מדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס
-
@שלוםפ @צדיק-תמים כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
כנראה קיבלת קצת בפתיחת המערכת ולכן אתה חושב שזה בחינם
בעבר קיבלו 100 יחידות (כלומר אלף סמסים) בפתיחת המערכת, אבל זה פג אחרי שנה ואז צריך לקנות כדי לשלוח
נ.ב. אם קונים עדיף לקנות יחידות סמס -
@שלוםפ כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
@צדיק-תמים שלחתי כבר עשרות פעמים בחינם ע"י הקשה
תוכל לבדוק בניהול בהודעות שנשלחו שם רואים את החיוב על השליחה
-
-
@יאיר-צ לא מכיר כזו תקלה תנסה דרך השירות לקוחות, רק אני לא בין זה חסום ע"י הועדה או סתם בעייה כי לועדה אין אפשרות לחסום את זה.
וזאת בגלל שכל קו שהם חוסמים הם חייבים להתקשר אליו קודם לבדוק שהוא אכן בעייתי וכשהם יתקשרו למס' הזה יענה להם בן אדם... והם לא יכולים לחסום סתם מס' נייד קלאסי שמא הוא מס' אמיתי ולא וירטואלי (ניסתי פעם למסור את הוירטואל פלוס שלי ומסרתי אותו לועדה וקיבלתי תוך יממה שיחה ועניתי להם... ) -
@יאיר-צ כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
@שלוםפ היה לי מספר אישי ועשיתי בו הרבה שימוש, לאחר מעל שנה השאירו לי הודעה שאני צריך להחליף אותו לפני שהוא יחסם ואז הם נתנו לי מספר שהוא עצמו חסום
אין לי שום דרך לקבל חדש כי הוא תמיד אומר לי שיש לי כבר ומקריא את המספר החסום
מה עושים?לי קרתה את אותה הבעיה אחרי שהיה לי מספר ווירטואלי כבר מספר שנים, שהיה בשימוש יום יום! ולאחרונה יום אחד כשהתקשרתי לזה הודיעו לי שהתחלף לי המספר, וקיבלתי מספר שחסום בועדת הרבנים,
תכלס התקשרתי לימות המשיח להודיע שזה חסום והם ניסו להתקשר לזה ואז התברר שבחלק חברות זה כן פעיל, כי למוקדנית זה כן עבד, ובקיצער מאז אני תקוע! -
@נחמייער כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
@יאיר2081 כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
לי זה גם קרה
פתחתי בחברת הוט מסלול ללא תשלום על הסים וללא תשלום על החיבור
וניידתי יום אחרי שהגיע הסיםאני ג''כ מתכנן לעשות ניוד,
אבל מה זה אומר מסלול ללא תשלום? זה בחינם לגמרי?אתה משלם רק חודשי
ולא תשלום על ההצטרפות
ואם אתה מנייד מייד אז זה תשלום של כמה שקלים -
@שלוםפ כתב במדריך | כל הפרטים על וירטואל פלוס:
@יאיר-צ לא מכיר כזו תקלה תנסה דרך השירות לקוחות, רק אני לא בין זה חסום ע"י הועדה או סתם בעייה כי לועדה אין אפשרות לחסום את זה.
מה שאתה אמור הגיוני, אבל תכלס' זה מה שקרה לי,
המספר חסום ועדה
לא יודע מה לעשות עם זה