פריצה ל208 כשר
- 
@raf 
 איזה ישום הכנסת?
- 
@raf 
 איזה ישום הכנסת?@מתחיל-מומחה מה ששלחת לי! 
- 
@מתחיל-מומחה מה ששלחת לי! @raf 
 מוזר... איך הכנסת אותו, דרך בלוטוס,כרטיס?
- 
@raf 
 מוזר... איך הכנסת אותו, דרך בלוטוס,כרטיס?@מתחיל-מומחה כרטיס! 
- 
@מתחיל-מומחה כרטיס! @raf 
 הכנסת לאיזה מכשיר, סי 2?
 הפעלת את הישום בכרטיס או שהעתקת אותו?
- 
@raf אמר בפריצה ל208 כשר: מכשיר E72 העברתי לכרטיס וניסיתי להתקין וזה מה שהיה כתוב! טוב, אני לא מכיר את המכשיר, אולי @מישהו12 מכיר. 
 בכ"א הישום אמור לעבוד, בסי 2 לכה"פ.
- 
@raf אמר בפריצה ל208 כשר: מכשיר E72 העברתי לכרטיס וניסיתי להתקין וזה מה שהיה כתוב! טוב, אני לא מכיר את המכשיר, אולי @מישהו12 מכיר. 
 בכ"א הישום אמור לעבוד, בסי 2 לכה"פ.@מתחיל-מומחה הבעיה היא שאין לי!!!! 
- 
@מתחיל-מומחה הבעיה היא שאין לי!!!! פוסט זה נמחק!
- 
אני אבדוק בהמשך. 
 אבל הגייייוני שלא עובד (מה קרה למקש ייייי)
 יש לא מעט ישומי jar שלא נתמכים בsymbian
- 
פוסט זה נמחק! @מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס 
- 
@מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס 
- 
@מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס @מישהו12 אמר בפריצה ל208 כשר: @מתחיל-מומחה אמר בפריצה ל208 כשר: א. הישום מוגדר כנעול וברגע שאתה מעתיק אותו לפלאפון, הוא הופך לשגוי - לא תקין. לכן הוא לא עובד,לא יעבור גם בשליחה בבלוטוס לא קשור. סליחה. 
- 
תנסה את זהתוכנת בלוטוס חופר.rar 
 תחלץ ותכניס למכשיר
- 
דרך אגב-התוכנה הזאת חסרת תועלת ל208 
 @זונדל-גרנד אמר בשליחת ישומים דרך ישום ל208 כשר!:ל208 כשר אין תיקיית קבצים שהתקבלו ולכן א''א לשלוח אליו קבצים. 
- 
דרך אגב-התוכנה הזאת חסרת תועלת ל208 
 @זונדל-גרנד אמר בשליחת ישומים דרך ישום ל208 כשר!:ל208 כשר אין תיקיית קבצים שהתקבלו ולכן א''א לשלוח אליו קבצים. @מישהו12 אמר בפריצה ל208 כשר: דרך אגב-התוכנה הזאת חסרת תועלת ל208 
 @זונדל-גרנד אמר בשליחת ישומים דרך ישום ל208 כשר!:ל208 כשר אין תיקיית קבצים שהתקבלו ולכן א''א לשלוח אליו קבצים. ממש לא נכון 
 הרעיון בזה שאתה מעתיק וזה עובד מצוין
 זה נכון לגביי שליחה רגילה אבל לא לגביי התוכנה