הסבר | פתרון לSMS לכל מי שצריך
-
לאחר שהנושא עלה הרבה פעמים (יותר מידי) וכל הזמן שואלים איך אפשר לקבל SMS בשביל גוגל ועוד מליון ואחד דברים אז אולי כדאי לעשות לזה סוף
בחברת ימות המשיח יש אופציה לקבל מספר אישי לכם (מה שנקרא מספר וירטואלי) שאפשר להוציא ממנו שיחות ולקבל אליו, הקלטת השיחות ושליחת מיילים ועוד ובין השאר יש שם אופציה לקבל בו הודעות SMS והמערכת הקולית מקריאה אותו
שימו לב כי שירות קבלת SMS עלול להיות כרוך בתשלום כלשהו. -
השירות עולה כסף
לפעמים הם גם נותנים בחינם אבל צריך להיזהר מזה שלא יום אחד תגלה שנתנו את המספר למישהו אחר -
@הכל-מלמעלה לי כבר יש תקופה ארוכה את המספר וב"ה הוא עוד לא הועבר למישהו אחר וגם לא נתקלתי בבעיות שיש כשמקבלים מספר שהיה שייך בעבר למישהו.
לכאורה כדי שלא יעבירו אותו למישהו אחר כדאי להשתמש בו מידי פעם (שיהיה ריווחי להם). -
@הכל-מלמעלה כתב בהסבר | פתרון לSMS לכל מי שצריך:
לפעמים הם גם נותנים בחינם
מה זה לפעמים
ואיך אני עושה שהלפעמים הזה יהיה גם לי -
@הכהן-הגדול אולי @הכל-מלמעלה התכוון לזה שאפשר לבקש מהם 10 יחידות חינם לניסיון.
-
-
איך אפשר לקבל מספר כזה
-
@שמואל-רובין בעיקרון הוירטואל פלוס נוצר בשביל לפתור את בעיית ביטול דמי הקישוריות (לא יודע איך בדיוק זה עוזר אבל עובדה) מי שהיה מקשיב באופן קבוע לקווים של ימות בפרט קוי נייעס וכדו' זכאי לקבל מספר בחינם אם לא אפשר לנייד אליהם כל מספר לא כשר דרך האתר שלהם ולסיים את השיוך דרך השירות לקוחות
דרך הוירטואל פלוס אפשר להתקשר לכל מספר אפי' מה שנחסם ע"י הועדה וכן לשלוח ולקבל sms דרך זיהוי קולי או הקשה חלק מהפונקציות עולות כסף וחלק חינם. -
@גבר כתב בהסבר | פתרון לSMS לכל מי שצריך:
שימו לב כי שירות קבלת SMS עלול להיות כרוך בתשלום כלשהו.
שליחה עולה יחידות (שעולות כסף), קבלה זה בחינם.
@גבר כתב בהסבר | פתרון לSMS לכל מי שצריך:
ובין השאר יש שם אופציה לקבל בו הודעות SMS והמערכת הקולית מקריאה אותו
יש גם אפשרות לצפות ב הודעה בממשק באתר.
@הכל-מלמעלה כתב בהסבר | פתרון לSMS לכל מי שצריך:
השירות עולה כסף
השירות לא עולה,
בשביל קבלת קו יש תשלום חד פעמי.
יש גם אפשרות לנייד אליהם מספר ואז זה יותר זול אפשר לקבל פרטים בשירות לקוחות שלהם. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בהסבר | פתרון לSMS לכל מי שצריך:
@נעזר1000 קו שלפון אתלם שלא מכניס מס' מסויים (1000?) לפחות של דקות שיחות נכנסות, נמצא בסכנת סגירה.
ההודעה לא הכי ברורה,
אבל סכנת הסגירה היא על קוי תוכן שימות נותנת בחינם,
לא נראה לי שקו וירטואל שקניתי בתשלום וניידתי אליהם גם שייך לסכנת סגירה.ואני מדגיש שוב שאין לי ידיעה בנושא,
אשמח מאוד לשמוע ממישהו שיודע.