שיתוף | אוזניות Ear (open) nothing
-
nothing ...
אז לכל מי שחיכה לראות עוד מוצר מהחברה המגניבה הזאת (מסתמא אני לא היחיד)
הם השיקו אוזניות חדשות בשם "Ear (open) nothing"
האוזניות מיעודות לספורטאים הזקוקים למודעות סביבה אך אינם רוצים להתפשר על סאונד
הם מצופות טיטניום ומגיעות עם דרייבר דינמי בגודל 14.2 מ"מ ההאזנה 8 שעות בכל אוזניה והמארז מספק סוללה ל30 שעות האזנה ו 24 שעות דיבור עמידות בתקן IP54 תומכות ב Bluetooth 5.3 & LE יש להם יכולות שיפור בס וטכנולוגית AI בשם Clear Voice 3.0 שאמורה להפחית רעש סביבתי (בל נשכח שאתם באמצע ספורט ) וכדברי החברה "פחות רעש והד, יותר בהירות ופריכות. שני מיקרופונים משולבים עם טכנולוגיית Clear Voice המשופרת בינה מלאכותית שלנו, שנדגמה בלמעלה מ-28 מיליון תרחישים. מבטיח שהEar (open) מוכנה לכל סביבת שיחה כך שקולך תמיד יישמע חזק וברור." וכמובן בעידן כמו שלנו יכול תקשורת עם ChatGPT.בארץ הם עדין לא זמינות אלא נמכרות במכירה מוקדמת בבאג ב 679 ₪ עם צפי אספקה משוער: 31.10.24
לא יודע מה איתכם אבל אם אני הייתי צריך אוזניות לספורט בהחלט הייתי שוקל ברצינות לקנות אותם. (יש לי חולשה עם החברה הזאת... פשוט עפתי עליה )
ממליץ לכם להיכנס אתר החברה, פשוט כיף לגלוש בו... קישור -
@KINGYOS כתב בשיתוף | אוזניות Ear (open) nothing:
@cannon תודה על השיתוף.
אני עושה ספורט עם זה: Anker Sport X20
יש גם לזה מפרט משובח מאוד והמחיר נמוך במאות שקלים.
אשמח לתגובה שלך.התשובה היא פשוטה... האם אתה משווה את האנקר לאפל או סוני דהיינו לאוזניות הפרימיום שקיימות בשוק? את נאת'ינג אפשר בהחלט לשים באותה שורה גם אם טיפה יותר למטה... (וכמובן שהם גם מותג...)
-
@KINGYOS בחרת בחירה טובה מאוד ומומלצת. (בהחלט אוזניות ששוות כל שקל)
ואפי' ישנם דברים שהם עולים על האוזניות של nothing כגון חיי סוללה ששלך עומדים על מספר משמעותי יותר
אבל שאתה קונה אוזניות גם חשוב שתאהב אותם ו nothing היא החברה האהובה עלי וגם העיצוב יפה בעיני (למרות שיש כאלה שיחלקו עלי)
כמובן שצריך לשקול אם יופי ועיצוב שווה את הכסף שצריך להוסיף עליהם, במקרה הנ"ל יתכן מאוד שהם לא שווים זאתלי אישית אין אוזניות ספורט אבל יש לי את Nothing Ear (a) שבהחלט הביא גם מפרט עשיר במחיר טוב וגם יופי ועיצוב שאני מת עליו