הפלאפון שיואמי מומלץ?
-
-
1.שאני לוחץ על הלחצן "הירוק" כדי לחזור לשיחה אחרונה, מתוך הרגל אני לוחץ פעמיים כדי שיתקשר לשיחה שלא נענתה האחרונה. וזה מעביר אותי למסך חיוג-ממש מרגיז!
2. שעון מעורר-כדי לכוון שעה אני צריך לעבור שעה שעה וכן בדקות לעבור דקה דקה במקום להקיש שעה מסויימת.
3. תזכירים- אם אני רוצה לפתוח תזכיר לראות מה יש בתוכו, זה מכניס אותי לעריכה וזה ממש מבלבל כבר נמחקו לי כמה תזכירים בגלל זה!!!
זה מה שעולה לי בינתיים,
כמובן שהכל עניין של הרגל!!
אבל אין עניין להתרגל בכח לדברים לא נוחים,
לכן לדעתי עדיף פלאפון אחר!
(לא שיש לצערי משהוא אחר טוב-אבל זה כבר נושא אחר ארוך ומיותר............) -
@שלום-רב רשמי פירושו שזה יצא על-ידי ועדת הרבנים לענייני תקשורת עם חותמת מקורית (עם סמל של מנעול בסולמית, ושל רטט במקש הכוכבית, ללא סימונים מוזרים בסינית במקשים 1 2 3 ו-4).
לא רשמי פירוש פלאפון שיובא ע"י אלי אקספרס ודומיו מסין והכניסו לו קושחה (גירסה) בעברית כאן בארץ ע"י אחד החברים כאן בפורום. -
@יוסי1234 אמר בהפלאפון שיואמי מומלץ?:
יש לו הרבה באגים ממש מעצבנים!
א. ברור שיש לו באגים, הפלאפונים אחרים כ"כ דפוקים שמרוב עצים לא רואים את היער... זה פלאפון מעולה ורק לכן שמים לב לבאגים.
ב. שורה תחתונה מבחינת שמיעה, בטריה ואיכות הפלאפון הזה לא רואה את הפלאפונים הסינים האחרים, אז גם אם התפריט שלו לא כזה נוח ברור ששלושת הפרמטרים הראשונים הם הקובעים. -
@אלישי אמר בהפלאפון שיואמי מומלץ?:
@שלום-רב רשמי פירושו שזה יצא על-ידי ועדת הרבנים לענייני תקשורת עם חותמת מקורית (עם סמל של מנעול בסולמית, ושל רטט במקש הכוכבית, ללא סימונים מוזרים בסינית במקשים 1 2 3 ו-4).
לא רשמי פירוש פלאפון שיובא ע"י אלי אקספרס ודומיו מסין והכניסו לו קושחה (גירסה) בעברית כאן בארץ ע"י אחד החברים כאן בפורום.לא מדוייק.
יש גם את היבואן המקביל.
הוא רצה לדעת איך להבדיל בין יבואן רישמי ליבואן מקביל. -