מדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס
-
אפשר לקבל את הוירטואל פלוס בהתקשרות לימות המשיח במס' 0773137770 שלוחה 3-3 ולעשות כפי ההוראות, מי שזכאי יקבל אוטומטית ומי שלא יצטרך לקחת מס' פלאפון לא כשר שהוא לא צריך ולנייד אותו דרך האתר לימות המשיח ולסיים את השיוך דרך השירות לקוחות.
הזכאיים הם מי שמקשיב בצורה שוטפת לקוים של ימות המשיח בפרט קוי נייעס וכד', בכל מקרה מומלץ לנסות ולבדוק.
התכונות של הוירטואל פלוס הם:- יכולת להתקשר לכל מס' בארץ כולל מה שחסום ע"י הועדה לא כולל מספרים מקוצרים המתחילים בכוכבית.
- שליחת sms לכל מס' לא כשר בארץ או ע"י הקשה בחינם או ע"י זיהוי קולי קלאסי בחינם או ע"י זיהוי קולי מתקדם בתשלום יחידות
- אפשרות להקליט שיחות בתשלום יחידות
- קבלת sms בחינם
- הגדרת חיוג מקוצר למספר מסוים
- המספר הוא מספר אישי וכל אדם אחר שיתקשר למס' זה, זה יבוא אליך.
- המספר לא יכול להחסם ע"י הועדה (לפחות כרגע)
-
@שלוםפ
אפשר גם לקנות וירטואל פלוס דרך השרות לקוחות בעלות ₪50 +מע"מ [₪58.50]קבלת sms בתשלום יחידות
קבלת SMS חינם, שליחת SMS בעלות יחידות
אפשרות להקליט שיחות בתשלום יחידות
הקלטת שיחה בחינם
שיחות יוצאות ונכנסות למספר נייד בעלות יחידות (דקה ליחידה)
שיחות יוצאות ונכנסות למספר נייח בחינם -
@המפותח כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
קבלת SMS חינם,
צודק טעיתי
@המפותח כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
שליחת SMS בעלות יחידות
פירטתי יש אפשרויות בחינם ויש בתשלום
-
@שלוםפ @צדיק-תמים כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
כנראה קיבלת קצת בפתיחת המערכת ולכן אתה חושב שזה בחינם
בעבר קיבלו 100 יחידות (כלומר אלף סמסים) בפתיחת המערכת, אבל זה פג אחרי שנה ואז צריך לקנות כדי לשלוח
נ.ב. אם קונים עדיף לקנות יחידות סמס -
@שלוםפ כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
@צדיק-תמים שלחתי כבר עשרות פעמים בחינם ע"י הקשה
תוכל לבדוק בניהול בהודעות שנשלחו שם רואים את החיוב על השליחה
-
-
@יאיר-צ לא מכיר כזו תקלה תנסה דרך השירות לקוחות, רק אני לא בין זה חסום ע"י הועדה או סתם בעייה כי לועדה אין אפשרות לחסום את זה.
וזאת בגלל שכל קו שהם חוסמים הם חייבים להתקשר אליו קודם לבדוק שהוא אכן בעייתי וכשהם יתקשרו למס' הזה יענה להם בן אדם... והם לא יכולים לחסום סתם מס' נייד קלאסי שמא הוא מס' אמיתי ולא וירטואלי (ניסתי פעם למסור את הוירטואל פלוס שלי ומסרתי אותו לועדה וקיבלתי תוך יממה שיחה ועניתי להם... ) -
@יאיר-צ כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
@שלוםפ היה לי מספר אישי ועשיתי בו הרבה שימוש, לאחר מעל שנה השאירו לי הודעה שאני צריך להחליף אותו לפני שהוא יחסם ואז הם נתנו לי מספר שהוא עצמו חסום
אין לי שום דרך לקבל חדש כי הוא תמיד אומר לי שיש לי כבר ומקריא את המספר החסום
מה עושים?לי קרתה את אותה הבעיה אחרי שהיה לי מספר ווירטואלי כבר מספר שנים, שהיה בשימוש יום יום! ולאחרונה יום אחד כשהתקשרתי לזה הודיעו לי שהתחלף לי המספר, וקיבלתי מספר שחסום בועדת הרבנים,
תכלס התקשרתי לימות המשיח להודיע שזה חסום והם ניסו להתקשר לזה ואז התברר שבחלק חברות זה כן פעיל, כי למוקדנית זה כן עבד, ובקיצער מאז אני תקוע!