סקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר הצביעו בהמוניכם
-
@מישהו12 כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר:
למשל בתחום פיתוח אנדרואיד, מק פשוט לא ממש מתאים.
כדאי שתציין שאתה מדבר על קמפול של ליבת אנדרואיד ולא פיתוח אפליקציות לאנדרואיד. הצורה שניסחת את זה די מטעה.
-
@צדיק-תמים כתב בסקר | האם האיכות של אפל שווה את המחיר שלו או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר:
@מישהו12 כמו לינוקס.
לא, יש הרבה כלים ללינוקס.
לא כולם קיימים למק. -
@צדיק-תמים בראש יש לי עכשיו את SP Flash tool, Reaserch download (השני אכן לא קיים גם ללינוקס).
יש עוד הרבה כלים ללינוקס ללא גרסאות רשמיות למק,
למשל Bkerler EDL, וכדו'
אבל יתכן שעם לא יותר מידי עבודה יהיה אפשר להתאים את גרסאות הלינוקס שלהם למק - כי זה יוניקס בסוף.
לא יודע.
וזה לפני דרייברים, שאין לי מושג איך הולך במק בכלל התחום הזה. -
@ayg
אמנם הצבעתי לא. אבל זה לא מדוייק ואני ארחיב, בסקר כתבת ''או שבמחיר הזה לקנות מחשב אחר'' וזה משפט לא נכון אין מחשב שמתקרב לאפל במחיר שלו, דוגמא למחשב M1 PRO 14 שעולה לא יותר מ7 אלש''ח במחיר הזה אתה אפילו לא תביא X1 CARBON איכותי או XPS שהם מסדרת פרימיום, אז למה בכל זאת הצבעתי לא? כי המחיר שהם דורשים הוא גם על המותג ופה הם ממש עושקים אותך אפשר לומר שהם ממש חמדנים ורעבים לכסף, לדוגמא תנסה לקנות מחשב שמשודרג ל1TB ותראה את המחיר וכו', אז בעצם אני חושב שבאפל אתה מקבל מחשב שמשאיר אבק לכולם אבל שעולה גם המון המון כסף. ובעצם יש את זה לכל החברות המובילות שאתה משלם גם על המותג אבל כל ההבדל זה שבאפל אתה משלם המון על המותג -
@יעקב-אליעזר בקיצור הצבעת לא למרות שלדעתך התשובה על השאלה היא כן, כי אתה כועס על התאוות ממון של אפל? (שזה אגב היסוד של קפיטליזם, אבל זה כבר דיון אחר)
-
@צדיק-תמים
אני לא מסכים עם הניסוח שלו