להורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט
-
@צדיק-תמים לא הבנתי את מה להסריט, כעת כשאני לוחץ על כפתור ההורדה זה פשוט מוריד
זה לא עובר כעת לדף אחר. לפני העדכון האחרון זה היה פותח דף נפרד עם תצוגה מוגדלת של הסרטון.
בנוסף אין לי כלי להסרטת מסך ואין לי מושג איך עושים את זה.. -
זה לא עובר כעת לדף אחר. לפני העדכון האחרון זה היה פותח דף נפרד עם תצוגה מוגדלת של הסרטון.
בנוסף אין לי כלי להסרטת מסך ואין לי מושג איך עושים את זה..@mfmf אם יש לך ווינדוס 10 או 11 פשוט תלחץ על ווינדוס+שיפט+S ותבחר בהסרטת מסך
-
מצאתי את הבעיה, גוגל עשו שינוי וכעת ה initiator הוא mail.google.com במקום chat.google.com
שחררתי עדכון לחנות והוא ממתין לאישור גוגל, אשמח לעדכונכם אם עובד אחרי עדכון לגרסה 1.2.2 -
בנוסף אין לי כלי להסרטת מסך ואין לי מושג איך עושים את זה.. -
@mfmf כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
בנוסף אין לי כלי להסרטת מסך ואין לי מושג איך עושים את זה..
תעשה בפאוור פוינט >> הוספה >>מדיה >> הקלטת מסך
-
@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
אין כבר צורך בהסרטה
שידע לפעם הבאה, פשוט חבל, גם אני סבלתי עד שגיליתי את זה
-
@צדיק-תמים אם אני לוחץ שוב על התקנה זה מוחק מה שיש לי ומתקין את הגירסה החדשה?
-
@צדיק-תמים אם אני לוחץ שוב על התקנה זה מוחק מה שיש לי ומתקין את הגירסה החדשה?
@צבי-דורש-ציון הוא לא מוחק, הוא מתעדכן
-
@צבי-דורש-ציון הוא לא מוחק, הוא מתעדכן
@יוסף-אלחנן לזזה התכוונתי... (לא ערכתי טוב)
-
@צדיק-תמים איך אני יוןדע אם עודכן לי
-
@צדיק-תמים איך אני יוןדע אם עודכן לי
-
-
@צדיק-תמים רק לי או שהתוסף התחיל לעבוד מהר יותר?
פתאום סרטונים לוקח להם ממש כמה שניות להיפתח גם כאלו קצת ארוכים. -
@צדיק-תמים רק לי או שהתוסף התחיל לעבוד מהר יותר?
פתאום סרטונים לוקח להם ממש כמה שניות להיפתח גם כאלו קצת ארוכים.@מים-אחרונים תמיד הכתובת לפעמים נתנה הזרמה והממשק התחיל להפעיל מיד ולפעמים הוריד הכל ורק אז הפעיל (כזכור אני לא מתערב בקליינט אלא רק משנה את הכתובת שממנה הסרטון נטען), בזמנו לא הצלחתי לזהות עקביות בזה מבחינת הבקשה
כנראה שזה משהו פנימי בשרתי גוגל -
@מים-אחרונים תמיד הכתובת לפעמים נתנה הזרמה והממשק התחיל להפעיל מיד ולפעמים הוריד הכל ורק אז הפעיל (כזכור אני לא מתערב בקליינט אלא רק משנה את הכתובת שממנה הסרטון נטען), בזמנו לא הצלחתי לזהות עקביות בזה מבחינת הבקשה
כנראה שזה משהו פנימי בשרתי גוגל@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
בזמנו לא הצלחתי לזהות עקביות בזה מבחינת הבקשה
כנראה שזה משהו פנימי בשרתי גוגלמסתבר שגוגל מעבירים את הקבצים עיבוד כלשהו ורק לאחריו הם זמינים בהזרמה, ככה שקבצים חדשים יצטרכו להמתין להורדה מלאה של הקובץ למחשב
-
@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
בזמנו לא הצלחתי לזהות עקביות בזה מבחינת הבקשה
כנראה שזה משהו פנימי בשרתי גוגלמסתבר שגוגל מעבירים את הקבצים עיבוד כלשהו ורק לאחריו הם זמינים בהזרמה, ככה שקבצים חדשים יצטרכו להמתין להורדה מלאה של הקובץ למחשב
-
@אביי מהבדיקה שלי בזמנו זה לא היה חד משמעית תלוי בוותק הקובץ
לפעמים לא הזרים קבצים ותיקים ולהיפך@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
לפעמים לא הזרים קבצים ותיקים ולהיפך
דוקא אצלי שמתי לב שיש לפעמים הגיון
אם עולה באותה הודעה כמות גדולה של וידיאו חלק לא נטענים לעולם
כנ"ל בקצב גדול של הודעות -
לפעמים לא הזרים קבצים ותיקים ולהיפך
דוקא אצלי שמתי לב שיש לפעמים הגיון
אם עולה באותה הודעה כמות גדולה של וידיאו חלק לא נטענים לעולם
כנ"ל בקצב גדול של הודעות -
@צדיק-תמים בנוסף, ישנם קבצים שכלל לא נקראים והמערכת מנסה לטעון אותם הרבה זמן, או שהיא מציגה מסך שחור לאורך כל ההסרטה.
קשור למה? לסוג הקובץ? או שזה באג גם למשתמשים בלי התוסף?