בקשת מידע | חסימת עמדת מחשב (עם סייפר) מגישה לכוננים פנימיים
-
@אביי כתב בבקשת מידע | חסימת עמדת מחשב (עם סייפר) מגישה לכוננים פנימיים:
זה גם לא ממש יעזור לך, המשתמש יהיה חייב הרשאות לתיקיות מסוימות בשביל להשתמש במחשב...
נכון, אבל אפשר לחסום ממנו צפייה והצגה של התיקיות האלה
וךכתוב נתיב מפורש לתיקיות האלה קצת יותר מסובך מקיצור דרך לכונן C
-
@פיהוק
@פיהוק כתב בבקשת מידע | חסימת עמדת מחשב (עם סייפר) מגישה לכוננים פנימיים:תכלס אני לא רוצה שיהיה אפשרות לכתוב לכונן C ואני גם לא רוצה שיהיה אפשרות לחבר שתי התקנים בו זמנית כדי שלא יהפכו את העמדה למרכז העתקות,
בעצם אני רוצה שיגיע בן אדם ויוכל לצפות ולהכניס תוכן רק להתקן שלו ללא יכול שמירה או העתקה ל-C,
אפשר בשיטות אחרות, יש תוכנות שמקפיאות את המצב של המחשב (כונן C), כך שבכל הפעלה מחדש הכל חוזר לכשהיה, כמו Shadow Defender
לגבי חיבור 2 התקנים, אני חושב שאפשר לפתח תוכנה שתמנע את החיבור של יותר מהתקן אחד, אם אתה מעוניין בפיתוח כזה בתשלום תוכל לפנות למייל cs@abaye.co לפרטים נוספים ומחיר (אני אומר מראש זה לא יעלה 100 ש"ח וד"ל..)
זה לא ימנע העתקה למחשב, ואז הוצאה של הכונן המחובר וחיבור של הכונן השני ואז להעתיק אליו את התוכן מהמחשב..
(אולי אפשר לעשות רישום של פעולות העתקה, מאיזה דיסק הם הגיעו ולא לאפשר פעולות חוזרות מאותו מקום לדיסק אחר, אבל זה סיפור אחר לחלוטין, ואני די בטוח שלא תרצה לשלם עלות של מו"פ של דבר כזה..) -
לגבי חיבור 2 התקנים, אני חושב שאפשר לפתח תוכנה שתמנע את החיבור של יותר מהתקן אחד, אם אתה מעוניין בפיתוח כזה בתשלום תוכל לפנות למייל cs@abaye.co לפרטים נוספים ומחיר (אני אומר מראש זה לא יעלה 100 ש"ח וד"ל..)
מה רע בחסימת כל האותיות כונן מלבד D?
עם c יש לי בעיהאבל אני חושב שצריך למצוא לזה פיתרון ביחד עם חסימת האותיות כונן -
@נעזר1000 כתב בבקשת מידע | חסימת עמדת מחשב (עם סייפר) מגישה לכוננים פנימיים:
אולי אפשר לקסטם את הdll הרלוונטיים במערכת הפעלה, אבל לא מצאתי משהו כזה..
קוראים לזה Reverse Engineering או הנדסה לאחור,
בהצלחה!!לא עזרת
-
@פיהוק בזמנו עשיתי את זה בעמדת סייפר שהיתה בבית הכנסת שלנו
זה נשמע מדי פשוט אבל זה אמיתי
פשוט בוחרים את כל התיקיות בכונן c>עכבר ימני>מאפיינים>מוסתר
ונכנסים בהגדרות הסייר קבצים ובוחרים הסתר קבצים מוסתרים
לאחר מכן כשתיכנס לוורד עם סייפר ותעשה שמירה לא תראה את התיקיות בכלל ושם למרבה המזל אין את האופציה להציג קבצים מוסתרים
קלי קלות -
@אפליסט-שפוי כתב בבקשת מידע | חסימת עמדת מחשב (עם סייפר) מגישה לכוננים פנימיים:
וורד עם סייפר ותעש
קודם אני אקשה ואז הוסיף לשאול
-
אני כמעט (בגלל שזה היה ממזמן) בטוח שיש אפשרות לעשות פתח בחלון חדש ושם כן יש אפשרות להציג קבצים נסתרים
-
זה לא חוסם לי את האפשרות שמירה בכונן-c
-
איך התגברת על חיבור שתי התקנים בו זמנית? (וגם אם השארת רק יציאה אחת מה עשית עם מפצל יציאות)
-
-
@פיהוק כתב בבקשת מידע | חסימת עמדת מחשב (עם סייפר) מגישה לכוננים פנימיים:
וורד עם סייפר ותעש
קודם אני אקשה ואז הוסיף לשאול
- אני כמעט (בגלל שזה היה ממזמן) בטוח שיש אפשרות לעשות פתח בחלון חדש ושם כן יש אפשרות להציג קבצים נסתרים
לא זוכר בדיוק, תנסה, מה תפסיד
אבל לפי מה שזכור לי כשאתה פתח בחלון סייפר חוסם את הכניסה כי זה לא מורשה- זה לא חוסם לי את האפשרות שמירה בכונן-c
נכון
- איך התגברת על חיבור שתי התקנים בו זמנית? (וגם אם השארת רק יציאה אחת מה עשית עם מפצל יציאות)
לי אין בכלל חיבור usb רק רציתי שאנשים יוכלו להעתיק לעמד ולהדפיס
-
לי אין בכלל חיבור usb רק רציתי שאנשים יוכלו להעתיק לעמד ולהדפיס
לאיפה להעתיק אם לא להתקן חיצוני?