עזרה | שחזור כרטיס מצלמה
-
@ברי-קלמנוביץ יש סיכוי שמישהו מעלה לפה את המייל שלו? (כמובן בלי הסיומת מהסיבה הנ"ל)
-
@ברי-קלמנוביץ אם אעשה זאת לבד, כל הבעיה היא שאני לא אמצא ידיים ורגליים או שאני עלול גם למחוק חומר?
-
@לאצי
לא נראה לי שההגדרה הנכונה זה 'למחוק חומר' זה אולי להזיק / לדרוס חומר קיים, לשבת שעות לשבור תראש להבין מה עושים ואיך עושים, ואם זה בתוכנה פשוטה אז זה המון זמן אח"כ למיין את הקבצים.
יש חבר'ה בפורום שידעו להגיד לך איזה עוד חסרונות יש בניסיון חובבני.אני לא רוצה לתייג מישהוים מסויימים... אתה רוצה אתה יכול לתייג אולי את "משחזר מידע" -
-
@לאצי @מתכנת-חובב @משחזר-מידע שניהם כמדומני עושים זאת בתשלום סמלי ומולץ בהחלט יותר מאשר לנסות ניסיונות שעלולים לדרוס את החומר ולהפוך אותו לבלתי ניתן לשיחזור
-
-
@דוד-משה-1 כתב בעזרה | שחזור כרטיס מצלמה:
ההמלצה שאם אתה כן רוצה לעשות לבד היא לעשות העתק לדיסק הכי טוב בלינוקס ואגב לגבי מה שאמרו שהוא עובד עם R סטודיו אז ככל הידוע לי זה גם איתה וגם אם עוד כמה .....
סקטור בי סקטור והוא משתמש המון עם טסט דיסק (תוכנה שלא מומלץ להשתמש בה כלל אם לא יודעים איך להתעסק איתה זה עלול ליצור נזק בלתי הפיך)
לגבי לינוקס אפשר להתקין על הווינדוס WSL שזה בעצם לינוקס בלי ממשק גרפי (רק טרמינל) שרץ מתוך הווינדוס
-
@2580 כתב בעזרה | שחזור כרטיס מצלמה:
ורק אח"כ אם אין שום פיתרון אחר אז לפרמט
משחזר מידע מקצועי לא עושה זאת לעולם
זה נקרא להוסיף חטא על פשע
לא מספיק הבעיה הראשונית שצריך לגרום - בידיים בקום ועשה - עוד בעיות