עזרה | דומיין אישי בGoogle Sites
-
פתחתי אתר בGoogle Sites וכשרציתי להגדיר כתובת דומיין אישי הוא ביקש ממני לאמת את בעלי הדומיין באמצעות קוד שצריך להזין בDNS. ואני הקטן אין לי שמץ של מושג מה זה DNS. אשמח לדעת מה עלי לעשות הלאה.
(נ.ב. ניסיתי גם את כל שאר הדרכים שהוא מציע ובכל מקום נתקעתי איפשהוא) -
-
@לאצי כתב בעזרה | דומיין אישי בGoogle Sites:
ואני הקטן אין לי שמץ של מושג מה זה DNS
DNS הוא הדומיין שיש לך עם המרה לשם (לדוגמה 142.251.142.206 הופך להיות google.com)
אתה אמור להוכיח בעלות עליו
אם אתה לא הבעלים ורק קיבלת תת דומיין (כמו באתרים חינמיים דוגמת site123) לא תוכל לאמת ש site123 היא בבעלותךמכיוון שניכר מהשאלה שלך (ומעוד סימן שנראה שאתה מעוניין להסתיר) שאין לך דבר כזה, לא תוכל לאמת בעלות
-
@מנצפכ טוב לא שמתי לב לזה. אז למען הסר כל ספק חשד, אומר לך מה היה פה.
פתחתי אתר בsite123 ומכיוון ששם א"א לקחת דומיין אישי אלא אך ורק בתשלום וכמו"כ הגרסה החינמית גם לא מאונדקסת בחיפוש גוגל, אז פשוט פתחתי אתר נוסף בGoogle Sites ששם יש לי גם אנדקוס וגם דומיין אישי, ומשם אני מפנה לאתר בsite123. מובן? -
@מנצפכ טוב לא שמתי לב לזה. אז למען הסר כל ספק חשד, אומר לך מה היה פה.
פתחתי אתר בsite123 ומכיוון ששם א"א לקחת דומיין אישי אלא אך ורק בתשלום וכמו"כ הגרסה החינמית גם לא מאונדקסת בחיפוש גוגל, אז פשוט פתחתי אתר נוסף בGoogle Sites ששם יש לי גם אנדקוס וגם דומיין אישי, ומשם אני מפנה לאתר בsite123. מובן?זה בדיוק מה שהובן
תקרא שוב את מה שכתבתי לעיללמעשה אי אפשר
-
פתחתי אתר נוסף בGoogle Sites ששם יש לי גם אנדקוס וגם דומיין אישי, ומשם אני מפנה לאתר בsite123
מה הכוונה מפנה?
וקנית דומיין או לא? גם גוגל לא נותנים לך דומיין בחינם אלא רק מאפשרים לשייך דומיין שכבר יש לך -
@צדיק-תמים כתב בעזרה | דומיין אישי בGoogle Sites:
מה הכוונה מפנה?
אני כותב בו שהאתר עבר לכתובת אחרת ומכניס קישור לאתר ב 123.
וקנית דומיין או לא? גם גוגל לא נותנים לך דומיין בחינם אלא רק מאפשרים לשייך דומיין שכבר יש לך
אין לי וחשבתי שהם נותנים בחינם. (אגב יש דבר כזה ?)
-
אני כותב בו שהאתר עבר לכתובת אחרת ומכניס קישור לאתר ב 123.
אתה רוצה לשים קישור לאתר, שיישאר בsite123? מהתמונה שצירפת נראה שאתה רוצה לפרסם את האתר גוגל שלך על התת דומיין של site123, וזה לא אפשרי
-
@צדיק-תמים לא, עזוב את התמונה. אני מפרסם את האתר שבGoogle Sites ומשם מפנה עם קישור לאתר שב 123. אפשרי?
סתם קישור? כן, אפשר אפילו לשים קטע קוד קטן שלאחר טעינת הדף יעבור את המשתמש אוטומטית לאתר בsite 123
אגב שים לב שגוגל ספציפית לא נותנים אפילו תת דומיין אלא רק נתיב (כלומר https://sites.google.com/view/mywebsite111) -
אפשר אפילו לשים קטע קוד קטן
הבעיה היא שבגוגל סייט החדשים א"א להכניס קודים באתר. אשמח אם מישהו ימצא דרך לעקוף את זה.
אגב שים לב שגוגל ספציפית לא נותנים אפילו תת דומיין אלא רק נתיב
נכון. שמתי לב אבל חשבתי שלכה"פ יהיה ניתן למצוא את האתר בחיפוש גוגל (מה שלא אפשרי ב123 החינמי). דא עקא שכעת אני גם לא מוצא את האתר של גוגל סייט במנוע החיפוש של גוגל. ייתכן שזה עולה רק כעבור זמן מה? או אולי בגלל שחסר לי מפת אתר? (לא מצאתי דרך לעשות מפה בגוגל סייט כי אין שם אפשרות להעלאת קבצי XML)
https://sites.google.com/view/mywebsite111
חמוד! מי יצר את האתר הזה? דוגמה של גוגל?
בכל אופן ראיתי שבגוגל אין אפשרות לגלול את הדפים אלא המעבר הוא אך ורק דרך התפריט. זה דבר נורמלי שיש באתרים רשמיים? אם לא, יש דרך לעקוף את זה? -
דא עקא שכעת אני גם לא מוצא את האתר של גוגל סייט במנוע החיפוש של גוגל.
הגיוני, זה דף בלי שום תוכן כמעט
https://sites.google.com/view/mywebsite111
חמוד! מי יצר את האתר הזה? דוגמה של גוגל?זה סתם כתובת שהמצאתי, והיא לא נבדקה בנטפרי אז אני אפילו לא יודע מה יש שם
-
הגיוני, זה דף בלי שום תוכן כמעט
ומה זה משפיע על חיפוש גוגל? ומה אני צריך לעשות כדי שכן יראו אותו?
-