עזרה | קבלת בעלות על קבצים באופן מהיר
-
@mefateach כתב בעזרה | קבלת בעלות על קבצים באופן מהיר:
שלום.
יש פיתרון ללקיחת בעלות על קבצים רבים באופן מהיר או דרך להתעלם מהבעלות, ראיתי את התוכנה שמוסיפה קיצור בתפריט ימיני אבל זה לא יותר מהר, יש לי כוננים עם הרבה קבצים זה לוקח המון זמן, יש פיתרון לזה?אם יעזור לך לעבוד עליהם בלינוקס אז ודאי שיש
-
הם ntfs שלא נקרא בלינוקס
אני לא ראתי משהו שאי אפשר לעשות בלינוקס אם המערכת קבצים הנ"ל(מלבד ההרג של תוכנות וכדו')
-
ntfs שלא נקרא בלינוקס
NTFS נקרא מצויין בLinux
-
לא יודע אם זה יעזור אבל דרך דיסק טכנאים לא צריך בעלות
אז אולי תיקח את הרעיון לכיון אחר נגיד לפתוח סייר עם הרשאותNSudo.json NSudoLC.exe NSudoLC.pdb NSudoLG.exe NSudoLG.pdb
זה תוכנה שנותנת כל מיני סוגי הרשאות -
פעם הבנתי שבכל מחשב יש משתמש administrator שלא צריך הרשאות כלל אני לא יודע איך מפעילים אותו אבל זה יכול להיות פתרון
רק צריך שהמומחים כאן יגידו האם אני צודק ויסבירו איך עושים את זה -
@מיאני-ומהשמי כתב בעזרה | קבלת בעלות על קבצים באופן מהיר:
פעם הבנתי שבכל מחשב יש משתמש administrator שלא צריך הרשאות כלל אני לא יודע איך מפעילים אותו אבל זה יכול להיות פתרון
רק צריך שהמומחים כאן יגידו האם אני צודק ויסבירו איך עושים את זהבעיקרון אתה צודק אבל לא מומלץ לעבוד איתו
-
@דוד-משה-1 כתב בעזרה | קבלת בעלות על קבצים באופן מהיר:
רק צריך שהמומחים כאן יגידו האם אני צודק ויסבירו איך עושים את זהבעיקרון אתה צודק אבל לא מומלץ לעבוד איתו
למה?
-
@דוד-משה-1 כתב בעזרה | קבלת בעלות על קבצים באופן מהיר:
למה?
אם יכנס וירוס לא יודע איזה אנטי וירוס יתמודד איתו באופן כללי לא סתם לא נתנו לך הרשאות כמו של המנהל הזה שהוא יותר ממנהל רגיל זה בכדי למנוע בעיות
-
שלום.
יש פיתרון ללקיחת בעלות על קבצים רבים באופן מהיר או דרך להתעלם מהבעלות, ראיתי את התוכנה שמוסיפה קיצור בתפריט ימיני אבל זה לא יותר מהר, יש לי כוננים עם הרבה קבצים זה לוקח המון זמן, יש פיתרון לזה?נסה עם זה על תיקיית אב