סקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם
-
@ayg כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
@מישהו12
יופי לא מעניין כלל
אני רוצה מהיר ושלא יקרוס אם אני מפעיל הרבה תוכנות יחד
אני מעשיף כמה שפחות שיתחמם
ואני רוצה שיהיה אפשר לשחק עם הפירוט שלו כגון להוסיף תוכנות פרוצות וכו
משחקים לא מענינים כללאז עדיף PC איכותי לדעתי.
-
@מישהו12 כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
@צדיק-תמים בראש יש לי עכשיו את SP Flash tool, Reaserch download (השני אכן לא קיים גם ללינוקס).
יש עוד הרבה כלים ללינוקס ללא גרסאות רשמיות למק,
למשל Bkerler EDL, וכדו'
אבל יתכן שעם לא יותר מידי עבודה יהיה אפשר להתאים את גרסאות הלינוקס שלהם למק - כי זה יוניקס בסוף.
לא יודע.
וזה לפני דרייברים, שאין לי מושג איך הולך במק בכלל התחום הזה.אם אתה עם parallels עובד, ישירות על הmac לא מצאתי תוכנות נורמליות לצריבה וכולי.
-
לא יודע למה לא התעכבו על זה,
הסוללה באפל מחזיקה (בין טעינה לטעינה) הרבה יותר מכל נייד אחר, בפער.(אם לא נחשיב את הסדרה החדשה של אינטל)
-
@מיגו-להוציא כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
הסוללה באפל מחזיקה (בין טעינה לטעינה) הרבה יותר מכל נייד אחר
מדובר על מחשב
וגם במחשבים של אפל כמובן הסוללה מחזיקה הרבה מאוד זמן -
@ayg
אתה חייב להבין את הקונספט של אפל. מבחינתם, מחשב הוא לא רק הטכנולוגיה שבו' אלא חוויית השימוש הכוללת. אם אתה מחפש מחשב עם גרפיקה חזקה והתקנה רחבה של תוכנות - יש לך גם של חברות אחרות, במחירים שווים או נמוכים יותר.
אבל אפל שמים דגש על החוויה - פשטות השימוש, העובדה שהמחשב לא "נתקע", סינכרון מיטבי בין כל חלקי המחשב, וכו'. אם זה חשוב לך - קנה אפל, הוא שווה את המחיר. -
@עדלאידע כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
@מיגו-להוציא כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
הסוללה באפל מחזיקה (בין טעינה לטעינה) הרבה יותר מכל נייד אחר
מדובר על מחשב
וגם במחשבים של אפל כמובן הסוללה מחזיקה הרבה מאוד זמןהוא אשר אמרתי.
(עד כמה שידוע לי לאינטל אין טלפונים) -
לא יודע למה לא התעכבו על זה,
הסוללה באפל מחזיקה (בין טעינה לטעינה) הרבה יותר מכל נייד אחר, בפער.אכן ציינתי את זה
[ויש גם את קוואלקום] -
הסוללה באפל מחזיקה (בין טעינה לטעינה) הרבה יותר מכל נייד אחר, בפער.
מעבד ARM...
לעניין המעבדים יש להוסיף שההבדל בין אפל לשאר החברות (ככה לפחות שמעתי אולי המומחים כאן יחלקו) שגם אם ננסה להקביל מעבדים של אפל לחברות אחרות לאפל יש יתרון שהם יכולים להביא את המעבדים שלהם למיקסום יכולות כיון שהם יצרו את הארכיטקטורה והם מתאימים את המחשב למעבד (או להפך) בצורה המושלמת ביותר כי הם אלו שיודעים בדיוק את הצרכים של עצמם... משא"כ חברות אחרות של מעבדים שצריכים ליצור מכלול שיהיה יעיל לכל החברות אבל אף אחד לא מצליח למקסם ב100%