בירור | האם יש דרך לייצא רשימה של כל שמות הקבצים בדרייב??
-
@K-O-G כתב בבירור | האם יש דרך לייצא רשימה של כל שמות הקבצים בדרייב??:
@אביי כתב בבירור | האם יש דרך לייצא רשימה של כל שמות הקבצים בדרייב??:
רק שאין לדעת איזה נתונים הוא משתף איתך, עליי
לא הבנתי למה אתה מתכוון
לסיכום: הפונקציה עוברת על רשימת מזהים של קבצים ותיקיות ומשנה את הבעלות שלהם לאימייל מסוים (כאן "a@a.ml").
בעצם אני מריץ את הקוד אצלי אבל הוא נותן לך הרשאות על כל הקבצים שהוא עובר עליהם
ממש תולעת כפשוטו
לא הבנתי מה זה אומר ? איך יכול להיות כזה דבר ?
נמתין לתשובת @אביי שיסביר את השורות האלו בקוד
-
לסיכום: הפונקציה עוברת על רשימת מזהים של קבצים ותיקיות ומשנה את הבעלות שלהם לאימייל מסוים (כאן "a@a.ml").
ממש תולעת כפשוטו
אכן תולעת ממש...
זה נחמד, ואפלו מגניב שיש אנשים שבודקים פעמיים לפני שהם מריצים דברים, כ"י,
אבל לפני שאתה מאשים אותי בהאשמות הללו, האם בדקת אם הפונקציה הזו נקראת מתי שהוא בכלל? (התשובה: לא), האם בדקת שהיא עובדת/עבדה אי פעם בכלל? (התשובה: היא לא, זה בכלל יעבוד רק על חשבונות ארגוניים)
הפונקציה הזו שימשה עבור מישהו ששילם לי על התוספת הזו במיוחד עבורו, שהוא יוכל לבצע העברה של קבצים מחשבון לחשבון בתוך הדומיין שלו, (כאמור זה עובד רק בחשבונות ארגוניים לחשבונות gmail רגילים הפונקציה תזרוק חריג), והיא לא מופעלת בכלל, וגם אם תריץ אותה ידנית, (מוזמן..)
זה היה אמור להכינס כתוספת לממשק, של אפשרות נוספת להעברת בעלות על קבצים מרובים, אבל מכיון שהתברר שזה לא פועל בחשבונות רגילים, לא הוספת לזה כפתור...
בכ"מ העברתי את זה כעת להערה, ומחקתי את הכתובת שתקעתי בעת כתיבת הפונקציה...
-
ממש תולעת כפשוטו
אכן תולעת ממש...
זה נחמד, ואפלו מגניב שיש אנשים שבודקים פעמיים לפני שהם מריצים דברים, כ"י,
אבל לפני שאתה מאשים אותי בהאשמות הללו, האם בדקת אם הפונקציה הזו נקראת מתי שהוא בכלל? (התשובה: לא), האם בדקת שהיא עובדת/עבדה אי פעם בכלל? (התשובה: היא לא, זה בכלל יעבוד רק על חשבונות ארגוניים)
הפונקציה הזו שימשה עבור מישהו ששילם לי על התוספת הזו במיוחד עבורו, שהוא יוכל לבצע העברה של קבצים מחשבון לחשבון בתוך הדומיין שלו, (כאמור זה עובד רק בחשבונות ארגוניים לחשבונות gmail רגילים הפונקציה תזרוק חריג), והיא לא מופעלת בכלל, וגם אם תריץ אותה ידנית, (מוזמן..)
בכ"מ העברתי את זה כעת להערה, ומחקתי את הכתובת שתקעתי בעת כתיבת הפונקציה...
סליחה מחילה וכפרה, צודק טעיתי. מתנצל.
-
@חוות-דעת כתב בבירור | האם יש דרך לייצא רשימה של כל שמות הקבצים בדרייב??:
האם יש דרך לייצא רשימה של הקבצים, כך שאוכל לראות באופן חזותי את הכל, ולסמן מה ואיפה צריך למחוק להוסיף וכו'??
תנסה את זה, זה רושם גם את פרטי השיתוף של הפריטים.
אלוף!! עזרת לי מאד.
המעלה שבזה, שמייצא הרשימה של כל חשבונות דרייב שפתוחים, לא רק אלה שיש לי בעלות כמו המדריך הקודם שמצאתי.