המלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!
-
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
@בנימין-כפיר אני מכיר חברת איחסון מצויינת בחינם עד 5 ג'יגה.
חברת איחסון מצוינת שנותנת אחסון לב'בוורדפרס לדוג'
תשלח לי מייל ל 0556719684K@GMAIL.COM -
@מים-אחרונים בול
-
@cannon כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
כן!
לא מגיע לך?צריך לשאול את יוצר הגרפיקות, ככה נראה לי
אם מבחינתו הוא מסכים - מעולה.
אבל אחרי הכל הוא יצר את זה -
@בנימין-כפיר יפה מאוד וחשוב מאוד (איך לא חשבנו על זה קודם)
כדאי לכתוב תחת כל תמונה אישור מהיוצר להשתמש וכך גם נרויח שהוא יקבל פרסומת ויהיה שווה לו לפרסם אצלך אחד
וגם אני מצטרף למה שכתבו קודם ש site123 קטן על האתר הזה
גם אם אתה לא יכול או לא רוצה לשדרג את זה אני מאמין שיהיו מתנדבים לעניין
(כ"כ אני יכול להמליץ על עוד פלטפורמה חינמית שגם היא לא מומלצת אפילו שאפשר להטמיע שם html {לא בנטפרי} sites.google.com)כ"כ יש גם גופנים חינמיים וצריך לעשות גם לזה קטגוריה
והכי הכי חשוב
אם לא יהיה ביטחון למי שמשתמש באתר שהכל מותר לשימוש מסחרי/פרטי (שיהיה ברור מה מהם) אין הרבה תועלת באתר הזה -
@מנצפכ כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
@בנימין-כפיר יפה מאוד וחשוב מאוד (איך לא חשבנו על זה קודם)
כדאי לכתוב תחת כל תמונה אישור מהיוצר להשתמש וכך גם נרויח שהוא יקבל פרסומת ויהיה שווה לו לפרסם אצלך אחד
וגם אני מצטרף למה שכתבו קודם ש site123 קטן על האתר הזה
גם אם אתה לא יכול או לא רוצה לשדרג את זה אני מאמין שיהיו מתנדבים לעניין
(כ"כ אני יכול להמליץ על עוד פלטפורמה חינמית שגם היא לא מומלצת אפילו שאפשר להטמיע שם html {לא בנטפרי} sites.google.com)כ"כ יש גם גופנים חינמיים וצריך לעשות גם לזה קטגוריה
והכי הכי חשוב
אם לא יהיה ביטחון למי שמשתמש באתר שהכל מותר לשימוש מסחרי/פרטי (שיהיה ברור מה מהם) אין הרבה תועלת באתר הזהhttps://shalomkf.wixsite.com/mysite
הכל קיים כאןhttps://shalomkf.wixsite.com/mysite/portfolio
@בנימין-כפיר מענין מי הגראפיקאי השאלה למה הוא היה צריך להקים אתר נוסף או לידע אותך שכבר יש לו אחד כזה
-
@K-O-G נכון שהרוב קיים שם - אך בקישור הראשון - הוא לא נותן להעביר - כי היוצר לא שילם אחסון אתרים. הוא אמור לשלוח לי בהמשך עוד חומרים. עיין הודעה 24.
עוד משהו: אומנם כרגע רוב החומרים שנמצאים באתר קיימים בקישור שהבאת - אבל אני כל הזמן מלקט עוד ועוד חומרים (כולם חינמים לשימוש מסחרי).אני עומד גם בקשר התחלתי עם גרפיקאים וגרפיקאיות שמתכננים לתרום חומרים. ככה שהאתר עתיד להתרחב בעז''ה.
@מנצפכ : בקשר לפונטים - שחשבתי על הקמת האתר היה התכנון שיהיה גם פונטים (חינמים).
הבעייה היא שצריך לשלוח הודעות ליוצרי הפונטים כדי לקבל את אישורם, לעומת פריטי הגרפיקה שאנ מוריד משרשורים שכותבים בפירוש או שהכל מותר לשימוש מסחרי ומותר לפרסם -או שכותבים במפורש שאין זכויות יוצרים. (אפשר לפרסם את זה באתר).
ואני יכול לבקש מיוצר הגרפיקות אישור בכתב שהחומרים לשימוש מסחרי (אם מעוניינים). -
@בנימין-כפיר כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
אנ מוריד משרשורים שכותבים בפירוש או שהכל מותר לשימוש מסחרי ומותר לפרסם -או שכותבים במפורש שאין זכויות יוצרים.
הייתי ממליץ לשמור תיעוד של הדברים האלה
יש תעשייה שלימה מתביעות כאלה -
@מנצפכ כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
@בנימין-כפיר כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
אנ מוריד משרשורים שכותבים בפירוש או שהכל מותר לשימוש מסחרי ומותר לפרסם -או שכותבים במפורש שאין זכויות יוצרים.
יש תעשייה שלימה מתביעות כאלהטוב שאתה אומר לי.
אני יעשה בירור יתר -
@בנימין-כפיר האתר לא עובד?
-
@שלמה-רייכמן אצלי כנ"ל, זה קרא ממש עכשיו. כי אתמול זה עבד לי.
-
יכו להיות שזה הושהה בינתיים בגלל זה
יש תעשייה שלימה מתביעות כאלהטוב שאתה אומר לי.
אני יעשה בירור יתר -
תכלס, צריך להביא את המידע המדויק לגבי זכויות יוצרים.
יכול להיות שמותר להעלות ולכתוב שהקובץ צריך בדיקה לגבי זכויות יוצרים.
לבדוק את החוק, ולראות.
זה שאני מעלה קובץ וטוען שהוא לא צריך זכויות יוצרים... זה לא אומר שהוא לא גנוב...
אם מישהו יתבע אותך אחר כך, אתה לא תוכל להגיד לו משתמש אנונימי בפרוג העלה ואמר שזה חינמי... -
@איש-תם כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
@cannon
יוזמה ברוכה וחשובה!
כל הכבוד!!
בינתיים לא נפתח לי,
אשמח לעידכון.@איש-תם טעות בתיוג זה לא קשור אלי תתיג את @בנימין-כפיר
-
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | אתר חדש אתר לכל פריטי הגרפיקה (רובם לעיצוב ספרי קודש) בחינם ולשימוש מסחרי!!:
תכלס, צריך להביא את המידע המדויק לגבי זכויות יוצרים.
יכול להיות שמותר להעלות ולכתוב שהקובץ צריך בדיקה לגבי זכויות יוצרים.
לבדוק את החוק, ולראות.
זה שאני מעלה קובץ וטוען שהוא לא צריך זכויות יוצרים... זה לא אומר שהוא לא גנוב...
אם מישהו יתבע אותך אחר כך, אתה לא תוכל להגיד לו משתמש אנונימי בפרוג העלה ואמר שזה חינמי...אנשים באמת מטורללים בקטע הזה. אפס מודעות בעניין זכויות יוצרים.
מישהו מעלה בפרוג חומר שמנוגד לתקנון חברה בעלת זכויות יוצרים, בא מישהו ומוריד, מעלה אותו לאתר שלו, ובאים משתמשים ומורידים וחוטפים תביעות... [בו בזמן, שההוא הראשון מפרוג בכלל כבר הוריד את החומר מפרוג, כי הוא מזמן הבין שיש בעיה, אבל הרכבת כבר נוסעת ואי אפשר לעצור אותה].אז הייתי מציע לך @בנימין-כפיר לבדוק תמונה תמונה מי היוצר שלה, והאם מה שאתה עושה מותר עפ"י חוק ודין, בשביל שלא תהיה חלילה בגדר בא לברך ונמצא מקלל.