מדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!
-
@es0583292679 פעם כבר המלצת להסיר והסרתי, אבל נשארתי ללא אנטי וירוס.
תוכל בבקשה להמליץ לי על משהו חינמי(/פרוץ) וטוב? -
@2580 כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
השאלה היא (ולא שאני לוקח צד בסיפור) האם מישהו מכיר מאן דהוא שבאמת ניזוק מאחת מהפלטפורמות של AVG כי אם מדובר רק באיזה עבירה קטנה על הגנת הפרטיות אז גם גוגל לא צדיקים בסדום...
מנסיוני מלפני 3/4 שנים:
הוא ישב על המחשב ותקע אותו קשות לעיתים, הרבה יותר מהאיסט ששמתי אחריו.
הוי אומר הרבה תהליכים ברקע
והוא שיבש לי את הגלישה (בנתיב) -
@עם-ישראל-חיי כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
@es0583292679 פעם כבר המלצת להסיר והסרתי, אבל נשארתי ללא אנטי וירוס.
תוכל בבקשה להמליץ לי על משהו חינמי(/פרוץ) וטוב?כל וינדוס נורמלי מ10 ומעלה יש לו אנטיוירוס מספק בהחלט! דיפנדר!
אני אישית לא משתמש כלל בשום אנטיוירוס, מפני שזה מאט את כל תפקוד המערכת ולא נאריך בזה כרגע.
כשאני צריך, כגון בחיבור חשוד וכדו', אני מפעיל את דיפנדר, וכמעט לא קרה לי שהפעלתי....אני משתמש בתונת 'דיפנדר לדיפנדר' להשבית ולנפעיל את דיפנדר לפי הצורך, מצרף צילום מסך.
יותר מזה לא צריך, מי שרוצה יכול לקחת את איסט, גם אנטיוירוס נחמד ומשוכלל ביותר, יש לו את החסרונות שלו, אבל אין מה לומר, איכותי ומשוכלל, אחת החסרונות שלו זה הכסף... הוא לא חינמי.
-
@es0583292679 כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
הוא לא חינמי
פרוץ יש?
-
@עם-ישראל-חיי אנטי וירוס פרוץ זה כמו לפתוח את הדלת לגנב שיכנס ויקח מה שהוא רוצה...
@מיגו-להוציא כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
@2580 כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
השאלה היא (ולא שאני לוקח צד בסיפור) האם מישהו מכיר מאן דהוא שבאמת ניזוק מאחת מהפלטפורמות של AVG כי אם מדובר רק באיזה עבירה קטנה על הגנת הפרטיות אז גם גוגל לא צדיקים בסדום...
מנסיוני מלפני 3/4 שנים:
והוא שיבש לי את הגלישה (בנתיב)מעניין אם כי לא בזה הם הואשמו אלא בגניבת מידע פרטי
-
@עם-ישראל-חיי אנטי וירוס פרוץ זה כמו לפתוח את הדלת לגנב שיכנס ויקח מה שהוא רוצה...
@מיגו-להוציא כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
מנסיוני מלפני 3/4 שנים:
והוא שיבש לי את הגלישה (בנתיב)מעניין אם כי לא בזה הם הואשמו אלא בגניבת מידע פרטי
זה מה שגרם לי לתעב אותם.
אח"כ היה לי את AVG, ושם כבר הסתכלתי על מה שאישר להם מי שהתקין לי את זה, ולכן שלחתי גם אותו.כיום אפילו את פורמט פקטורי אני לא מתקין אצלי.
-
כיום אפילו את פורמט פקטורי אני לא מתקין אצלי.
מטעמים מובנים מאוד
זה מה שגרם לי לתעב אותם.
לא הבנתי מה הגורם
-
מנסיוני מלפני 3/4 שנים:
יש כאן טעות יסודית.
שימו לב! מחשב יש אחד! מעבד יש אחד! ואינטרנט אחד! לכל אחד יש מאה אחוז משאבים, כל תוכנה לוקחת קצת מכל אחד, קצת מעבד ראם בלאי מערכת ולפעמים מאטה את הרשת.אבל כאן, א. זה בלי רשות, ב. זה יכול להגיע לאחוזים מטורפים, לא בדקתי, אבל נניח לפעמים ליותר מאולי 70 אחוז ניצול! תחשבו מה נשאר בשבילכם! מהמחשב שלכם! מהמעבד שלכם והרשת שלכם! אני לא חושב שצריך לומר את זה, זה מובן מאליו!...
נכון, צריך להסביר, אבל זה כלול בכל הנאמר לעיל, אז כן! כן דיברו על זה.
-
@es0583292679 סורי על חוסר ההבנה אבל גם בהתכתבות שלך עם GPT לא עלו טענות על שימוש ייתר במשאבי המחשב אלא על דליפת מידע פרטי אז איך זה קשור?
-
@es0583292679 סורי על חוסר ההבנה אבל גם בהתכתבות שלך עם GPT לא עלו טענות על שימוש ייתר במשאבי המחשב אלא על דליפת מידע פרטי אז איך זה קשור?
שוב.
אין שום פעולה בחינם, כשאתה הולך למכולת, זה נחשב כושר? הולכים קלריות? התשובה היא כן!אז כשמבצעים רוגלה, הוכלים משאבים? המחשב והרשת נהיים איטיים? Vבלאי נהיה מהר יותר? התשובה היא כן!
נשאר רק לדון באחוזים.
ובכן, אווסט מריצה ברקע כ-15 תוכנות רקע רודפות ללא הפסקה, לכל הפחות, דהיינו מה שכתוב עליהן בפירוש אווסט, וחוץ מהן אני מניח שיש עוד שלי השם אווסט, בא נחשוב כמה תוכנות אתה מפעיל במקביל, אולי וורד? דפדפן? PDF? אז יתכן שרוב המחשב שלך והאינטרנט שלך - הולכים לצורך ריגול... ואז כשאתה גולש הכל איטי, כשאתה מריץ פקודות ותוכנות הכל איטי, והמחשב בלה הרבה יותר מהר, כי הוא מנצל את המקסימום שלו על בסיס קבוע.א. אלו דברים פשוטים שלא צריך לומר אותם, כמו שאתה לא מספר שעשית כושר כשירדת למכולת, זה מובן מאליו.
ב. כשמדברים על אחד ששודד בנקים ורוצח אנשים, וגם כזה נוגב בשכונה 5 פעמים ביום בקטנה, אז לא מדברים על הגנבות בשכונה, וכאן מדברים על פשעים עולמיים של ביסוס חברות עולמיות על סמך המידע הרפואי ופרטי האשראי שלך, אז לא מדברים על איטיות ובלאי. -
@es0583292679
התקנתי לאחרונה Ccleaner ומאז הרשת והמחשב שלי נהיו איטיים להחרידבעקבות הפוסט הזה, הסרתי את התקנת התוכנה, אבל זה עדיין לא עזר
מישהו יכול לעזור???
-
@REFAEL-2 כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
@es0583292679
התקנתי לאחרונה Ccleaner ומאז הרשת והמחשב שלי נהיו איטיים להחרידבעקבות הפוסט הזה, הסרתי את התקנת התוכנה, אבל זה עדיין לא עזר
מישהו יכול לעזור???
זה קרה גם לחבר שלי אשמח גם כן למידע
(הוא הסיר עם ריבו והמחשב נתקע היה בלאגן בסוף עשה הפעלה מחדש וזה הסתדר התוכנה הוסרה אבל המחשב נשאר איטי - אפילו יותר מלפני כן!) -
מטעמים מובנים מאוד
התוכנה הזאת היא גם רוגלה?
-
@es0583292679
ואוו
כמה חיכיתי שמישהו ירים את הכפפה ויכתוב הכל בפנים
אלוף -
https://chatgpt.com/share/67151e3c-1668-8010-9997-529e1c967289
כאן הוא כן מתייחס במפורש גם לעניין של צריכת משאבים מוגזמת,
@es0583292679
אני לא חושב ששיחה עם GPT היא הוכחה לכאן או לכאן,
בכל אופן אני מסכים איתך לגמרי ולו מהסיבה שאין אף תוכנה מסודרת עם חברה נורמלית מאחוריה שלא מספקת דרך סבירה להסיר את התוכנה, איתם זה נראה דרך חד סטרית, צריך לעשות תהליכים שלמים כדי להסיר את אותו.גם לך @es0583292679 מותר להשתדרג בתחום הזה של הסרה, וכן אני יודע שההסרה אצלך היא ע"י הפעלת הקובץ עוד פעם,
למה לא לעשות את זה מסודר ונורמלי. -
@נעזר1000 כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
https://chatgpt.com/share/67151e3c-1668-8010-9997-529e1c967289
כאן הוא כן מתייחס במפורש גם לעניין של צריכת משאבים מוגזמת,
@es0583292679
אני לא חושב ששיחה עם GPT היא הוכחה לכאן או לכאן,
בכל אופן אני מסכים איתך לגמרי ולו מהסיבה שאין אף תוכנה מסודרת עם חברה נורמלית מאחוריה שלא מספקת דרך סבירה להסיר את התוכנה, איתם זה נראה דרך חד סטרית, צריך לעשות תהליכים שלמים כדי להסיר את אותו.גם לך @es0583292679 מותר להשתדרג בתחום הזה של הסרה, וכן אני יודע שההסרה אצלך היא ע"י הפעלת הקובץ עוד פעם,
למה לא לעשות את זה מסודר ונורמלי.יישר כח על התגובה.
GPT הוא הוכחה כדבר רשמי, אבל יותר מכך ההוכחה היא המ"מ שהוא נתן, שהם עצמם כוללים מ"מ נוספים כשתמצא לעיין בהם.בנוגע להסרה, חברות רבות שמספקות הסרה, זו הסרה פיקטיבית, הם משאירים בטעות או בכוונה דברים רבים, אווסט הם באותו הדפוס, רק ההסרה מתבצעת בהפעלה בטוחה מפני שלא ניתן לכבות את הקבצים מגודל הפלישה שלהם לליבת המערכת, וכן הוא ממתין כמה דקות לפני ההסרה כדי להקשות עוד יותר על המסיר או לא יודע למה, וכן נשארים כמה תוכנות לעליה אוטומטית ועוד כמה עשרות קבצים שתולים חלקם עם נעילת גישה שצריכים גישה ידנית ומחיקה ידנית.
בשונה מלמשל התוכנות שלי, אם הזכרת, שההסרה שלהם מתבצעת בצורה מליאה ואיכותית ברמה מקסימלית, מלבד התוכנות הממש ישנות שלנו, ואם כבר ביקשת הסרה מלוח הבקרה, בשורת התוכנות האחרונות שלנו, רובם מכילים את זה כבר גם כן, למרות שעדין ההסרה שלהם מתבצעת גם בהרצה חוזרת.
התמימות בנוגע להסרה הכללית, ובפרט להסרה שלנו, היא מילה שכבר דוברה כאן פעמים רבות, אין להתעלם מהתירוצים והמשא והמתן הרבים שהיו בפורום זה על כך, מ"מ התירוצים המקוצרים הנ"ל אני מקוה שיספקו את התמיהות.
-
@es0583292679 כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
עריכה - הקדמה:
"אווסט" הוא אנטיוירוס של חברה פיקטיבית שיוצרת תוכנות רוגלה לשם ניצול הלקוחות לאיסוף מידע אישי ולניצול משאבי המערכת והרשת ועוד, התוכנה אווסט היא אחת המפורסמות, וכמו כן AVG היא אווסט בשם אחר, ויש איתן עוד תוכנות רבות של שיתו"פ כמו פורמט פקטורי שהיא תוכנה מתקדמת ברמה גבוהה בכל הקשור להנ"ל (רוגלה וניצול), פיקוסמוס, סי קלינר, רוקובה, ואחד המגדילים לעשות - אופרה, ועוד.אני מעלה שני דברים חשובים שהמשתמשים מתעניים, א. איך לזהות מה זה אווסט? ב. איל להסיר את אווסט?
הקצר הוא איך להסיר:
א. להוריד ולהריץ את הסרת האווסט, ואחר כך צריך לעבור שוב פעם בכמה אופנים, ולנטרל עוד כמה תוכנות רקע אוטומטיות ועוד עשרות שאריות, חלקן נעולות למחיקה עקב נטילת בעלות וכדו', וקבצים פולשניים לליבת המערכת וכו'.ב. תמונות:
- -
המשך משיחה כלשהי (ידוע שGP נמנע מאד מלשון הרע כדי לא להתבע בהוצאת דיבה, ואם עושה זאת בכל זאת, סימן שאלו דברים מוכחים ומוסכמים):
- פעם נוול תמיד נוול, עונשו של בדאי שגם כשאומר אמת לא מאמינים לו, מכל מקום, אווסט נחשפו במחקרים וכתבות רבים ועיתונות וברשתות החברתיות ועוד, וכן כל טכנאי מתקדם שיודע לנתח התנהגות תכונתית מערכתית, כולם פה אחד הסכימו שהפשעים מאומתית מוחכים ומוכרחים, אך קשה מאד להכניס לכלא או לקנוס חברות פקטיביות בע"מ ובינלאומיות ווירטואליות.
אתה צודק, וזהו אכן אתגר משמעותי להתמודד עם חברות בינלאומיות, במיוחד כאשר הן עוסקות בהתנהלות שנחשבת לאתית בעייתית או בלתי חוקית. חברות כמו Avast וארגונים דומים עשויות לנצל את המבנה הבינלאומי והווירטואלי שלהן, כמו גם את העובדה שהן פועלות תחת חברות בע"מ, כדי להתחמק מאחריות ישירה ומענישה.
הטענה ש"פעם נוול, תמיד נוול" משקפת גישה שמרמזת על כך שחברה שיש לה היסטוריה של התנהלות בעייתית או פלילית, יהיה קשה לסמוך עליה גם בעתיד, גם אם היא טוענת שהיא פועלת בצורה אחרת או מתקנת את דרכיה. במקרים רבים, הציבור והתקשורת נוטים לחשוד בכוונותיהן של חברות כאלו, גם כאשר הן מבצעות שינויים במדיניותן.
אכן, ישנם מחקרים, כתבות ומומחי אבטחה שחשפו התנהלות בעייתית מצד Avast והחברות הקשורות אליה, כולל איסוף נתונים ללא הסכמה, שיתוף מידע עם צדדים שלישיים ומקרים של התקנות פולשניות. חשיפות אלו מקשות על הציבור לתת אמון בחברות הללו.
בפועל, החוק והרגולציה הבינלאומיים מתקשים להתמודד עם חברות כאלו, במיוחד כאשר הן פועלות דרך חברות קש, במבנים פיננסיים מורכבים, או במיקומים גיאוגרפיים שבהם האכיפה רופפת. גם כאשר ישנם חוקים ברורים כמו ה-GDPR באירופה, יישום ואכיפה של חוקים אלו בצורה אפקטיבית נגד חברות בינלאומיות מצריכים משאבים וזמן.
הסיכון למשתמשים נותר גבוה, ולכן האחריות על המשתמשים להיזהר ולבחון את הכלים בהם הם משתמשים. השימוש באלטרנטיבות עם מוניטין טוב ושקיפות בנוגע למדיניות הפרטיות שלהן הוא אחד הצעדים שיכולים לעזור במניעת מקרים כאלו.
- שלח לי את כל המחקרים והכתבות שראית על אווסט, את כולם, ברשימה ארוכה ומסכמת.
Avast אכן הסתבכה במספר מקרים של הפרות פרטיות ואיסוף נתונים פולשני, כפי שדווח והוצג במחקרים ובכתבות רבות בשנים האחרונות. החברה נקנסה ב-16.5 מיליון דולר על ידי ה-FTC (ועדת הסחר הפדרלית של ארה"ב) לאחר שנמצא כי היא אוספת ומוכרת נתוני גלישה של משתמשים ללא הסכמתם המפורשת, דרך החברה-הבת שלה, Jumpshot, שפעלה בין 2014 ל-2020. הנתונים שנאספו כללו מידע רגיש כמו מיקומים, העדפות דתיות, מצבים בריאותיים, עמדות פוליטיות ונתוני גלישה נוספים שנמכרו לכ-100 צדדים שלישיים, ביניהם חברות פרסום ומידע אנליטי
CONSUMER ADVICE
ENTERPRISE TECHNOLOGY NEWS AND ANALYSIS
RESTOREPRIVACYה-FTC דרשה מאווסט להפסיק את מכירת הנתונים ולהשמיד את כל הנתונים שנאספו. כמו כן, החברה נדרשה לקבל הסכמה מפורשת של המשתמשים לפני כל מכירת נתונים עתידית, וכן ליישם תוכנית פרטיות מקיפה לשיפור מדיניותה.
CONSUMER ADVICE
ENTERPRISE TECHNOLOGY NEWS AND ANALYSISלגבי ההערה על כך שגרסאות פרימיום אינן חפות מהתנהלות בעייתית, המחקרים והדוחות אכן מצביעים על כך שגם משתמשים בגרסאות בתשלום נפגעו. המקרים כללו לא רק שימוש בנתוני גלישה אלא גם מכירת מידע למפרסמים למרות ההבטחות לפרטיות.
לסיכום, למרות ש-Jumpshot נסגרה ואווסט שילמה את הקנס, החשדנות הציבורית כלפי החברה נותרה גבוהה, בעיקר בגלל היסטוריה של אי-שקיפות והפרות פרטיות מהותיות.
עריכה: חשוב לציין שהוא הבאי רק טיפה מן הים, ואם נמשיך בשיחה נוכל לנתח ולהביא עוד מראה מקומות רבים, אבל כדרכו צריך לסחוט ממנו כל מילה, אבל אני חושב שהמ"N האלה די מספקים את מי שרוצה להציל את עצמו.
-
@נחמן-פלח כתב במדריך | לכל המעוניין: התכתבות בינה מלאכותית בנוגע לפשעי אווסט, כדאי לקרוא!:
עריכה - הקדמה:
"אווסט" הוא אנטיוירוס של חברה פיקטיבית שיוצרת תוכנות רוגלה לשם ניצול הלקוחות לאיסוף מידע אישי ולניצול משאבי המערכת והרשת ועוד, התוכנה אווסט היא אחת המפורסמות, וכמו כן AVG היא אווסט בשם אחר, ויש איתן עוד תוכנות רבות של שיתו"פ כמו פורמט פקטורי שהיא תוכנה מתקדמת ברמה גבוהה בכל הקשור להנ"ל (רוגלה וניצול), פיקוסמוס, סי קלינר, רוקובה, ואחד המגדילים לעשות - אופרה, ועוד.אני מעלה שני דברים חשובים שהמשתמשים מתעניים, א. איך לזהות מה זה אווסט? ב. איל להסיר את אווסט?
הקצר הוא איך להסיר:
א. להוריד ולהריץ את הסרת האווסט, ואחר כך צריך לעבור שוב פעם בכמה אופנים, ולנטרל עוד כמה תוכנות רקע אוטומטיות ועוד עשרות שאריות, חלקן נעולות למחיקה עקב נטילת בעלות וכדו', וקבצים פולשניים לליבת המערכת וכו'.ב. תמונות:
- -
המשך משיחה כלשהי (ידוע שGP נמנע מאד מלשון הרע כדי לא להתבע בהוצאת דיבה, ואם עושה זאת בכל זאת, סימן שאלו דברים מוכחים ומוסכמים):
- פעם נוול תמיד נוול, עונשו של בדאי שגם כשאומר אמת לא מאמינים לו, מכל מקום, אווסט נחשפו במחקרים וכתבות רבים ועיתונות וברשתות החברתיות ועוד, וכן כל טכנאי מתקדם שיודע לנתח התנהגות תכונתית מערכתית, כולם פה אחד הסכימו שהפשעים מאומתית מוחכים ומוכרחים, אך קשה מאד להכניס לכלא או לקנוס חברות פקטיביות בע"מ ובינלאומיות ווירטואליות.
אתה צודק, וזהו אכן אתגר משמעותי להתמודד עם חברות בינלאומיות, במיוחד כאשר הן עוסקות בהתנהלות שנחשבת לאתית בעייתית או בלתי חוקית. חברות כמו Avast וארגונים דומים עשויות לנצל את המבנה הבינלאומי והווירטואלי שלהן, כמו גם את העובדה שהן פועלות תחת חברות בע"מ, כדי להתחמק מאחריות ישירה ומענישה.
הטענה ש"פעם נוול, תמיד נוול" משקפת גישה שמרמזת על כך שחברה שיש לה היסטוריה של התנהלות בעייתית או פלילית, יהיה קשה לסמוך עליה גם בעתיד, גם אם היא טוענת שהיא פועלת בצורה אחרת או מתקנת את דרכיה. במקרים רבים, הציבור והתקשורת נוטים לחשוד בכוונותיהן של חברות כאלו, גם כאשר הן מבצעות שינויים במדיניותן.
אכן, ישנם מחקרים, כתבות ומומחי אבטחה שחשפו התנהלות בעייתית מצד Avast והחברות הקשורות אליה, כולל איסוף נתונים ללא הסכמה, שיתוף מידע עם צדדים שלישיים ומקרים של התקנות פולשניות. חשיפות אלו מקשות על הציבור לתת אמון בחברות הללו.
בפועל, החוק והרגולציה הבינלאומיים מתקשים להתמודד עם חברות כאלו, במיוחד כאשר הן פועלות דרך חברות קש, במבנים פיננסיים מורכבים, או במיקומים גיאוגרפיים שבהם האכיפה רופפת. גם כאשר ישנם חוקים ברורים כמו ה-GDPR באירופה, יישום ואכיפה של חוקים אלו בצורה אפקטיבית נגד חברות בינלאומיות מצריכים משאבים וזמן.
הסיכון למשתמשים נותר גבוה, ולכן האחריות על המשתמשים להיזהר ולבחון את הכלים בהם הם משתמשים. השימוש באלטרנטיבות עם מוניטין טוב ושקיפות בנוגע למדיניות הפרטיות שלהן הוא אחד הצעדים שיכולים לעזור במניעת מקרים כאלו.
- שלח לי את כל המחקרים והכתבות שראית על אווסט, את כולם, ברשימה ארוכה ומסכמת.
Avast אכן הסתבכה במספר מקרים של הפרות פרטיות ואיסוף נתונים פולשני, כפי שדווח והוצג במחקרים ובכתבות רבות בשנים האחרונות. החברה נקנסה ב-16.5 מיליון דולר על ידי ה-FTC (ועדת הסחר הפדרלית של ארה"ב) לאחר שנמצא כי היא אוספת ומוכרת נתוני גלישה של משתמשים ללא הסכמתם המפורשת, דרך החברה-הבת שלה, Jumpshot, שפעלה בין 2014 ל-2020. הנתונים שנאספו כללו מידע רגיש כמו מיקומים, העדפות דתיות, מצבים בריאותיים, עמדות פוליטיות ונתוני גלישה נוספים שנמכרו לכ-100 צדדים שלישיים, ביניהם חברות פרסום ומידע אנליטי
CONSUMER ADVICE
ENTERPRISE TECHNOLOGY NEWS AND ANALYSIS
RESTOREPRIVACYה-FTC דרשה מאווסט להפסיק את מכירת הנתונים ולהשמיד את כל הנתונים שנאספו. כמו כן, החברה נדרשה לקבל הסכמה מפורשת של המשתמשים לפני כל מכירת נתונים עתידית, וכן ליישם תוכנית פרטיות מקיפה לשיפור מדיניותה.
CONSUMER ADVICE
ENTERPRISE TECHNOLOGY NEWS AND ANALYSISלגבי ההערה על כך שגרסאות פרימיום אינן חפות מהתנהלות בעייתית, המחקרים והדוחות אכן מצביעים על כך שגם משתמשים בגרסאות בתשלום נפגעו. המקרים כללו לא רק שימוש בנתוני גלישה אלא גם מכירת מידע למפרסמים למרות ההבטחות לפרטיות.
לסיכום, למרות ש-Jumpshot נסגרה ואווסט שילמה את הקנס, החשדנות הציבורית כלפי החברה נותרה גבוהה, בעיקר בגלל היסטוריה של אי-שקיפות והפרות פרטיות מהותיות.
עריכה: חשוב לציין שהוא הבאי רק טיפה מן הים, ואם נמשיך בשיחה נוכל לנתח ולהביא עוד מראה מקומות רבים, אבל כדרכו צריך לסחוט ממנו כל מילה, אבל אני חושב שהמ"N האלה די מספקים את מי שרוצה להציל את עצמו.
לצערי המידע שקיבלת מוטעה, בניתוח מקצועי מול GPT תמצא שהוא עובד עליך, זה דבר מצוי מאד בGPT, אתה צריך לבוא בגישה מקצועית כדי לקבל מידע אמין יותר.
קח למשל את "הורדה מהירה מיוטיוב", את המידע לפיתוח לא קיבלתי לפני הגישה המקצועית, בהתחלה הייתי מקבל רק סרבנות מופרזת של חוסר שיתוף פעולה עקב איסורי עבירות על החוק וזכויות יוצרים וגניבה מיוטיוב וכו', ומצחיק או מעניין שלאחר שהתחלתי לתת לו קודים קיים ומידע מקצועי, הוא התחיל לשתף פעולה, לשפר את הקודים, לייעץ, ואף ללמד איך לעקוף וכל מה שצריך ללא הגבלה.
ומענין לענין, אווסט היא חברה פיקטיבית, אין חולק על כך, המטרה המרכזית של החברה היא הרוגלה, היא עוברת על חוקים לאומיים ובינלאומיים רבים, והסיבה שקשה לעצור אותה היא דוקא בגלל שהיא פיקטיבית, ואיני נכנס כרגע לויכוח, הויכוח בעיקר איך לפרש את נושא ה'פיקטיביות', אם לומר זאת במפורש אז כן זו פיקטיביות.
איך להסיר את אווסט, טוב, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, הוא בס"ה העתיק מהאתר הרשמי שלהם את דברי הבלע שלהם... להסיר את אווסט באמת, יצטרכו להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים, ולעשות עשרות פעולות ידניות, אבל נכון! רוב התוכנות הכלולות בדבר שנקרא אווסט יורדות עם הקובץ הנ"ל.
-
ומענין לענין, אווסט היא חברה פיקטיבית, אין חולק על כך, המטרה המרכזית של החברה היא הרוגלה, היא עוברת על חוקים לאומיים ובינלאומיים רבים, והסיבה שקשה לעצור אותה היא דוקא בגלל שהיא פיקטיבית, ואיני נכנס כרגע לויכוח, הויכוח בעיקר איך לפרש את נושא ה'פיקטיביות', אם לומר זאת במפורש אז כן זו פיקטיביות.
איך להסיר את אווסט, טוב, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, הוא בס"ה העתיק מהאתר הרשמי שלהם את דברי הבלע שלהם... להסיר את אווסט באמת, יצטרכו להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים, ולעשות עשרות פעולות ידניות, אבל נכון! רוב התוכנות הכלולות בדבר שנקרא אווסט יורדות עם הקובץ הנ"ל.
אתה יכול אז להמליץ על אחר לטלפון?