להורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט
-
@בשורות-טובות כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
זה ככה זה תלחץ על הפליי
לחצתי וזה לא עובד
-
@בשורות-טובות
מופעל
יכול להיות שיש עוד פעולה שצריך לעשות אחרי שמתקינים? -
שימו לב, אחרי העלאה של קובץ חדש יש להמתין שגוגל יסיימו לעבד אותו (תלוי באורך הסרטון) ורק אז יש אפשרות תצוגה המקדימה.
הסימן הוא האם יש סימן של חץ בפינה השמאלית התחתונה של הקובץ. אם יש, זה סימן שהקובץ עדיין בעיבוד ואפשר רק להוריד אותו.
מצורפת דוגמה, הקובץ העליון סיים עיבוד והתחתון לא:
(לא קשור למה ש @אלישמח כתב, לא ברור לי מה קורה אצלו) -
-
@MMI כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
לא משמיע את האודיו
בעיה אצלך. אצלי משמיע, וגם לא רואה דרך שזה יהיה קשור לשינויים שהתוסף עושה.
@MMI כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
יש סרטונים שהוא לא נותן לצפות גם שכגוגל סיימה לעבד
כל עוד אני לא מצליח לשחזר את הבעיה אצלי אין לי מה לעשות
-
@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
כל עוד אני לא מצליח לשחזר את הבעיה אצלי אין לי מה לעשות
כלומר
@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
בעיה אצלך
מוזר
כשאני מוריד את הסרטונים כן שומעים
-
@MMI זה אומר שאני צריך לראות את הפרטים הטכניים של איך הצ'אט מתנהג במקרים הבעייתיים, כדי לתקן את הבעיה.
מי שיש לו אינטרנט במהירות טובה (לא סטיק 3G בשכונה חרדית בירושלים עם דיליי...) ורוצה להראות לי בשליטה מרחוק ואנסה להבין את הבעיה, מוזמן לשלוח לי הודעה בצ'אט -
תודה על התוסף
הוא לא נותן לדלג או לחזור -
@אברהם-פדר-0 כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
הוא לא נותן לדלג או לחזור
אני יודע, זה בטיפול.
-
@גבר כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
@צדיק-תמים למה הוא לא מהימן?
למה אתה מתכוון?
-
כדי להוסיף שכבת אבטחה במהלך התקנה של תוסף חדש מחנות האינטרנט של Chrome, תוכלו להשתמש בהגנה המשופרת של גלישה בטוחה. אם תפעילו את ההגנה המשופרת בדפדפן Chrome, תקבלו הודעת אזהרה בכל פעם שתנסו להתקין תוסף לא מהימן. התוספים נחשבים למהימנים אם הם נוצרו על ידי מפתחים שפעלו בהתאם למדיניות התוכנית למפתחים של חנות האינטרנט של Chrome.
באשר למפתחים חדשים, לרוב חולפים מספר חודשים עד לאימות המהימנות שלהם. בסופו של דבר, אנחנו שואפים שכל המפתחים שיצרו תוספים שעומדים בדרישות של מדיניות התוכנית למפתחים יגיעו לסטטוס הזה.את החשבון מפתח פתחתי כבר לפני כמה שנים אבל לא פרסמתי איתו משהו עד התוסף הזה. אני לא רואה שיש משהו שאני יכול לעשות, האזהרה כנראה תתבטל עם הזמן. התוסף עצמו הוא קובץ js אחד קטן בלבד וכמובן שאין בו שום דבר בעייתי
-
התוסף עובד ע"י שכתוב הבקשות של הצ'אט כך שהקובץ שייטען הוא משרת ההורדה שפתוח במקום משרת הצפיה שחסום
לכן לוקח לו זמן להפעיל את הסרטון?