סקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם
-
מהניסיון שלי (בתור גרפיקאי) לגבי נוחות שימוש חד משמעית אפל לא מתקרבת לווינדוס (וגם בוירטואל זה פשוט לא זה...)
אבל לגבי תוכנות גרפיקה (דובי ודוינצ'י וכד לדעתי המחשבים הטובים של אפל עוקפים בהרבה את המחשבים של הגרפיקה שיש לאינטל כי אם המחיר הוא..
(וזה לא סותר שהצבעתי לא)
זו דעתי (יצא לי להשתמש במחשבים של 20000 ודרומה.. (גם של אפל וגם לא) וזוהי חווית השימוש שלי
מסקה שלי: אם אתה צריך את המחשב לשימושים נרחבים- לא שווה
אם אתה צריך אותו נטו לגרפיקה- זה שיקול גדול לקנות אותו -
@ayg כתבת בכותרת שככל שיהיו יותר הצבעות תתקבל תשובה נכונה יותר
שים לב שזה ממש לא מדוייק
אם סתם היית מעלה את הסקר כנראה שהיו נכנסים לפוסט אנשים שבאמת מבינים ויש להם דעה או ניסיון בזה
כשאתה מעודד הצבעה יכנסו להצביע גם אנשים שלא מבינים בתחום ורק מכירים את אווירת ה"פנסי" של אפל ואת העובדה שהם מאוד אקסקלוסיביים ויקרים וזה יטה את התוצאות בכיוון שגוי (במקרה הזה הוכח שהכיוון השגוי הוא נגד אפל) -
פוסט זה נמחק!
-
לי אין מק, אבל לדעתי מק שווה כל שקל, כי א"א להשוות בין נסיעה ברכבת (לדוג', יש עוד הרבה הזדמנויות) עם מק לנסיעה ברכבת עם PC, אנשים מסתכלים עליך אחרת... אבל לא יהיה לי מק, כי זה יותר מדי כסף להשקיע בשביל זה, אבל בכל זאת הצבעתי כן, כי אני חושב שהאיכות הזו שווה את עצמה.
אבל שוב, אני לא אקנה מק כי זה יותר מדי כסףאגב, איפה @מתושלח-הבבלי?
-
@בנימינה כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם:
לי אין מק, אבל לדעתי מק שווה כל שקל, כי א"א להשוות בין נסיעה ברכבת (לדוג', יש עוד הרבה הזדמנויות) עם מק לנסיעה ברכבת עם PC, אנשים מסתכלים עליך אחרת... אבל לא יהיה לי מק, כי זה יותר מדי כסף להשקיע בשביל זה, אבל בכל זאת הצבעתי כן, כי אני חושב שהאיכות הזו שווה את עצמה.
אבל שוב, אני לא אקנה מק כי זה יותר מדי כסףאגב, איפה @מתושלח-הבבלי?
זה לא שיקול איך יסתכלו עליך, למרות שזה בהחלט משתנה בין מק לpc וזה מגרה
אולי אם אתה נוסע כל היום ברכבת יש לדון
אבל מה שטוב באפל זה מערכת ההפעלה שעובדת כמו שצריך + סוללה שמחזיקה 20 שעות ומעלה + מעבד עוצמתי ברמות אחרות וחסכוני מאוד + עיצוב + משקל נמוך מאוד + דק מאוד + שקט מהמעבד + לא מתחמם בחיים
אין pc שמספק את זה, או שיש מישהו שמכיר
אפילו surface 7 החדש מגיע ברינדור של ווידאו ב-4k ל-50 מעלות שזה מטורף -
@מתושלח-הבבלי כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם:
אולי אם אתה נוסע כל היום ברכבת יש לדון
הצהרתי שזו דוגמה...
בכל מקרה, ודאי שאלה השיקולים העיקריים, כמובן, אבל בתור אחד שלא עורך וידאו, השיקולים הם ניראות חיצונית ומערכת ההפעלה -
אני גם לא מסכים עם הטענה שאפל יותר יקרים מכולם
קח מקבוק אייר m4 החדש
אין שום מחשב שאתה מקבל מחשב קליל ונוח עם 16 ראם מעבד מטורף שמספיק לכל מה שרק תחלום עליו (@ENM) מערכת הפעלה בלי באגים וכו׳ שקט כמעט ולא מתחמם (לפעמים מתחמם קצת ברינדור רציני בגלל שאין לא מאוורר)
או בקיצור מחשב מושלם באמת
במחיר של 4500 שח (זה לא קצת אבל יחסית זה בסדר), כל המחשבים הטובים של pc עולים 8-9 אלף (ולדעתי הם לא מתקרבים למקבוק)
ואם תקנה את ה-m2 תקבל עוד יותר זול 3,700אגב, הסקר פה לא כ״כ משקף בגלל שאין פה מספיק אנשים שהשתמשו בווינדוס ובמק ויכולים להשוות (כן גם מי שראה מקבוק אצל חבר לא נקרא שהשתמש
)
-
@מתושלח-הבבלי אבל אתה נתקע עם תוכנות
שאין פרוצות -
פוסט זה נמחק!
-
@kasnik כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם:
שאין פרוצותזה לא שיקול קובנציונלי שראוי להתייחס אליו לדעתי (אולי אצל חרדים
)
-
@מתושלח-הבבלי כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם:
(אולי אצל חרדים )
נו ובמה מדובר כאן?
-
@kasnik כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם:
(אולי אצל חרדים )
נו ובמה מדובר כאן?
השאלה האם האיכות של אפל שווה את זה, לא קשור לתוכנות פרוצות. אלה דקדוקי עניות של חרדים.
אני גם חרדי, אבל זה מעצבן... -
שאין פרוצותנתקן:
אתה נתקע עם תוכנות, שאין. -
@לעכשיו כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם:
שאין פרוצותנתקן:
אתה נתקע עם תוכנות, שאין.יש רק צריך לשלם
כמו כל משתמש נורמלי בלי קשר למערכת הפעלה