סקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם
-
ננסה לעשות סדר.
- בשביל מה אתה צריך את המחשב?
- מה הדרישות שלך מהמחשב? (חיי סוללה, יופי, משקל, רעש, התחממות, ועוד)
- אתה מוכן ללמוד את מערכת ההפעלה של אפל?
- חלק מהתוכנות לוינדוס לא יהיו קיימות למק. ותצטרך להתרגל לחלופות.
- כל הנושא הכספי - יקר בהרבה.
תשתדל לענות בבקשה כמה שיותר מפורט, כדי שהמומחים למק כאן, בעיקר @צדיק-תמים , יוכלו לענות לך.
-
@יעקב-אליעזר כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
לא הבנתי אם אני יקנה מחשב ב10000 שקל של לנובו הוא לא יהיה יותר טוב מאפל במחיר הזה
מבחינת כרטיס מסך ומהירות ומעבד
מבחינת כובד וודאי שלא@יעקב-אליעזר כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
כן
@יעקב-אליעזר כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
ניתן לפרוץ מחשב אפל להתקנות ללא רשיון בקלות או שלא
לא
-
@ayg כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
@מישהו12
יופי לא מעניין כלל
אני רוצה מהיר ושלא יקרוס אם אני מפעיל הרבה תוכנות יחד
אני מעשיף כמה שפחות שיתחמם
ואני רוצה שיהיה אפשר לשחק עם הפירוט שלו כגון להוסיף תוכנות פרוצות וכו
משחקים לא מענינים כללאז עדיף PC איכותי לדעתי.
-
@מישהו12 כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
@צדיק-תמים בראש יש לי עכשיו את SP Flash tool, Reaserch download (השני אכן לא קיים גם ללינוקס).
יש עוד הרבה כלים ללינוקס ללא גרסאות רשמיות למק,
למשל Bkerler EDL, וכדו'
אבל יתכן שעם לא יותר מידי עבודה יהיה אפשר להתאים את גרסאות הלינוקס שלהם למק - כי זה יוניקס בסוף.
לא יודע.
וזה לפני דרייברים, שאין לי מושג איך הולך במק בכלל התחום הזה.אם אתה עם parallels עובד, ישירות על הmac לא מצאתי תוכנות נורמליות לצריבה וכולי.
-
לא יודע למה לא התעכבו על זה,
הסוללה באפל מחזיקה (בין טעינה לטעינה) הרבה יותר מכל נייד אחר, בפער.(אם לא נחשיב את הסדרה החדשה של אינטל)
-
@מיגו-להוציא כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם (כמה שיותר הצבעות התוצאה יותר נכונה):
הסוללה באפל מחזיקה (בין טעינה לטעינה) הרבה יותר מכל נייד אחר
מדובר על מחשב
וגם במחשבים של אפל כמובן הסוללה מחזיקה הרבה מאוד זמן