בקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד
-
@בני-התכנאי כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
@חטח יש להדרן אופציה של דפדפן נטפרי בתשלום ויכול להיות שזה יותר טוב אגב אני משתמש בזה.
אם הייתי רוצה נטפרי, לא הייתי משלם גם להדרן על זה!
הייתי קונה ישר סים של נטפרי@בני-התכנאי כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
ואם הדרן היו חושבים שג'ממני כשר הם היו נותנים אפליקציה.
כמו שכתבתי למעלה, סתם נתתי את ג’מיני כדוגמא, אבל בכל אתר זה ככה (גם במתמחים טופ)
-
@חטח כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
טוב, אז ניסיתי לבקש, וכמו תמיד:
🤬🤬🤬אתה לא יכול להיות עם חברת סינון, שחלק מהמעלות שלה זה גם בגלל שהיא חוסמת בקשות שהוועדה אמרו לה לחסום,
ואז להתעצבן עליהם שהם טובים..אם זה דפדפן, שלא הדרן פיתחו, או לפחות מכירים את המפתח שלו, אין את הקוד שלה חיצוני, אין כלום, למה שיפתחו?
מה ההגיון..?
היית צריך באותו רגע לעבור לחברה אחרת אם הם היו מאשרים דבר כזה.אני יכול לבנות ב5 דקות אפלקיציה שכמה שתרצה לא תצליח לעבור ממנה לאתרים אחרים, ואז בשניה מהשרת שלי להגדיר אחרת וזה יהיה דפדפן רגיל..
גם אם הדרן כן היו מכירים את המפתח וכולי, יש הוראות של הוועדה ולא שלהם,
אבל להתלונן על כזה דבר שחסמו?
זה כמו להגיד, אויש הדרן חסמו לי טיקטוק, ואז להתעצבן על זה בפורום ציבורי. -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
יש גם את הדפדפן הכשר שלי
https://mitmachim.top/topic/47332/להורדה-דפדפן-מוגן?_=1711026825794תודה רבה, אבל עכשיו זה לא ממש רלוונטי.
כי אין סיבה שעל שלך הם יגידו משהו אחר... (נראה שהם אפילו לא טרחו לראות מה זה, הם רק ראו את המילה דפדפן וכבר שלחו את אחת מההודעות המוכנות שלהם...)@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
אתה לא יכול להיות עם חברת סינון, שחלק מהמעלות שלה זה גם בגלל שהיא חוסמת בקשות שהוועדה אמרו לה לחסום
מי אמר לך שהועדה אמרה את זה??
@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
אני יכול לבנות ב5 דקות אפלקיציה שכמה שתרצה לא תצליח לעבור ממנה לאתרים אחרים, ואז בשניה מהשרת שלי להגדיר אחרת וזה יהיה דפדפן רגיל..
אז שיחסמו עדכונים או משהו, להגנה טובה אין בעיה לעשות כאלה דברים.
זה כמו להגיד, אויש הדרן חסמו לי טיקטוק, ואז להתעצבן על זה בפורום ציבורי.
בדפדפן הזה טיקטוק חסום (כנראה...)
ואין שום השוואה בין לשים דפדפן מסונן למקום עם סרטונים וכו...@צוות-פיקוח אם יש בעיה בנושא, תמחקו אותו...
-
מי אמר לך שהועדה אמרה את זה??
כי אני מכיר אותם, ומכיר את הדעה שלהם, ויודע כמה קשה צריך לעבוד בשביל להתחיל שימוש עם דפדפן חדש.
כי אין סיבה שעל שלך הם יגידו משהו אחר... (נראה שהם אפילו לא טרחו לראות מה זה, הם רק ראו את המילה דפדפן וכבר שלחו את אחת מההודעות המוכנות שלהם...)
נכון, כי זה גם דפדפן.
עריכה:
אגב, בדקתי אישית עכשיו את האפלקיציה שביקשת שיתקינו.אתה היית רוצה שיהיה פתוח אצלך בסינון, תכנים לנשים? ערוץ 7? תמונות נשים? בגדי נשים? פרסומות גוגל? גוגל דרייב פתוח ללא סינון? צאט גי פי טי ללא סינון? לינקדין? תנועות נוער? ספריא?
ואפילו לא עברתי על הכל..
שלא נדבר על זה שיש להם באופן רשמי בקשת אתרים חדשים, כלומר זה רשמי מיועד לדפדפן רגיל, עם אופציה להוספת אתרים מרחוק.אני בטוח שאם היית מתקין או שואל חבר שמותקן לו, היית מבין מראש שאין סיכוי, ואתה עצמך לא היית רוצה את זה.
אבל איזה כיף שאפשר להאשים את החברה ששכרתי שתגן עליי, בזה שהיא מגנה עליי.. -
אגב, בדקתי אישית עכשיו את האפלקיציה שביקשת שיתקינו.
שאפו !
אתה לפחות בודק.
הם לא בודקים אלא ישר המדיניות שלנו בלה בלה בלה. -
@עם-ישראל-חיי כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
שאפו !
אתה לפחות בודק.
הם לא בודקים אלא ישר המדיניות שלנו בלה בלה בלה.כי להם יש מדיניות שנקבעה על ידי הוועדה שאחראית עליהם,
כמו שלא תגיע למשטרה ותשאל למה להרחיק מחפץ חשוד? תבדוק שהוא פצצה קודם...
יש מדיניות שנקבעה על ידי אנשים גדולים ממנו, שראו תוצאות של אינטרנט הרסני, ושמו גדרות. -
שאפו !
אתה לפחות בודק.
הם לא בודקים אלא ישר המדיניות שלנו בלה בלה בלה.כי להם יש מדיניות שנקבעה על ידי הוועדה שאחראית עליהם,
כמו שלא תגיע למשטרה ותשאל למה להרחיק מחפץ חשוד? תבדוק שהוא פצצה קודם...
יש מדיניות שנקבעה על ידי אנשים גדולים ממנו, שראו תוצאות של אינטרנט הרסני, ושמו גדרות.את זה אני הבנתי אבל אני שואל, מביאים לכם הצעת יעול תבדקו מה מצעים לכם אל תענו ישר שיש מדיניות...
(המדיניות זה לבדוק את ההצעה. ואז להחליט והם אפילו לא טרחו לבדוק) -
(המדיניות זה לבדוק את ההצעה. ואז להחליט והם אפילו לא טרחו לבדוק)
מי אמר לך מה המדניות?
ומי אמר לך כמה זמן הם ישבו, חשבו, בדקו, לפני שהם ענו ללקוח? -
(המדיניות זה לבדוק את ההצעה. ואז להחליט והם אפילו לא טרחו לבדוק)
מי אמר לך מה המדניות?
ומי אמר לך כמה זמן הם ישבו, חשבו, בדקו, לפני שהם ענו ללקוח?צודק.
-
תכנים לנשים? תמונות נשים? בגדי נשים? פרסומות גוגל?
אין אפשרות לחסום את זה דרך הדפדפן?
ערוץ 7?
גם בטוב נט יש את זה...
גוגל דרייב פתוח ללא סינון?
ראיתי בנושא של זה שסרטונים חסומים בגוגל דרייב
וגם הדרן התקינו לי את אפליקציית גוגל דרייב שרק האפשרות של צפיה בסרטונים חסומה ואפילו להוריד סרטונים אפשר@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
צאט גי פי טי ללא סינון?
ומה הבעיה בזה?
התמונות?@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
ומי אמר לך כמה זמן הם ישבו, חשבו, בדקו, לפני שהם ענו ללקוח?
כמה שעות, לא יותר עברו מאז שביקשתי את זה, זה בערך הזמן שלוקח להם לענות על כל פניה שלי...
-
אין אפשרות לחסום את זה דרך הדפדפן?
אתה ביקשת שזה יהיה הדפדפן שלך..
אמרתי לך שאין סיכוי שיאשרו, כי הבעלים יכול לפתוח כל אתר שבא לו, ושיהיה שם תכנים לא לעניין,
שלחת פניה, ענו לך שלא,
התלוננת פה,
הסברתי למה אני חושב שלא אישרו, אני לא נציג שלהם או משהו כזה שיודע למה לא אישרו, אני מנחש כי עברתי על האפלקיציה, ואם הם היו פותחים את זה, היית צריך לעבור סינון כי זה לא מסונן יותר..ראיתי בנושא של זה שסרטונים חסומים בגוגל דרייב
חסומים באפליקציה, לא בדפדפן שאתה מתקין
ומה הבעיה בזה?
התמונות?הצאטים, התמונות, הגישה לכל הרשת כולל הכל ללא סינון
כמה שעות, לא יותר עברו מאז שביקשתי את זה, זה בערך הזמן שלוקח להם לענות על כל פניה שלי...
לוקח בדיוק דקה כדי להבין שזה אפליקציה שאסור לאשר, וזה אם מחליטים משום מה לבדוק בכלל על פתיחה של דפדפן חדש.
אם היית משקיע את הדקה הזאת בלחפש חבר שיכול להתקין apk, שיתקין ויגיד לך אם זה נורמלי להתקין,
היית חוסך זמן לכולם, ולא מוציא שם רע על חברה שביקשת ממנה שתסנן, בדיוק את מה שאתה רוצה פה לפתוח.וזה מבלי להתייחס לנושא שאתה אחד מעשרות אלפי? לקוחות של הדרן, ו99 אחוז שמישהו כבר ביקש את האפליקציה הזאת ספציפית, ובדקו אותה, ולכן ענו לך כבר שלא, מהידע שיש להם כבר, ובלי צורך לבדוק מחדש.
-
חסומים באפליקציה, לא בדפדפן שאתה מתקין
איזה אפליקציה??
זה דפדפן!
ראיתי את זה בנושא על הדפדפן.@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
לוקח בדיוק דקה כדי להבין שזה אפליקציה שאסור לאשר
אף פעם הם לא ענו לי תוך דקה!
כמו שכתבתי@חטח כתב בבקשת מידע | דפדפנים מסוננים חינמיים לאנדרואיד:
זה בערך הזמן שלוקח להם לענות על כל פניה שלי...
-
@מישהו12 הצעתי להם עכשיו את הדפדפן שלך בטענה שהוא הרבה יותר מסונן מהקודם, נראה מה הם יענו...
(אם הם יתקינו את זה בכל המכשירים שלהם, יהיה לך קרדיט עצום!...)פורומים כמו מתמחים, פרוג, תחומים וכו פתוחים בו?לא נאה לי שהם יסכימו אבל כל הכבוד על המאמץ