בקשת מידע | אוזניות מבטלות רעשים ללא צורך בסמארטפון, דחוף!!!!!!!
-
@אברך-ממיר אנקר ליברטי 4 NC
קניתי בעליאקספרס בסביבות ה300 ש''ח
האוזניות עובדות עם מכשיר כשר אבל אין שליטה על הכפתורים באוזניה בלי האפליקציה
האוזניות עולות פה בארץ סביב ה500 ש''ח
הייתי רוצה להיפטר מהם בכמה שקניתי אותם
סינון רעשים מטורף!! -
וואו
תודה רבה
לא אכפת לי גם להשקיע 2000 ש''ח כי מי שאני קונה לו אותם היה מאוד מרוצה מהאנקר וזה בטוח רמה אחת מעל
רק כמה שאלות
יש לך את האוזניות האלו?
ראיתי באתר באנגלית שכדי לבטל את מצב הכיבוי האוטומטי צריך להתחבר לאפליקציה
יש דרך להתקין על המחשב [לא מצאתי שום אמולטור שעובד בנטפרי]. -
@אברך-ממיר כתב בבקשת מידע | אוזניות מבטלות רעשים ללא צורך בסמארטפון, דחוף!!!!!!!:
וואו
תודה רבה
לא אכפת לי גם להשקיע 2000 ש''ח כי מי שאני קונה לו אותם היה מאוד מרוצה מהאנקר וזה בטוח רמה אחת מעל
רק כמה שאלות
יש לך את האוזניות האלו?
ראיתי באתר באנגלית שכדי לבטל את מצב הכיבוי האוטומטי צריך להתחבר לאפליקציה
יש דרך להתקין על המחשב [לא מצאתי שום אמולטור שעובד בנטפרי].אם אתה רוצה יש לי אוזניות רילמי 6 פרו הכי חדשות שלהם סגורות באריזה
תמיכה מלאה ללא סמארטפון.
סינון רעשים מצויין.. -
@אברך-ממיר אכן יש לי את האוזניות לא הבנתי את כוונתך למצב כיבוי אוטמטי (מה זה?!) כוונתי הייתה לגבי השימוש בכפתורים והסינון רעשים האקטיבי כמו כן יש אמולטורים שעובדים בנטפרי תחפש על זה קצת בפורום אבל קח בחשבון שאמולטורים הם מאוד כבדים ולכן הם לא כ"כ נוחים לשימוש רציף רק מה שכן באמת אין שום צורך להיות מחובר לאפליקציה בזמן השימוש כלומר במקרה שיש לך משהו לשנות בהגדרות תתחבר מאיזה סמארטפון של מישהו (אין צורך יותר מפעם אחת... אה... ואם כבר התחברת מומלץ להוריד את העדכוני גירסא לאוזניות...)
קישור לפוסט שבו סקרתי את האוזניות האלו
https://mitmachim.top/topic/73815/עזרה-sony-xm5-או-איירפודס-פרו/4?_=1728896034096
-
תודה עצומה
אסביר
ישנה אפשרות להפעלת סינון רעשים ללא מוזיקה, אך הבעיה שאחרי כמה זמן זה נכבה כדי לבטל את זה צריך להכנס לאפליקציה, כמו כן כדי להפעיל את הסינון רעשים בצורה החזקה באופן רציף [שלא יהא אדפטיבי] יש להגדיר דרך האפליקציה.יש לי אמולטור על המחשב אך אני לא מצליח להפעיל אותו [לדעתי איזשהוא הגדרה של נטפרי, למרות שהורדתי את התעודת אבטחה שלהם] אשמח אם מישהו יוכל ל הפעיל לי את האמולטור, אשמח גם לשלם עבור זה.
-
@אברך-ממיר https://www.bug.co.il/brand/cmf/by/nothing/buds/pro/2/black
ממליץ בחום , שליטה מהאוזניות עצמם או מהכפתור שעל הקייס
-
@אברך-ממיר אה חשבתי שאתה מדבר על ה WF בכל אופן לחבר שלי יש את הWH1000XM4 ולא זכור לי שיש שוני
@אברך-ממיר כתב בבקשת מידע | אוזניות מבטלות רעשים ללא צורך בסמארטפון, דחוף!!!!!!!:
כמו כן כדי להפעיל את הסינון רעשים בצורה החזקה באופן רציף [שלא יהא אדפטיבי] יש להגדיר דרך האפליקציה.
בWF וודאי לא צריך
-
@2580 כתב בבקשת מידע | אוזניות מבטלות רעשים ללא צורך בסמארטפון, דחוף!!!!!!!:
כמו כן יש אמולטורים שעובדים בנטפרי תחפש על זה קצת בפורום
@אברך-ממיר @2580 לא יעזור אמולטור במקרה הזה כי הם לא תומכים (לפחות לעת עתה) בבלוטוס
יש לי אמולטור על המחשב אך אני לא מצליח להפעיל אותו [לדעתי איזשהוא הגדרה של נטפרי, למרות שהורדתי את התעודת אבטחה שלהם] אשמח אם מישהו יוכל ל הפעיל לי את האמולטור, אשמח גם לשלם עבור זה.
@אברך-ממיר יתכן שהסיבה שאתה לא מצליח לפתוח אמולטור זה מכיוון שהמחשב שלך לא תומך בזה בשביל לבדוק זאת כנס ל"מנהל המשימות" "ביצועים" ושם בחלונית של "CPU" אמור להיות כתוב וירטואליזציה זמין!
ועוד משהו חשוב: אטימת רעישם נמדדת ב-dB ככול שהוא יותר גבוה כך האטימה חזקה יותר
עיין כאן יש להם מכשירים מיוחדים שאיתם הם עושים בדיקה מה האיטום שלו הכי חזק והמסקנה שלהם ש Bose QuietComfort Ultra הוא הטוב ביותר עם בידוד של 75 dB שאיירפודס פרו לדוגמה מסננים 48dB
אגב, האוזניות שהציעו לך WH1000XM4 הם נמצאים בדירוג "האוזניות הטובות ביותר לביטול רעשים בטווח הביניים העליון" ע"ש -
@cannon כתב בבקשת מידע | אוזניות מבטלות רעשים ללא צורך בסמארטפון, דחוף!!!!!!!:
שהציעו לך WH1000XM4
דווקא הציעו לו את הXM5 שאמור להביא ביצועים יותר טובים מהXM4
@cannon כתב בבקשת מידע | אוזניות מבטלות רעשים ללא צורך בסמארטפון, דחוף!!!!!!!:
ועוד משהו חשוב: אטימת רעישם נמדדת ב-dB ככול שהוא יותר גבוה כך האטימה חזקה יותר
נכון מאוד ברעיון רק במציאות יש כל מיני חברות שמפרסמות מספרים הזויים של DB (דציבל דהיינו כמות התדרים שמסוננים) ולא ברור על סמך מה...