להורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט
-
@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
לכל מי שמקבל שגיאה כזאת:
זה נובע משינוי של גוגל שגורם לחסימה של נטפרי, אבל זה נראה שיהיה אפשר לפתור את זה מולם, אני אנסה.
בינתיים אפשר ללחוץ על כפתור ההורדה כדי לפתוח צפיה בכרטיסיה חדשה.החסימה טופלה מול נטפרי, כעת צריך עדכון קטן לתוסף, ייכלל בגרסה הקרובה (מחר/מחרתיים)
-
@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
לכל מי שמקבל שגיאה כזאת:
זה נובע משינוי של גוגל שגורם לחסימה של נטפרי, אבל זה נראה שיהיה אפשר לפתור את זה מולם, אני אנסה.
בינתיים אפשר ללחוץ על כפתור ההורדה כדי לפתוח צפיה בכרטיסיה חדשה.החסימה טופלה מול נטפרי, כעת צריך עדכון קטן לתוסף, ייכלל בגרסה הקרובה (מחר/מחרתיים)
זה היה מהר הפעם. העדכון כבר אושר, יתעדכן בימים הקרובים אוטומטית, ניתן להסיר ולהתקין מחדש כדי לזרז
-
@צדיק-תמים אצלי הותקן אוטומטי על הבוקר.
(רק פתח חלונית שרוצה הרשאה חדשה - ליוטיוב)(אגב, אאל"ט גם בין עדכון 2 ל עדכון 3, זה קרה די מהר)
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
(אגב, אאל"ט גם בין עדכון 2 ל עדכון 3, זה קרה די מהר)
מה זה עושה ביוטיוב?
-
@צדיק-תמים בתכל'ס זה לא מצליח לאפשר לי צפיה ישירה בסרטון של יוטיוב.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
@צדיק-תמים בתכל'ס זה לא מצליח לאפשר לי צפיה ישירה בסרטון של יוטיוב.
זה לא אמור
תקרא שוב מה הסביר -
@ראובן-שבתי לא מבין אותך.
מישהו העלה סרטון של יוטיוב לצאט
אני רוצה לצפות ישר בחלון הצאט - זה לא מאפשר.אם לא זה מה שהתוסף בא לעשות, אז מה?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לא הבנתי אותך סורי
תכלס אמור לעבוד
כנראה הסרטון שלך חסום
לי עובד -
@ראובן-שבתי הסרטון פתוח.
-
אני רוצה לצפות ישר בחלון הצאט - זה לא מאפשר.זה לא אמור לאפשר.
אם לא זה מה שהתוסף בא לעשות, אז מה?
אם מישהו מעלה סרטון מהמחשב שלו לצ'אט אז אפשר לצפות בסרטון
-
@עדלאידע כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
אני רוצה לצפות ישר בחלון הצאט - זה לא מאפשר.זה לא אמור לאפשר.
אם מישהו מעלה סרטון מהמחשב שלו לצ'אט אז אפשר לצפות בסרטון@צדיק-תמים כתב בלהורדה | למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט:
@הברסלברי הנגן של הצ'אט עובד על ידי הטמעת הנגן של יוטיוב ואז מתן פקודה להפעיל כתובת מסוימת. התוסף לא משפיע על יוטיוב הרגיל
-
הנגן של הצ'אט עובד על ידי הטמעת הנגן של יוטיוב ואז מתן פקודה להפעיל כתובת מסוימת. התוסף לא משפיע על יוטיוב הרגיל
הוא לא משפיע על סרטוני יוטיוב
-
קישורים לסרטוני יוטיוב לא עובדים בגלל שינוי של גוגל שכעת פונה לכתובת לא מוגדרת. אני משער שלאחר פניה מתאימה לנטפרי זה ייפתח (עריכה: פניתי) כך שאני אפילו לא בודק אם אפשר לעקוף ע"י התוסף. המטרה של התוסף היא אחת ויחידה: שיהיה אפשר לצפות בקבצי וידאו שמועלים ישירות לצ'אט
-
@צדיק-תמים הבנתי לא נכון את דבריך לעיל.
כבר @עדלאידע תיקן אותי.