בקשת מידע | מישהו יודע איך אפשר לעדכן גרסאות לQ7 מהבית
-
@י-פל אני לא יודע איך עובדים העידכונים אבל זה לא נראה לי ממש החלפת כל הגירסה (כמו שבשואו יש עדכונים שאינם החלפת גירסה אלא רק שיפורים) ואי לזאת ובהתאם לכך לא נראה לי שתהיה בעיה שכל אחד יוכל לעדכן לבד וצ"ע למה לא מאפשרים את זה.... ולכן כתבתי
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | מישהו יודע איך אפשר לעדכן גרסאות לQ7 מהבית:
אם כבר יש טענות על ועדת הרבנים הלואי ואלו היו הבעיות איתם.
@משה-הישראלי כתב בבקשת מידע | מישהו יודע איך אפשר לעדכן גרסאות לQ7 מהבית:
סתם להשמיץ במקומות שאין להם כלום רק גורע
תשמיץ אותם בקו המשפחתי שסגרו לך /באנדרואיד שלא רוצים לתת הכשר /במה שאין לך בQ7 מפות ו/או תמונות ו/או מוזיקה נורמלית עם חיפוש ו/או כו' ואפי' בסים שהוט חסמו לך כי זה היה בIMEI לא כשר .בדיוק לזה התכוונתי.
-
@י-פל כתב בבקשת מידע | מישהו יודע איך אפשר לעדכן גרסאות לQ7 מהבית:
מה הקשר פה וועדת הרבנים
אם אפשר להשמיץ למה לא?
אם יש סיבות למה לא ולצערנו יש
-
אם מישהו רוצה לקבל . והשני רוצה לעזור .אפשר לפתוח צאט ולבדוק אם זה קרוב ואפשרי
טוב...
שוב הרבה חריגות...
בכל מקרה מי שכתב שדרך הצ'אט זה יכול לעזור מוזמן לפתוח ולעזור..... -
לסיכום לא נראה שמישהו יעלה לכאן את הקובץ שמעדכן (כולל הדרייברים).
וזה גם מובן מאוד שקיוליקס לא יפרסמו את זה כי בסוף יוכלו בקלות לשנות את הגירסא ולפרוץ את הכשרות שלו וד"ל.
מה שכן, היות והפלאפון הזה 'חייב' את העדכונים, כי יש בו הרבה באגים קריטיים ביותר, ואכן מסדרים את זה מגירסא לגירסא, אבל בכל אופן זה הכרחי מאוד. לכן צריכים פשוט לשכנע ולהגיע להבנה עם חברת קיוליקס שיגבילו את המחיר לעדכון גירסא בכל החנויות למחיר מינימלי ביותר של שכר טרחא בסיסי. על סך של עד 10 ש"ח לגירסא, שקל לא יותר. ולא כמו שמישהו עדכן לי לא מזמן על סך של 30 ש"ח (שזה לקח לו לעדכן זמן של דקה וחצי על השעון), ומובן שאני לא יוכל כל חודש לעשות לו הוראת קבע לעדכונים על סך 30 ש"ח...
אבל סך 10 ש"ח זה מובן ומסתבר.ניתן ליצור קשר איתם כאן: https://qlyx-tech.com
-
בהקשר של המחיר זה לא הבעיה
יש שמספיק שעושים את זה בחינם
ונראה לי שכל חנות שרכשת אצלה את המכשיר חלק מהשירות זה עדכון גרסאות...
הבעיה זה הצורך לנסוע עד החנות שלך ולעדכן......
וסתם מעניין אם למישהו יש קשר לקיוליקס
ויכול לבקש שיהיה אפשר לעדכן באתר שלהם זה יכול מאוד לעזור ולפתור את כל הבעיה.... -
@kasnik כתב בבקשת מידע | מישהו יודע איך אפשר לעדכן גרסאות לQ7 מהבית:
ואז כמובן תוך יומיים מסתובבת בשוק גרסה ערוכה....
הם לא חייבים לתת את כל התוכנה אלא רק עדכון שישב על המערכת של התוכנה הקיימת, כך הם יחסכו גניבות.
למשל עדכון חודשי של וינדוס זה לא נותן לך את כל המערכת מחדש אלא רק יושב על המערכת הפעלה הקיימת. -
@יהודי-צעיר כתב בבקשת מידע | מישהו יודע איך אפשר לעדכן גרסאות לQ7 מהבית:
עדכון שישב על המערכת של התוכנה הקיימת, כך הם יחסכו גניבות
אין כזה דבר, כי זה לא עדכון אלא צריבה מחדש.
השאלה היא למה הם עושים כך, אבל אחרי שזה מה שהם עושים, זה מה יש... -
לדעתי כל הדיון שאם יפיצו את הגרסה יוכלו לערוך/לפרוץ הוא מוטעה מעיקרו אם רק היו חושבים על זה מראש היה אפשר לבנות גרסה שא"א לערוך בלי הכלים שיש להם שקובץ הגרסה יהיה דחוס חתום ולא יהיה אפשר לגעת בו כמו ברוב הגרסה של הנוקיה 215/225 (ובהגיון זה רלוונטי גם עכשיו להפיץ גרסה נעולה בלי אפשרות עריכה...) ולא אמור להיות אכפת לחברה להפיץ את התוכנה עם הגרסה והדרייברים ולהפך זה רק יהפוך את הטלפון ליותר פופולארי.
-