בקשת מידע | עיבוד מוזיקלי בבינה מלאכותית
-
-
@עדלאידע כתב בבקשת מידע | עיבוד מוזיקלי בבינה מלאכותית:
@לאצי כתב בבקשת מידע | עיבוד מוזיקלי בבינה מלאכותית:
יש אתר AI לעיבוד מוזיקלי, כלומר שאני מעלה אליו קובץ ווקאלי של סולן ומקהלה והוא מעבד אותו ומוסיף לו מוזיקה? (רצוי אפי' שיוסיף גם מקהלה או אם יש לזה משהו נפרד גם טוב.)
וואו
הלוואי יש איזה סרטון שמלמד איך לעבוד אם זה
יש לי שירים שאני רוצה לעבד אותם עם מוזיקה אוטומטית -
-
@אהרן-אהרן כתב בבקשת מידע | עיבוד מוזיקלי בבינה מלאכותית:
יש אתר AI לעיבוד מוזיקלי, כלומר שאני מעלה אליו קובץ ווקאלי של סולן ומקהלה והוא מעבד אותו ומוסיף לו מוזיקה? (רצוי אפי' שיוסיף גם מקהלה או אם יש לזה משהו נפרד גם טוב.)
וואו
יש לי שירים שאני רוצה לעבד אותם עם מוזיקה אוטומטית -
@אהרן-אהרן כתב בבקשת מידע | עיבוד מוזיקלי בבינה מלאכותית:
וואו
יש לי שירים שאני רוצה לעבד אותם עם מוזיקה אוטומטיתלא עובד בנטפרי
-
-
@אהרן-אהרן AIVA -- A.I Powered Music Creation Tool (with DAW-like Capabilities!).mp4
גם לא עובד בנטפרי
זיפ? -
@חטח aiva-a.i-powered-music-creation-tool-with-daw-like-capabilities.zip
סיסמה: הגאון מכולם -
@חטח עזר?
-
-
@הגאון-מכולם כתב בבקשת מידע | עיבוד מוזיקלי בבינה מלאכותית:
@חטח עזר?
זה מידי מסובך לי........
בכ"א תודה רבהוגם לייק -
שאלתי את AIVA:
ברצוני ליצור מוזיקה עם AIVA לקובץ ווקאלי שהקלטתי. כלומר, להוסיף עיבוד מוזיקלי לקובץ הווקאלי הקיים. איך אני עושה את זה עם AIVA?
וזה מה שהם ענו לי:
שלום,
תודה על התעניינותך ב-AIVA.
אין לנו תכונה לעשות בדיוק את מה שתיארת , אבל יש לנו תכונות אחרות שעשויות לעניין אותך . לְדוּגמָה:
אתה יכול לייבא קבצי MIDI משלך ל-AIVA, ולערוך אותם בעורך פסנתר גליל שלנו, עם הכלים הווירטואליים המובנים שלנו.
בנוסף, AIVA יכולה לסייע לך בביצוע שיפורים במוזיקה שלך באמצעות תכונת ציור שכבה, הזמינה גם עבור קובצי MIDI מיובאים.
אתה יכול לראות כיצד תכונה זו פועלת כאן .
אוֹ:
אתה יכול להשתמש בתכונת ההשפעה של העלאה שלנו, להעלות דוגמה משלך או מהרצועה האהובה עליך ולתת ל-AIVA ליצור קומפוזיציה מקורית חדשה בסגנון הספציפי הזה.
תוכל לראות כיצד להשתמש בתכונת ההשפעה של העלאה שלנו כאן .
שים לב שבכל פעם שאתה משתמש בתכונת ההשפעה על העלאה , הקובץ שאתה מעלה צריך לעמוד בדרישות העיצוב שלנו כדי לעבוד.
בנוסף:
אתה יכול להשתמש בתהליך היצירה של "שלב אחר שלב" כדי להזין את המנגינה שלך או כל מרכיב קומפוזיציה אחר ולהפיק על פיה קומפוזיציה מלאה. להלן מדריך וידאו המציג כיצד להשתמש בשיטת יצירה זו. באשר למילים, ל-AIVA אין אפשרות לא מילים, ולא אפשרות חיבור למילים.
אם ברצונך להוסיף מילים לחיבורי AIVA שלך, עליך להשתמש בתוכנה חיצונית.
לדוגמה, אתה יכול להשתמש ב-CHATGPT, ולהבהיר את הרעיונות שלך לגבי מה יכולות להיות המילים, תוך העלאת הפסקול האינסטרומנטלי שנעשה ב-AVIA לעיונם.
בהערה צדדית, אחד מהמשתמשים שלנו עשה סרטון על תהליך הוספת המילים שלו ללחן AIVA שלו באמצעות תוכנה חיצונית אחרת.
והנה עוד אחד.
אלה עשויים להיות מעניינים עבורך ! -