המלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!
-
@מים-אחרונים הכל חינם, ולשימוש מסחרי.
ולא אני יצרתי - ליקטתי הרבה בעיקר מפרוג.
למה זה משנה? -
@בנימין-כפיר יש לך אישור מהיוצרים?
מי אמר שאני לא חשוף לתביעות? -
@מים-אחרונים היוצר (בעיקר אחד) כתב בפירוש שמותר להעביר ולפרסם והכל לשימוש מסחרי.
-
@מים-אחרונים והתכתבתי במייל עם היוצר ההוא, הוא אישר לי במפורש ליצור אתר.
מצורף צילום מסך -
@בנימין-כפיר
הי בנימין
קודם כל ברוך הבא!!!
עכשיו.. כל הכבוד על יוזמה בהחלט דבר יעיל ונצרך
רק רציתי לתת כמה הצעות ייעול- תצוגה מקדימה מאוד חשוב באתר מהסוג הזה
- שיהיה אפשרות להוריד פריט אחד ולא את הכל
- כפתור לתרומה!!!
אשריך שאתה מזכה את הרבים!!!
-
@בנימין-כפיר
@בנימין-כפיר כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:ולתרומות - אתה מתכוון לתרומות כספיות?
כן!
לא מגיע לך? -
אז למה לא בנית אותו בוורדפרס לדוג'?
בכמה ג'יגה מדובר? -
@בנימין-כפיר אולי הייתי עושה גם כפתור
העלה תמונה כלומר אפשרות לעלות עוד גרפיקות
וכל תמונה שתעלה לפני שתעלה תשלח עליך לבקרת איכות
השאלה אם זה אפשרי שם בפלטפורמה של SIZE123 (פחות מכיר אותה)@בנימין-כפיר כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
האתר נבנה בSIZE123, אין אפשרות שיהיה תצוגה מקדימה.
תוכל לעשות גלריה
@בנימין-כפיר כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
וגם כן יש אפשרות להוריד קובץ קובץ - אבל שכל קובץ יהיה דחוס בפני עצמו בZIP - זה לא מוסיף כ''כ...
זה כן מוסיף!!! כך שאם אני לא מעונין בהכל אני לא צריך להוריד את הכל (זה שזה דחוס ב ZIP זה לא בעיה)
במיוחד אם הולך להיות עוד עדכונים... מה יעשו? כל פעם יורידו את הכל מהתחלה? -
@cannon כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
מה יעשו? כל פעם יורידו את הכל מהתחלה?
יהיה קטגוריה חדשה.
לדוגמא: שערים צבעונים חדשים -
@cannon כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
אולי הייתי עושה גם כפתור
העלה תמונה כלומר אפשרות לעלות עוד גרפיקותצודק!
וזה כן אפשרי!
אני יעשה את זה מחר בעז"ה -
@בנימין-כפיר אולי הייתי עושה גם כפתור
העלה תמונה כלומר אפשרות לעלות עוד גרפיקות
וכל תמונה שתעלה לפני שתעלה תשלח עליך לבקרת איכות
השאלה אם זה אפשרי שם בפלטפורמה של SIZE123 (פחות מכיר אותה)@בנימין-כפיר כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
האתר נבנה בSIZE123, אין אפשרות שיהיה תצוגה מקדימה.
תוכל לעשות גלריה
@בנימין-כפיר כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
וגם כן יש אפשרות להוריד קובץ קובץ - אבל שכל קובץ יהיה דחוס בפני עצמו בZIP - זה לא מוסיף כ''כ...
זה כן מוסיף!!! כך שאם אני לא מעונין בהכל אני לא צריך להוריד את הכל (זה שזה דחוס ב ZIP זה לא בעיה)
במיוחד אם הולך להיות עוד עדכונים... מה יעשו? כל פעם יורידו את הכל מהתחלה?אבל עדין, לכן זה מסודר בקטגוריות...
-
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
אז למה לא בנית אותו בוורדפרס לדוג'?
בכמה ג'יגה מדובר?לא מדובר בהרבה ג'יגה.
פשוט הממשק של SIZE123 הכי קל וידידותי, והוא בונה לך את כל האתר לבד.
אם תוכל להדריך מפורט איך ליצור ב'בוורדפרס לדוג -אולי יתאפשר. (אני לא מכיר את הממשק) -
@בנימין-כפיר אוכל להציע לך 5 ג'יגה איחסון בחינם (באמת בחינם)
ושם תוכל להתקין וורדפרס, ולעשות כמעט כל מה שאתר רוצה.
(אבל כתוב, ישן מפני חדש תוציאו, תנסה לראות איך זה הולך... ואם זה יראה יותר טוב, אז תחליף)
אוכל ביחד עם חבר לעזור לך לבנות, אם תהיה מעוניין כתוב לי באישי. -
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
אוכל להציע לך 5 ג'יגה איחסון בחינם (באמת בחינם)
ושם תוכל להתקין וורדפרס, ולעשות כמעט כל מה שאתר רוצה.לא הבנתי.
שיהיה לי 5 ג'יגה שם?
מה פירוש 'אוכל להציע לך'
ואיך אני פונה אליך בפרטי?
(או שתשלח לי מייל) -
@בנימין-כפיר אני מכיר חברת איחסון מצויינת בחינם עד 5 ג'יגה.
-
-
@בנימין-כפיר אני מכיר חברת איחסון מצויינת בחינם עד 5 ג'יגה.
חברת איחסון מצוינת שנותנת אחסון לב'בוורדפרס לדוג'
תשלח לי מייל ל 0556719684K@GMAIL.COM