כרטיס מיקרו - זוהה במחשב ולא זוהה בנוקיה c2 ואז גם במחשב כבר לא זוהה
-
@שמעון-לאופר אמר בכרטיס מיקרו - זוהה במחשב ולא זוהה בנוקיה c2 ואז גם במחשב כבר לא זוהה:
@חברים האות X באנגלית!
אני יודע
כפי שאתה רואה
@חברים אמר בכרטיס מיקרו - זוהה במחשב ולא זוהה בנוקיה c2 ואז גם במחשב כבר לא זוהה:
@A0533057932 אמר בכרטיס מיקרו - זוהה במחשב ולא זוהה בנוקיה c2 ואז גם במחשב כבר לא זוהה:
@חברים מה זה מקש ווינדוס אתה יודע?
בטח!!!
אל מה זה + X ??? -
@A0533057932 אמר בכרטיס מיקרו - זוהה במחשב ולא זוהה בנוקיה c2 ואז גם במחשב כבר לא זוהה:
@שמעון-לאופר כפי הנראה
את הכרטיס אפשר להחזיר לפעילות בקלות
את החומר אני לא בטוח
אתה מעוניין?אני מעוניין מאד! (128 ג"ב)
החומר לא חשוב בכלל!
תודה רבה -
@שמעון-לאופר תעמוד על הפס השחור תעשה לחצן ימני וצילום מסך (אני לא זוכר בע"פ את האופציות)
-
@שמעון-לאופר אמר בכרטיס מיקרו - זוהה במחשב ולא זוהה בנוקיה c2 ואז גם במחשב כבר לא זוהה:
@חברים לחיצה על המקש הנ"ל ויחד עם זה לחיצה על האות X באנגלית!
יוצא לי כמו התמונת מסך 'הקטן' שהבאת https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1592565247790-da6d99e1-8854-4e03-8f32-4a91fbc20db8-image.png
-
@חברים אז מה לא הבנת צדיק? מה זה+ ?
איך מגיעים לניהול דיסק.
-
@חברים תבחר ניהול דיסקים ולא מנהל ההתקנים!
איני מוצא כזה דבר.
-
@A0533057932
אמצעי אחסון פשוט חדש...
מאפיינים
עזרה -
@שמעון-לאופר אמצעי אחסון פשוט חדש
-
פוסט זה נמחק!
-
@חברים מה אתה לא מוצא?
בדיוק!
את זה איני מוצא. -
@A0533057932 אלוף אתה!
עובד מצוין!!!!
תותח אתה! תודה ענקית! -
@חברים מה כן נפתח לך אחרי חלונות+X ?
תעלה צילומסך'חלונות', אתה מתכוון למקש ווינדוס?
-
@חברים הקובץ הזה פותח ניהול דיסקים קרדיט @משחזר-מידע diskmgmt.bat
-
@A0533057932
עשיתי כפי שאמרת, לחצתי על ווינדוס + X
ושום דבר לא קורה.