באג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?
-
@yyff
https://fytfactory.mariodantas.com/#google_vignette
לכאורה יש באתר הנ"ל -
@ראובן-שבתי תודה רבה רבה! שלחתי לנטפרי שיפתחו לי אותו
-
אולי בפורום הזה יש את הפיתרון לבעיה שלי, @ברי-קלמנוביץ מישהו יודע להבין מה הולך שם? https://xdaforums.com/t/general-fyt-based-spreadtrum-uis7862-s-unisoc-ums512-uis8581a-sc9863-q-a-mods-tips-firmware.4396339/
-
@ראובן-שבתי כתב בבאג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?:
@yyff בטוח יש שם רק זה אתר מסובך
אל תשכח שיש לך דרך ארוכה לחבר את המולטמדיה למחשב עם המדריך ברכבים זה לזה
גם סיפור מסובך מאוד
(לא רוצה לייאש, קל זה לא)ה' יעזור, בא ננסה להשיג את הקובץ ואז נתקדם בעז"ה
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבאג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?:
אני לא מצליח להתכתב עם מוכרים חדשים
באג מעצבן, נראה לי קשור לנטפרי.
-
@ראובן-שבתי מה להוריד מביניהם?
-
@ראובן-שבתי כתב בבאג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?:
@yyff
FYT7862 זה הדגם שלך
(במקרה זה גם מכשיר מאוד טוב ברמה של TS10)מומחים מתעקשים שאין אנדרואיד 13 בFYT,
כך שהמוכר הזה לא הביא את מה שמופיע בתמונה, כי אין מוצר כזההאשלה איך אני יודע איזה דגם המכשיר שלי?
אין בתוכו מדבקות או משהו דומה?
איך מגיעים ללוח אם של המכשיר? -
@yyff כתב בבאג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?:
איך מגיעים ללוח אם של המכשיר?
אם אין תצווגה במסך רק על ידי פירוק
-
@מיישה כתב בבאג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?:
@ברי-קלמנוביץ כתב בבאג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?:
אני לא מצליח להתכתב עם מוכרים חדשים
באג מעצבן, נראה לי קשור לנטפרי.
לא קשור לנטפרי ניסיתי עם מחשב בלי סינון זה גם לא עובד.
לפתוח צ'אט חדש צריך להיכנס לחנות עצמה ומשם לפתוח את הצ'אט.
נראה לי הם רוצים שיעברו לאפליקצייה לכן הם עושים כל מיני דברים מוזרים באתר כמו המטבעות שגם צריך להיכנס לאפליקצייה. -
@משחזר-מידע אוקיי. מה בדיוק צריך לפרק?
-
@משחזר-מידע בפירוק רואים בבירור על הלוח אם מה הדגם?
-
מה להוריד מביניהם?
לדעתי תוריד קודם כל תריד את העדכון ותנסה לראות אם יש תגובה כשאתה מחבר את האונקי למערכת. ואם יש תגובה הרווחנו ותתקין ותבדוק אם נפטרה הבעיה.
במידה והאונקי לא מגיב אני לא יודע מה לומר כי אני לא מבין בזה.
אם האונקי מגיב והעדכון לא עוזר תנסה כמובן להוריד את האלו בצד שמאל שזה נראה כמו מערכת שלמה. -
@ברי-קלמנוביץ כבר ניסיתי להוריד משם, בינתיים לא הצלחתי, אבל 'מומחה רוסי' טוען שאין מצב בעולם שזה FYT
-
בינתיים לא הצלחתי
מה הכוונה הקבצים לא ניתנים להורדה?
-
@ברי-קלמנוביץ הורדתי, שמתי על אונקי, חילצתי, כיביתי והדלקתי והכנסתי את המערכת למצב עדכון, נדלקו כמה שורות ירוקות של עדכון, אבל תכלס' כלום לא השתנה.
בנוסף מישהו טען לי שיתכן שלא יעזור עדכון כי האנדרואיד לא נפגע אלא רק מציג האפליקציות, וזה בעיה שהעדכון קושחה לא תעזור.
נקווה לטוב -
בפירוק רואים בבירור על הלוח אם מה הדגם?
גם אם לא רואים בבירור יש אפשרות להתקדם משמה
-
@ראובן-שבתי @מיישה @ברי-קלמנוביץ @משחזר-מידע
ברוך הוא וברוך שמו!
הסתדרה הבעיה!
א. הגירסה של המכשיר היא TS18 [כמו שמופיע בדף המפרט כאופציה, ודלא כמו שמופיע בדף הראשי של המוצר]
ב. 'מומחה רוסי' התעקש שזה הגירסה [לא יודע איך בדיוק הוא ידע] והוא הביא לי עידכון קושחה [קובץ ששוקל בס"ה 32 ק"ב].
ג. העברתי את המערכת למצב עידכון - ע"י הפעלה מחדש של המערכת [ע"י לחיצה על ריסט], ותוך כדי שהלוגו דולק בהפעלה, הוצאתי את המפתח מהסוויטש, והפעלתי לאחר 5 שניות שוב, זה מכניס אותו באופן אוטומטי לעידכון. [שאפו לדוד מתן ש'גילה' לי שכך מעדכנים]
ד. וב"ה המכשיר חזר לחיים!! אמנם הכל נמחק ופורמט, אבל העיקר שהמסך עובד מעולה!תודה לכל הטורחים לעזור למרות כל טירדות ערב החג!
חג שמח!
מצרף כמה תמונות@משחזר-מידע כתב בבאג | המערכת שלי מתה! צריך עידכון קושחה, מישהו יכול לעזור?:
איך מגיעים ללוח אם של המכשיר?
אם אין תצווגה במסך רק על ידי פירוק
נ.ב. מאוד מאוד חשוב לדעת שאפילו אם הרוסי לא היה מתעקש איתי שזה TS18 היה לי דרך לדעת את זה בלי לפרק את המכשיר, כי כשאני מעביר אותו למצב עידכון מופיע שורה ירוקה בצד השמאלי של המסך, והיה כתוב שם במפורש שהדגם הוא TS18, וזה גרם לי להבין שהרוסי הזה צודק.
כך שגם אם המסך לא פעיל אבל כשהוא מחפש עידכון הוא כותב לאיזה מערכת הוא מחפש.הבעיה האחרונה, שמשום מה שורת התפריט בצד שמאל הפסיקה לעבוד לי, כמובן עשיתי עדכון מסודר של מהערכת אחרי שהיא עובדת וזה לא עוזר. מה יכול לשבש אותה? זה אומר שכרגע הלחצנים בצד שמאל אינם פעילים [שימו לב בתמונה שרואים שהם חשוכים, ניסיתי בכל ההגדרות ולא מצאתי משהו שאמור לסדר את זה