המלצה | טשטוש פרטים אישים
-
היי
לאחרונה הייתי צריך לצלם מסך למשהו אך בצילום מסך היה פרטים אישים שלא רציתי שיראו אז כמובן מה עושים מקשקשים על זה קצת
ואז חשבתי רגע למה שלא יהיה סימניה כרום שפשוט כותבים לה את הפרטים שרוצים לטשטש והיא כבר תעשה את זה
אז פניתי ל-gemini ועם קצת הסברים מה בדיוק אני רוצה הצלחתי להוציא את זה ממנוjavascript:(function() { const wordToBlur = prompt("איזו מילה או צירוף מילים תרצה לטשטש?"); const blurCharacter = prompt("באיזה תו תרצה לטשטש? (למשל: *, _, #)"); const elements = document.getElementsByTagName('*'); for (let i = 0; i < elements.length; i++) { const element = elements[i]; for (let j = 0; j < element.childNodes.length; j++) { const node = element.childNodes[j]; if (node.nodeType === 3) { const text = node.data; const regex = new RegExp(wordToBlur, 'gi'); const newText = text.replace(regex, match => { return match.replace(/./g, blurCharacter); }); node.data = newText; } } }})();
הוראות שימוש: צרו סימניה בכרום וקראו לה איך שנוח לכם שיקראו לה וב"כתובת האתר" הדביקו את הקוד הזה
ושמרו!
הדגמה
בהנאה!!!
-
@cannon
יפה מאוד!אבל הבעיה היא, שהוא מאתר כל צירוף של האותיות שאני מגדיר, ו'מטשטש'
למשל, ביקשתי שיטשטש את המילה 'היי'
אז הוא כמובן הפך את ה'היי' ל'***', אבל הוא גם שינה את ה'הייתי' ל'***תי'...לאחרונה ***תי צריך לצלם מסך למשהו אך בצילום מסך היה פרטים אישים שלא רציתי שיראו אז כמובן מה עושים מקשקשים על זה קצת
אולי תערוך את הקוד שיחפש מילה שלימה עם הטקסט הזה, ולא ימחק את הטקסט אם הוא מוטמע במילה...
-
@יוסף-אלחנן ניסתי בתוך גמייל והוא לא עבד לי שם
-
@יוסף-אלחנן כתב בהמלצה | טשטוש פרטים אישים:
@K-O-G התכוונת בטח לתייג את @cannon
אצלי זה עובד, אתה כנראה עשית 'אנטר', צריך ללחוץ על ה'OK'...
צודק אבל עדין לא שינה לי
אני מנסה בצאטים עצמם
-
אפשר בצורה ידנית גם ככה
https://mitmachim.top/post/777429