בירור | טלפון qin 3 ultra של שיאומי החדש
-
@שלמה-2005 כתב בבירור | טלפון qin 3 ultra של שיאומי החדש:
@שלמה-2005 העלתי כבר מדריך אחד כאן בפורום להצגת אחוזי הסוללה בסטטוס בר ממש פשוט זה הקישור למדריך אם רוצים דברים בסגנון כזה תגיבו
סקירה בסיסית יש בפורום?
-
@מיגו-להוציא לא יודע בודק
-
-
@מיגו-להוציא לעשות סקירה בסיסית?
-
@מיגו-להוציא לעשות סקירה בסיסית?
מסתבר שאני ספציפית לא אקנה אותו בגלל זה.
אבל מסתבר שיהיו אנשים שזה יועיל להם,
ואותי זה סתם מסקרן.
ככה שנראה לי שהציבור ישמח למידע מבעלי הנסיון -
@מיגו-להוציא יש לי כבר סקירה שעשיתי אני אשלח פה ותגידו לי עם לעשות על זה נושא
-
ה-Qin 3 Ultra הוא סמארטפון של חברת Duoqin, הכולל מסך IPS בגודל 5.02 אינץ' עם רזולוציה של 1496 × 720 פיקסלים. המכשיר מופעל על ידי שבב Helio G99, הכולל מעבד ARM Cortex-A76 כפול ליבה במהירות של עד 2.2 ג'יגה-הרץ ומעבד ARM Cortex-A55 משושה ליבה במהירות של 2.0 ג'יגה-הרץ, יחד עם מעבד גרפי Mali-G57. הוא מגיע עם 8 ג'יגה-בייט של זיכרון RAM ו-256 ג'יגה-בייט של אחסון פנימי, ללא תמיכה באחסון חיצוני.
מערכת ההפעלה היא Android 12, והמצלמה הראשית היא של 8 מגה-פיקסל עם מצלמה שנייה של 5 מגה-פיקסל. המכשיר תומך ברשתות 2G, 3G ו-4G, כולל אפשרויות קישוריות כמו Bluetooth, WLAN ו-USB Type-C. הסוללה היא בקיבולת של 2500 מיליאמפר/שעה, מה שיכול להשפיע על ביצועי חיי הסוללה.
מבחינת ביצועים, במבחן 3DMark Sling Shot Extreme (OpenGL ES 3.1), הוא קיבל ציון של 2632, עם ציונים פיזיים וגרפיים שמצביעים על ביצועים מתונים. המכשיר שוקל 118 גרם, מה שהופך אותו לקל ונוח לנשיאה. עם זאת, הפופולריות של ה-Qin 3 Ultra לא גבוהה, ייתכן בשל המפרט או התכונות המוגבלות שלו.
זה לא של שיאומי כמו שטועים לחשוב אלא חברה שעובדת איתם -
ה-Qin 3 Ultra הוא סמארטפון של חברת Duoqin, הכולל מסך IPS בגודל 5.02 אינץ' עם רזולוציה של 1496 × 720 פיקסלים. המכשיר מופעל על ידי שבב Helio G99, הכולל מעבד ARM Cortex-A76 כפול ליבה במהירות של עד 2.2 ג'יגה-הרץ ומעבד ARM Cortex-A55 משושה ליבה במהירות של 2.0 ג'יגה-הרץ, יחד עם מעבד גרפי Mali-G57. הוא מגיע עם 8 ג'יגה-בייט של זיכרון RAM ו-256 ג'יגה-בייט של אחסון פנימי, ללא תמיכה באחסון חיצוני.
מערכת ההפעלה היא Android 12, והמצלמה הראשית היא של 8 מגה-פיקסל עם מצלמה שנייה של 5 מגה-פיקסל. המכשיר תומך ברשתות 2G, 3G ו-4G, כולל אפשרויות קישוריות כמו Bluetooth, WLAN ו-USB Type-C. הסוללה היא בקיבולת של 2500 מיליאמפר/שעה, מה שיכול להשפיע על ביצועי חיי הסוללה.
מבחינת ביצועים, במבחן 3DMark Sling Shot Extreme (OpenGL ES 3.1), הוא קיבל ציון של 2632, עם ציונים פיזיים וגרפיים שמצביעים על ביצועים מתונים. המכשיר שוקל 118 גרם, מה שהופך אותו לקל ונוח לנשיאה. עם זאת, הפופולריות של ה-Qin 3 Ultra לא גבוהה, ייתכן בשל המפרט או התכונות המוגבלות שלו.
זה לא של שיאומי כמו שטוענים לחשוב אלא חברה שעובדת איתםיפה מאד.
רק לא התכוונתי סקירה בסגנון (או מ-) AI,
אלא יותר מהשטח; איך הוא מגיב, מה הבאגים וכו' -
@מיגו-להוציא סגור
-
@שלמה-2005 בעיקרון הטלפון הזה ממש נח וטוב אבל רק אם לא חונקים אותו
המעבד שלו בינוני כך שמשחקים כמו פאבגי וכדומה יעבדו עליו אבל יקרעו לו את הסוללה כמו שכתבתי לעיל הסוללה היא בקיבולת 2500 מילי אמפר
כך שהמכשיר ממש נח ליום יום לא מצאתי באגים מיוחדים חוץ ממשהו אחד אבל נראה לי שזה קשור לגרסא עוד לא הצלחתי לסדר !
הקטע של החשבונות גוגל שאי אפשר ליצור חשבון חדש אלא רק להכנס עם חשבון קיים -
@שלמה-2005 בעיקרון הטלפון הזה ממש נח וטוב אבל רק אם לא חונקים אותו
המעבד שלו בינוני כך שמשחקים כמו פאבגי וכדומה יעבדו עליו אבל יקרעו לו את הסוללה כמו שכתבתי לעיל הסוללה היא בקיבולת 2500 מילי אמפר
כך שהמכשיר ממש נח ליום יום לא מצאתי באגים מיוחדים חוץ ממשהו אחד אבל נראה לי שזה קשור לגרסא עוד לא הצלחתי לסדר !
הקטע של החשבונות גוגל שאי אפשר ליצור חשבון חדש אלא רק להכנס עם חשבון קייםגרסה נורמלית בעברית?
-
ידוע שהטלפון ניהיה דיי פופולארי
לא נראה שהטלפון הזה נחשב פופולארי
בציבור החרדי שרוצים נראות - אין סיבה לקנות אותו במקום הג'לי מקס שהוא אנדרואיד נקי ובלי באגים כמעט
ובציבור שאינו חרדי - אפשר כבר לקנות במחיר הזה גלקסי נורמלי או רדמי -
@מתושלח-הבבלי יש סיבה: המחיר.
-
@דוד-חזן כתב בבירור | טלפון qin 3 ultra של שיאומי החדש:
@10110000 כתב בבירור | טלפון qin 3 ultra של שיאומי החדש:
@דוד-חזן כן
עם איזה כלי?
לכאורה זה MTK... מה הקושי?
-
@Ykingsmart כתב בבירור | טלפון qin 3 ultra של שיאומי החדש:
@דוד-חזן כתב בבירור | טלפון qin 3 ultra של שיאומי החדש:
@10110000 כתב בבירור | טלפון qin 3 ultra של שיאומי החדש:
@דוד-חזן כן
עם איזה כלי?
לכאורה זה MTK... מה הקושי?
נכון אבל זה מעבד g99 ולא הצלחתי (התייעצתי עם כמה מתכנתים והם אמרו לי שיש תוכנות בתשלום שתומכות במעבד הזה.)