עזרה | איך צורבים קושחה כשרה לנוקיה 208 ?
-
כלומר יש לי את התוכנה וכבר הכשרתי נוקיה c2 אבל אין לי את הקבצים של נוקיה 208 יש למישהו להורדה(פליז זה דחוף)
-
@מיכאל-ה1234 יש את התתוכנה ל @להבין-ולהשכיל הוא יכול לעשות לך הכשרה לזה דבר איתו
-
@מיכאל-ה1234 אין דבר כזה תוכנה לצריבת 208, בשונה מ-C2 שלזה יש תוכנה שנפרצה, ל-208 אין תוכנה פרוצה, ולכן תצטרך לקנות בכסף מלא [המון] דונגל שאיתו תוכל לפתוח תוכנה שיצרוב לך גירסה חדשה בפלאפון שלך, כל זמן שאין לך כזה דונגל, תצטרך ללכת למעבדת סלולר ולבקש ממנו שיצרוב לך קוחשה לפלאפון, או להחליט שזה לא באמת כ"כ חשוב לך לצרוב עכשיו קושחה... (ואגב לא עוזר לפתוח שוב נושא, וכ"ש כשזה לא בקטגוריה המתאימה).
בהצלחה. -
אוקיי קודם כל תודה רבה !!!!
מצאתי איזה אחד במודיעין שעושה לי את זה ב20 שקל ליחידה זה שווה?? ( אני עושה 11 יחידות) -
@מיכאל-ה1234
מה עושה?
מחליף IMEI ? או פורץ את הסים? -
@משה-מזרחי אמרו לי שאי אפשר להחליף את הimei בנוקיה 208 ולכן הוא רק מחליף לי חזותית את המכשיר וכל סים יש לו את הדרך שלו לדוגמא בגולן צריך להתקשר אליהם והם פותחים לך אותו...
-
@מיכאל-ה1234 שווה לך ושווה לו
-
@מיכאל-ה1234 אמר במישהו יודע איך אני מכשיר נוקיה 208? ????:
מצאתי איזה אחד במודיעין שעושה לי את זה ב20 שקל ליחידה זה שווה?? ( אני עושה 11 יחידות)
אם אתה רק 11 וזהו אז כן שווה מאוד אבל אם יש לך שאיפה לעוד בהמשך אז הייתי ממליץ לך כבר לקנות דונגל וללמוד לצרוב בעצמך
-
@יוני הנה עוד הוכחה למה תרגום הגוגל האוטומטי של אלי אקספרס שווה לזבל.
אני אף פעם לא מסתכל על מוצרים בשפה העברית כי זה עילג משובש ומסתיר המון המון מידע (או כותב פעמיים) בקיצור זה חפירות רצח...
אז הנה עכשיו גיליתי שזא רק שהתרגום מסתיר מידע הוא אפילו מוסיף מידע, אשכרה...
תגדיר למעלה בדף שהוא יציג לך את הדף באנגלית, ואז תבדוק אם כתוב שם נוקיה.....
אפי' לא פעם אחת ואפילו לא בטעות, אז איך העברית האוטומטית הגיע לנוקיה? אל תשאל אותי..... זה ס"ה עוד הוכחה שלא קונים לפני שמחליפים את שפת הדף לאנגלית...#תרגום_גוגל_אוטומטי איפה רשום נוקיה???
-
-
@116nxh9 כתב בעזרה | איך צורבים קושחה כשרה לנוקיה 208 ?:
@מיכאל-ה1234 אמר במישהו יודע איך אני מכשיר נוקיה 208? ????:
מצאתי איזה אחד במודיעין שעושה לי את זה ב20 שקל ליחידה זה שווה?? ( אני עושה 11 יחידות)
אם אתה רק 11 וזהו אז כן שווה מאוד אבל אם יש לך שאיפה לעוד בהמשך אז הייתי ממליץ לך כבר לקנות דונגל וללמוד לצרוב בעצמך
איך אפשר למוד על זה?