פריצה ל208 כשר
- 
@raf אמר בפריצה ל208 כשר: מכשיר E72 העברתי לכרטיס וניסיתי להתקין וזה מה שהיה כתוב! טוב, אני לא מכיר את המכשיר, אולי @מישהו12 מכיר. 
 בכ"א הישום אמור לעבוד, בסי 2 לכה"פ.
- 
@raf אמר בפריצה ל208 כשר: מכשיר E72 העברתי לכרטיס וניסיתי להתקין וזה מה שהיה כתוב! טוב, אני לא מכיר את המכשיר, אולי @מישהו12 מכיר. 
 בכ"א הישום אמור לעבוד, בסי 2 לכה"פ.@מתחיל-מומחה הבעיה היא שאין לי!!!! 
- 
@מתחיל-מומחה הבעיה היא שאין לי!!!! פוסט זה נמחק!
- 
אני אבדוק בהמשך. 
 אבל הגייייוני שלא עובד (מה קרה למקש ייייי)
 יש לא מעט ישומי jar שלא נתמכים בsymbian
- 
פוסט זה נמחק! @מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס 
- 
@מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס 
- 
@מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס @מישהו12 אמר בפריצה ל208 כשר: @מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס לא קשור. סליחה. 
- 
תנסה את זהתוכנת בלוטוס חופר.rar 
 תחלץ ותכניס למכשיר
- 
דרך אגב-התוכנה הזאת חסרת תועלת ל208 
 @זונדל-גרנד אמר בשליחת ישומים דרך ישום ל208 כשר!:ל208 כשר אין תיקיית קבצים שהתקבלו ולכן א''א לשלוח אליו קבצים. 
- 
דרך אגב-התוכנה הזאת חסרת תועלת ל208 
 @זונדל-גרנד אמר בשליחת ישומים דרך ישום ל208 כשר!:ל208 כשר אין תיקיית קבצים שהתקבלו ולכן א''א לשלוח אליו קבצים. @מישהו12 אמר בפריצה ל208 כשר: דרך אגב-התוכנה הזאת חסרת תועלת ל208 
 @זונדל-גרנד אמר בשליחת ישומים דרך ישום ל208 כשר!:ל208 כשר אין תיקיית קבצים שהתקבלו ולכן א''א לשלוח אליו קבצים. ממש לא נכון 
 הרעיון בזה שאתה מעתיק וזה עובד מצוין
 זה נכון לגביי שליחה רגילה אבל לא לגביי התוכנה
- 
@raf אמר בפריצה ל208 כשר: @גיחצי אפשר להסביר את מה ששלחת מקודם? לישום קוראים BlueFTP. וכמו שהסברתי מקודם @מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: דרך הישום הזה 
 https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1591062120225-סייר-בלוטוס.jar
 את הישום צריך להכניס לפלאפון שאפשר להכניס בו ישומים - לא כשר/סי 2 וכו'
 ודרכו יוכלו להכניס ל 208 הכשר צלצולים ורקעים.@מתחיל-מומחה הורדתי את התוכנה הנ"ל והמכשיר שלי (יאנג 2 כותב שאין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו, מה עושים? 
- 
@מתחיל-מומחה הורדתי את התוכנה הנ"ל והמכשיר שלי (יאנג 2 כותב שאין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו, מה עושים? 
- 
@מתחיל-מומחה הורדתי את התוכנה הנ"ל והמכשיר שלי (יאנג 2 כותב שאין יישומים המסוגלים לבצע פעולה זו, מה עושים? 
- 
@יאיר-צ אמר בפריצה ל208 כשר: על מה הוא כן עובד? נוקיה @יאיר-צ אמר בפריצה ל208 כשר: מה כן עובד עם יאנג? לא מתעסק עם אנדרואיד 
- 
@יאיר-צ אמר בפריצה ל208 כשר: על מה הוא כן עובד? נוקיה @יאיר-צ אמר בפריצה ל208 כשר: מה כן עובד עם יאנג? לא מתעסק עם אנדרואיד