בירור | האם יש פתרון לקניה בטוחה באתרים שאי אפשר לשלם בהם בפיפל
-
שלום, אני רוצה לקנות משהו באתר שאין להם אפשרות לשלם בפיפל, רק לכתוב כרטיס אשראי או דיירקט, [אתר מחו''ל], ואני לא רוצה לתת להם המספר שלי, האם ידוע לכם פתרון למקרים כאלה,
אם יש איזהו פלטפורמה נוספת מפורסמת, שאפשר לקנות דרכה כרטיס אשראי וירטואלי מוטענת מראש או פתרון אחר משהו כזה?
שמעתי משהו על WISE או revolut, האם מישהו מכיר, תודה
תודה -
@menajemmendel לדואר יש כרטיס נטען
אבל זה לא הכי זול שיש -
@A0533057932 כתב בבירור | האם יש פתרון לקניה בטוחה באתרים שאי אפשר לשלם בהם בפיפל:
@menajemmendel לדואר יש כרטיס נטען
אבל זה לא הכי זול שישאני מעדיף משהו שאפשר לקנות במחשב מידי, שלא צריך מלא ניירת ולהמתין כמה ימים
-
@menajemmendel צריך סניף פיזי
וניתן כמדומני גם להטעין בסניףבעבר בדקתי ובישראל לא מצאתי כרטיס וירטואלי או שרות דומה אחר
-
@A0533057932 אתה יודע מה זה WISE או revolut?
אני רוצה משהו פשוט וזול (כמו פייפאל, או גוגל פיי) שפותחים בלי בעיות, אני סה''כ רוצה לקנות מוצר שועלה 18 דולר, לא רוצה לשלם על כרטיס שיעלה לי חצי מזה
-
פשוט אפשר לעקוב אחרי ההוצאות באשראי,
נ.ב. יש חברות אשראי (לי יש כזה) שאם אתה מדווח להם במידי הם סופגים את ההפסד. -
@פב-amp-x27-amp-x27-ב-הראשון אתה צודק, זה הכי ממולץ, אבל אני הייתי מעדיף את הכאבי ראש (קרה לי פעם שגנבו 3000 ש''ח מאיזה קניה דיגיטלית בקוריאה והחזירו לי את הכסף תוך 45 יום)
-
@menajemmendel בדיסקונט יש כרטיס נטען בחינם, זה נקרא מפתח 2go
ייתכן שגם באחרים -
@צדיק-תמים אני רוצה משהו וירטואלי, (פשוט לא שווה לי לטורח כ''כ בשביל מוצר של 18 דולר)
-
יש לפועלים כרטיס אפ-קארד.
כרטיס בינלאומי נטען. עלות 10 ש"ח ח"פ.
יכול להכיל בקרבו מקסי' 1000 ש"ח, ועלות כל טעינה הינה בסך 3.5 שקלים.אבל..
@menajemmendel זה לא יעזור לך יותר מידי, כי גם מהכרטיס הזה החנות תוכל לגנוב..
מה שכן, תוכל כל פעם להטעין בדיוק בסכום הרכישה..
אבל גם זה עלויות כפולות של כל הטענה והטענה..ובקיצור, אולי תשתף אותנו באיזה מוצר וחנות מדובר, ננסה למצוא לך את המוצר בחנות אחרת..
-
@ek1 כתב בבירור | האם יש פתרון לקניה בטוחה באתרים שאי אפשר לשלם בהם בפיפל:
@סוף-הרחוב כולה 3.5 ש"ח עמלה לקניה
נכון.
אבל הצגתי בפניו את כלל השיקולים, ושיחליט בעצמו.ואגב, לעיתים מחיר המוצר הנרכש לא כזה גבוה, אז זה כן שיקול.
אבל השיקול העיקרי זה הסירבול שבדבר, ובשבילו הייתי קונה בחנות שיש לה פייפאל וזהו. -
@סוף-הרחוב כתב בבירור | האם יש פתרון לקניה בטוחה באתרים שאי אפשר לשלם בהם בפיפל:
מה שכן, תוכל כל פעם להטעין בדיוק בסכום הרכישה..
אבל גם זה עלויות כפולות של כל הטענה והטענה..אני צריך את זה רק לקניה חד פעמית, זה חנות שאין שם הרבה מה לקנות, אני לא אקנה שם שוב כמדומני
ובקיצור, אולי תשתף אותנו באיזה מוצר וחנות מדובר, ננסה למצוא לך את המוצר בחנות אחרת..
תודה אל הדאגה, אין עליכם,צער לי אם אכזב אותך עם הסקרנות, אבל זה לא כזה מוצר מסטורי, ולא מאמין שתצליחו למצוא את זה ב''חנות אחרת'' בכזה מחיר, -
@menajemmendel כתב בבירור | האם יש פתרון לקניה בטוחה באתרים שאי אפשר לשלם בהם בפיפל:
צער לי אם אאכזב אותך עם הסקרנות
זה באמת היה מרצון לעזור ולא סקרנות.
מקווה בשבילך שתמצא את הפיתרון האולטמטיבי.
-
@סוף-הרחוב כן אני מאמין, אבל מכל המגבלות שאמרתי זה היה נשמע שאני צריך משהו אנונימי סודי, וכו'
-
@menajemmendel בארה"ב היו כמה כאלה
אחד הפופולאריים הפסיק בנתיים.
הם קוראים לזה כמדומני כרטיס אשראי וירטואלי.אולי תנסה את זה
https://stbunion.com/virtual-credit-card/
חודש ראשון חינם ואחכ 10 שח לחודש -
@menajemmendel זכור לי בעבר משהו דרך גוגל פאי. לא בדקתי כעת עד הסוף.
https://support.google.com/googlepay/answer/11234179?hl=en&co=GENIE.Platform%3DDesktop&oco=0