בקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט
- 
אתה בנטפרי?? 
 כי נטפרי עושים את זה
- 
אתה בנטפרי?? 
 כי נטפרי עושים את זה
- 
אתה בנטפרי?? 
 כי נטפרי עושים את זה@יאפצ-יק-באסאדו כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: אתה בנטפרי?? כן @יאפצ-יק-באסאדו כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: כי נטפרי עושים את זה למה? 
- 
שלא יהיה אפשר לראות בצאט את הסרטונים! 
- 
שלא יהיה אפשר לראות בצאט את הסרטונים! @יאפצ-יק-באסאדו כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: שלא יהיה אפשר לראות בצאט את הסרטונים! אז למה הם לא חוסמים את ההורדה? 
- 
אתה מכיר את נטפרי יש להם הרבה שיגעונות אבל תחפש בפורום נטפרי אולי שם יהיה לך תשובה 
- 
יש פיתרון חלקי קיים תוסף למייל לצפיה בסרטונים ללא הורדה ובצ'אט אפשר בריחוף על ההודעה ב3 נקודות יש אפשרות של 'העבר לתיבת הדואר נכנס' @2580 כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: יש פיתרון חלקי קיים תוסף למייל לצפיה בסרטונים ללא הורדה איזה? שעובד? 
- 
@2580 כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: יש פיתרון חלקי קיים תוסף למייל לצפיה בסרטונים ללא הורדה איזה? שעובד? @החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: @2580 כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: יש פיתרון חלקי קיים תוסף למייל לצפיה בסרטונים ללא הורדה איזה? שעובד? gmail mod 
 עובד מעולה
- 
@2580 כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: יש פיתרון חלקי קיים תוסף למייל לצפיה בסרטונים ללא הורדה איזה? שעובד? 
- 
@החפץ-בעילום-שם-0 
 גם לי זה לא עבד תקופה...זה אני 

- 
@יוסף-אלחנן @החפץ-בעילום-שם-0 לפני כמה זמן זה לא עבד לכם? 
 אני כבר חצי שנה משתמש עם התוסף יום יום וזה עבד חלק
- 
 אני כבר חצי שנה משתמש עם התוסף יום יום וזה עבד חלק
- 
@עדלאידע אני שמתי לב לזה ב29 באוגוסט 2024... @יוסף-אלחנן כתב בבקשה | הפעלת סרטונים בצ'אט: @עדלאידע אני שמתי לב לזה ב29 באוגוסט 2024... מעניין 
 בזמן הזה זה עבד לי
- 
 אני כבר חצי שנה משתמש עם התוסף יום יום וזה עבד חלק@עדלאידע לא מזמן... חודש וחצי\חודשיים 
- 
@עדלאידע לא מזמן... חודש וחצי\חודשיים @החפץ-בעילום-שם-0 הרגע עבד לי מצויין. 
- 
@החפץ-בעילום-שם-0 הרגע עבד לי מצויין. @צדיק-וטוב-לו-0 עכשיו זה כבר עובד, אבל הייתה תקופה שלא...