שיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה
-
@נחמן-בניה כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה:
@שלוםפ 1231.xls
זה הקובץ, וזה
השינויים שעשיתי בו, מוזמן לבדוק
שיניתי מ"אני בפגישה. התקשר מאוחר יותר, ב" ל"אני על טרמפ. שלח/י הודעה."
ומ"לוח העברי" ל"זמני היום"
ומ"Select a city from the list" ל"בחר עיר"
ומ"Holidays" ל"מועדים"
ומל
ומל
וב"עלות השחר 72 דקות" סתם הורדתי את הרווח שהיה לפני
ומ"ל
זה מסכת בכלל
ומל
ומ"Snake Xenzia" ל"סנייק"
ומ"כילאים" ל"כלאים"
ומ"אב" ל"מנחם אב"
ומ"חשוון" ל"מרחשוון"
ומ"צאם גדליה" ל"צום גדליה"
ואם אפשר גם לעשות שהתאריך יהיה מופרד מהחודש בזמני היום נגיד ככה כא באב ולא כאבאב כמו שזה עכשיו
זהו נראה ליאיך אני עורך את זה בעצמי? מכניס את זה לגירסא שלי?
-
@שלוםפ 1231.xls
זה הקובץ, וזה
השינויים שעשיתי בו, מוזמן לבדוק
שיניתי מ"אני בפגישה. התקשר מאוחר יותר, ב" ל"אני על טרמפ. שלח/י הודעה."
ומ"לוח העברי" ל"זמני היום"
ומ"Select a city from the list" ל"בחר עיר"
ומ"Holidays" ל"מועדים"
ומל
ומל
וב"עלות השחר 72 דקות" סתם הורדתי את הרווח שהיה לפני
ומ"ל
זה מסכת בכלל
ומל
ומ"Snake Xenzia" ל"סנייק"
ומ"כילאים" ל"כלאים"
ומ"אב" ל"מנחם אב"
ומ"חשוון" ל"מרחשוון"
ומ"צאם גדליה" ל"צום גדליה"
ואם אפשר גם לעשות שהתאריך יהיה מופרד מהחודש בזמני היום נגיד ככה כא באב ולא כאבאב כמו שזה עכשיו
זהו נראה לי@נחמן-בניה לא יודע אם יהיה לי זמן ודאי לא ביומיים הקרובים חוץ מזה שכמו שראית בגרסה הראשונה שהעלתי השנה גם הייתה מחוברת ואת זה הצלחתי לשנות שהחודש לא יהיה דבוק אני לא הצלחתי צריך לשבת על זה עוד יש סיכוי שאני יצליח
@למה-באתי זה לא עניין של לגלות צריך דבר ראשון את הקובץ המקורי וגם אז יש הרבה מה לעשות... -
@נחמן-בניה לא יודע אם יהיה לי זמן ודאי לא ביומיים הקרובים חוץ מזה שכמו שראית בגרסה הראשונה שהעלתי השנה גם הייתה מחוברת ואת זה הצלחתי לשנות שהחודש לא יהיה דבוק אני לא הצלחתי צריך לשבת על זה עוד יש סיכוי שאני יצליח
@למה-באתי זה לא עניין של לגלות צריך דבר ראשון את הקובץ המקורי וגם אז יש הרבה מה לעשות...פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@נחמן-בניה לא יודע אם יהיה לי זמן ודאי לא ביומיים הקרובים חוץ מזה שכמו שראית בגרסה הראשונה שהעלתי השנה גם הייתה מחוברת ואת זה הצלחתי לשנות שהחודש לא יהיה דבוק אני לא הצלחתי צריך לשבת על זה עוד יש סיכוי שאני יצליח
@למה-באתי זה לא עניין של לגלות צריך דבר ראשון את הקובץ המקורי וגם אז יש הרבה מה לעשות... -
מענין לענין באותו ענין ברצוני בשנת 2024 נוקיה הוציאו פלאפון דגם חדש של פלאפון כשר -3210- והנה הקישור לזה לקישור לחץ כאן
השאלה האם כמו כל המשחקי גירסאות שאפשר לעשות על 215 ולשים את אותם דברים גם על 225, האם זה אפשרי גם להכניס את הגרסה של 225\215 על הדגם החדש של נוקיה -3210- או שאולי זה רק יזיק
-
מענין לענין באותו ענין ברצוני בשנת 2024 נוקיה הוציאו פלאפון דגם חדש של פלאפון כשר -3210- והנה הקישור לזה לקישור לחץ כאן
השאלה האם כמו כל המשחקי גירסאות שאפשר לעשות על 215 ולשים את אותם דברים גם על 225, האם זה אפשרי גם להכניס את הגרסה של 225\215 על הדגם החדש של נוקיה -3210- או שאולי זה רק יזיק
-
על כל פנים ישנה איזה דרך להשיג גרסה לדגמים של 2024 וגם אם יש דרך המשחקים בקוד עצמו עובדים באותו דרך של ניסוי וטעיה בשורה של-32220- A8, וכו' וכו' כמו בדגמים של 2020 ?
או שכל דגם יש לו מקום שונה לשנות ופשוט לא כדאי להתחיל עם זה בכלל ?
-
-
תאמת' לא יודע אבל קודם צ"ב איך הצליחו להסיג את הגירסאות של 225\215 ?
או שפשוט נוקיה מחליטים להוציא את הגרסה לאור לאחר תקופת זמן
אולי זה פשוט לנסות לצרוב את הגרסה של 215\225 על דגם 3210עכ"פ אם למישהו יש את הגרסה של הדגם 3210 אני ישמח שישתף
-
תאמת' לא יודע אבל קודם צ"ב איך הצליחו להסיג את הגירסאות של 225\215 ?
או שפשוט נוקיה מחליטים להוציא את הגרסה לאור לאחר תקופת זמן
אולי זה פשוט לנסות לצרוב את הגרסה של 215\225 על דגם 3210עכ"פ אם למישהו יש את הגרסה של הדגם 3210 אני ישמח שישתף