בעיה | הצילו, כרטיס זכרון (SD) מיקרו של סאנדיסק עם המון הקלטות שיחה מאוד חשובות, הפסיק לעבוד
-
@כ-א-ל-ה כתב בבעיה | הצילו, כרטיס זכרון (SD) מיקרו של סאנדיסק עם המון הקלטות שיחה מאוד חשובות, הפסיק לעבוד:
@אהרן-אהרן כתב בבעיה | הצילו, כרטיס זכרון (SD) מיקרו של סאנדיסק עם המון הקלטות שיחה מאוד חשובות, הפסיק לעבוד:
@כ-א-ל-ה כתב בבעיה | הצילו, כרטיס זכרון (SD) מיקרו של סאנדיסק עם המון הקלטות שיחה מאוד חשובות, הפסיק לעבוד:
@אהרן-אהרן כתב בבעיה | הצילו, כרטיס זכרון (SD) מיקרו של סאנדיסק עם המון הקלטות שיחה מאוד חשובות, הפסיק לעבוד:
דחוף דחוף?
מה עושים
לאחר שהכנסתי אותו למחשב לצורך מחיקת שיחות פחות חשובות, בהתחלה הוא ביקש אתחול (ולא עשיתי, כדי לא למחוק) לאחר שהכנסתי שוב הוא כבר לא ביקשישבתי ומחקתי המון שיחות שאין לי צורך (שלא קשורים לעבודה) בהם,
מה שהשארתי זה כל השיחות שלי עם הלקוחות שהם מאוד חשובים לי (כמות מטורפת)
ועוד כמה קבצים חשוביםאבל אחרי שהוצאתי אותו הוא לא נתפס בשו"א לא לשום פלאפון ולא לשום מחשב
הצילו מה עושים
מיד כמכניסים למחשב הוא מבקש אתחול, אני מפחד שזה ימחק לי את כל התוכן
אשמח לקבל את עזרתכםתעלה צילו"מ מניהול דיסקים
לא הבנתי
תלחץ על מקש ווינדוס+X, תבחר ניהול דיסקים
תעשה צילום מסך לכל הדף (וינדוס+שיפט+S)אעשה את זה מחר או במוצ"ש היות ואין לי כרגע את המתאם למחשב
אבל מעניין אותי האם זה בר פתרון או לא,
בדרך אגב גם לפלאפון (קיו 7) זה לא מתחברמאז בשו"אאם אכן החומר חשוב ונחוץ לך,
תוכל לפנות כבר כעת למקצועיים יותר שבין חברי הפורום בתחום זה.כגון: @מתכנת-חובב (שידיו רב לו בתיקון כוננים בשליטה מרחוק)
@משחזר-מידע
תודה רבה
אני לא יודע איך פונים אליהם -
דחוף דחוף?
מה עושים
לאחר שהכנסתי אותו למחשב לצורך מחיקת שיחות פחות חשובות, בהתחלה הוא ביקש אתחול (ולא עשיתי, כדי לא למחוק) לאחר שהכנסתי שוב הוא כבר לא ביקשישבתי ומחקתי המון שיחות שאין לי צורך (שלא קשורים לעבודה) בהם,
מה שהשארתי זה כל השיחות שלי עם הלקוחות שהם מאוד חשובים לי (כמות מטורפת)
ועוד כמה קבצים חשוביםאבל אחרי שהוצאתי אותו הוא לא נתפס בשו"א לא לשום פלאפון ולא לשום מחשב
הצילו מה עושים
מיד כמכניסים למחשב הוא מבקש אתחול, אני מפחד שזה ימחק לי את כל התוכן
אשמח לקבל את עזרתכםתעלה צילו"מ מניהול דיסקים
לא הבנתי
תלחץ על מקש ווינדוס+X, תבחר ניהול דיסקים
תעשה צילום מסך לכל הדף (וינדוס+שיפט+S)אעשה את זה מחר או במוצ"ש היות ואין לי כרגע את המתאם למחשב
אבל מעניין אותי האם זה בר פתרון או לא,
בדרך אגב גם לפלאפון (קיו 7) זה לא מתחברמאז בשו"אאם אכן החומר חשוב ונחוץ לך,
תוכל לפנות כבר כעת למקצועיים יותר שבין חברי הפורום בתחום זה.כגון: @מתכנת-חובב (שידיו רב לו בתיקון כוננים בשליטה מרחוק)
@משחזר-מידעתודה רבה
אני לא יודע איך פונים אליהםמתכנת חובב
egozkokus1@ -
@כ-א-ל-ה @מתכנת-חובב ביקש כבר מספר רב של פעמים לא לכתוב בפורום את המייל המלא שלו... תערוך את הפוסט ותמחוק את ה@gmail.com
-
@קליקלות כתב בבעיה | הצילו, כרטיס זכרון (SD) מיקרו של סאנדיסק עם המון הקלטות שיחה מאוד חשובות, הפסיק לעבוד:
תנסה להכניס למחשב אחר,לי זה פתח במכשיר אחר למרות שהוא מבקש פרמוט (ואז תעתיק ותפרמט)
לא הבנתי איך אני מעתיק אם הוא מבקש לפרמט (הוא לא נותן לי להכנס לכנס בכלל לכרטיס)
-
@אהרן-אהרן לכאורה אפשר לעשות צ'אק דיסק אבל שמעתי פעם שזה סיכון לחומר ואין לי מושג אם זה נכון
-
@מיאני-ומהשמי כתב בבעיה | הצילו, כרטיס זכרון (SD) מיקרו של סאנדיסק עם המון הקלטות שיחה מאוד חשובות, הפסיק לעבוד:
צ'אק דיסק
מה זה אומר?
-
@אהרן-אהרן במקרה הכי גרוע אתה יכול לשחזר קבצים שנמחקו בעזרת תוכנה לשחזור קבצים. זאת לדוגמה.