בעיה | שגיאה בהפעלת סרטוני יוטיוב
-
@שמעון-ניסים כשזה קרה לי חשבתי שזה קשור לסינון של נטפי שבסרטונים חסומים במקום לכתוב שזה חסום הם כותבים שגיאה
אשמח גם אני לדעת האם אני צודק -
@מיאני-ומהשמי כתב בבעיה | שגיאה בהפעלת סרטוני יוטיוב:
@שמעון-ניסים כשזה קרה לי חשבתי שזה קשור לסינון של נטפי שבסרטונים חסומים במקום לכתוב שזה חסום הם כותבים שגיאה
אשמח גם אני לדעת האם אני צודקכך זה אכן בנטפרי, לאחר השגיאה אמור להתחלף למסך חסימה של נטפרי, אך לא בכל המקרים (אצלי זה תלוי בין שני המחשבים, באחד תמיד יש, בשני לא תמיד).
-
@שמעון-ניסים כתב בבעיה | שגיאה בהפעלת סרטוני יוטיוב:
שלום ובוקר טוב לכל החברים
לאחרונה כשאני מפעיל סרטון מיוטיוב הוא כותב לי: "אירעה שגיאה כדאי לנסות מאוחר יותר".
מה אני צריך לעשותגם אם אתה נכנס ישירות מגוגל?
כי לי זה קורה רק כשאני גומר סרטון והסרטון הבא חסום -
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | שגיאה בהפעלת סרטוני יוטיוב:
זה בעייה בחלק מהסרטונים הפתוחים של נטפרי לחלק מהמשתמשיםפ מה שצריך זה להכנס במצב אנונימי
ואז זה יפתח? או שאז יראו את הסמל חסימה של ?
-
@דוד-משה-1 רק שכחתי להדגיש שדרך משתמשים אחרים זה כן עולה לי [משתמשים אחרים בחשבון גוגל] כך שזה ממש לא קשור לנטפרי כי דרך אחרים עולה מצויין
-
@שמעון-ניסים קראתי פעם בנטפי שיכול להיות שינויים בין משתמשים ועדיין זה קשור לנטפרי
-
@שמעון-ניסים גוגל עושים בחודשים האחרונים שינויים במבנה האתר לחלק מהמשתמשים שנטפרי לא התאימו את עצמם אליהם ולכן מי ש"עלה בגורל" לקבל את השינויים באתר זה לא יעבוד לו בנטפרי, ובגלישה בסתר או חשבון אחר שלא קיבל את השינויים של גוגל זה יעבוד