בקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל
-
@מוטי-זהב בהחלט מדהים בזמן שאבא שלי נלחם שיכבו את הבוילר אתה מחפש לבזבז חשמל על בוילרים
לגופו של עניין, אין לך איזה כיוון על נגד ביציאה מח״ח שזורם רק לצד אחד וימנע זרימה לכיוון ח״ח?!
אני לא כ״כ מכיר את התחום אבל אני יודע שבאלקטרוניקה זה עובד ככה -
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
על נגד ביציאה ...
... אבל אני יודע שבאלקטרוניקה זה עובד ככהאכן
מתכוון לדיודה... (Diode) -
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
אולי פה-
https://www.marmos.co.il/items/5725930-גוף-חימום-לדוד-שמש-חשמל-230V-2500W-איכותיזה חייב להיות טבול במיים אם מדליקים את זה בלי מים זה נשרף מיד
-
אני לא כ״כ מכיר את התחום אבל אני יודע שבאלקטרוניקה זה עובד ככה
כמו שכתבת באלקטרוניקה בגלל ששם זה זרם ישר בזרם חילופין כיוון הזרימה של החשמל משתנה חמישים פעמים בשניה ככה שדיודה לא תעזור אלא תשבית את המערכת
-
למה לא לחבר לכמה מהפנלים ממסר של shelly עם קונטקטור וברגע שיש עודף מנתק את הפאנלים שלא נצרכים?
-
@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
@מוטי-זהב אם יש רק בעיה לנתק פאנל אז אתה אולי פשוט יכול לכסות חלק מהם ויהיה פחות תפוקה של חשמל מבלי לנתק...
בעיקרון הייתי שמח לקצת חשמל אולי תפתח איזה חברה שמוכרת חשמל מוזל... -
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
@מוטי-זהב
תקנה רדיאטוראכן רעיון כי יש לו הגנה טובה מנפילות והוא עם תקן וכן אפשר לכוון אותו האם יצרוך 1000W או 2000W מה שא"כ גוף חימום שאני מחבר ישר לחשמל (הבעיה היא בשטח שתופס 9 רדיאטורים)
(למה אני צריך 9? כי המערכת סולארית יוצרת בשיא 15 KW ומחולק לשלוש פאזות מה שאני מתכנן לעשות זה לכל פאזה 2 צרכנים של 2KW ואחד של 1KW וככה גם אם אני מייצר את השיא ולא צורך כלום אני יוכל לבזבז את הכול)@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
אולי פה-
https://www.marmos.co.il/items/5725930-גוף-חימום-לדוד-שמש-חשמל-230V-2500W-איכותיולחבר ישר לחשמל? לא נראה לי בטיחותי
@מוטי-זהב בהחלט מדהים בזמן שאבא שלי נלחם שיכבו את הבוילר אתה מחפש לבזבז חשמל על בוילרים
אכן מעניין, אגב בו זמנית אני נלחם בבית שיכבו את הבוילר (המערכת סולארית היא לא בבית)
לגופו של עניין, אין לך איזה כיוון על נגד ביציאה מח״ח שזורם רק לצד אחד וימנע זרימה לכיוון ח״ח?!
אני לא כ״כ מכיר את התחום אבל אני יודע שבאלקטרוניקה זה עובד ככהחיפשתי רבות בגוגל את המונח פאזה אל חזור ודברים בסגנון,
אבל באופן תאורטי מה יקרה למערכת סולארית אם לא יהיה לה לאן להזרים את החשמל האם היא תדע להתמודד עם זה?
היה לי על זה דיון עם ג'ימיני לגבי הפעלת המערכת און גרייד באמצאות גנרטור והוא טען שזה יכול לשרוף את המערכת אם אין לחשמל לאיפה לברוח https://g.co/gemini/share/b1a22f4b319e לקראת סוף השיחה@ARI כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
למה לא לחבר את המערכת לממסר חכם ובמקום לבזבז את החשמל הוא ינתק אותו מהרשת של ח"ח?
ברע שהמערכת מתנתקת מחברת חשמל היא נכבית היא לא יכולה לעבוד עצמאית (אוף גרייד)
@ARI כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
ולבקשתך נראה לי הכי זול זה תנור אמבטיה ספירלה, עולה כ 60-70 שח,צריך לדאוג לעניין הבטיחות.
אכן צריך לבדוק לעניין הבטיחות לכן רדיאטור נשמע פיתרון יותר טוב (על אף שזה תופס יותר מקום) והמחיר הוא בערך 170 שקל לכל אחד
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
למה לא לחבר לכמה מהפנלים ממסר של shelly עם קונטקטור וברגע שיש עודף מנתק את הפאנלים שלא נצרכים?
רעיון מצויין! אבל הבעיה היא שהמערכת היא תלת פאזית, ובו זמנית יכול להיות שבפאזה אחת אני צורך מחברת חשמל ובפאזה השניה אני מזרים לח"ח, ואם אני ינתק חלק מהפנאלים ע"י קונטקטור ירד לי היצור של כל השלוש פאזות
@ירמיהו-הנביא כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
@מוטי-זהב אם יש רק בעיה לנתק פאנל אז אתה אולי פשוט יכול לכסות חלק מהם ויהיה פחות תפוקה של חשמל מבלי לנתק...
איך בדיוק אני מכסה ומגלה פאנלים לפי הצריכה שלי?
-
@מוטי-זהב כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
רעיון מצויין! אבל הבעיה היא שהמערכת היא תלת פאזית, ובו זמנית יכול להיות שבפאזה אחת אני צורך מחברת חשמל ובפאזה השניה אני מזרים לח"ח, ואם אני ינתק חלק מהפנאלים ע"י קונטקטור ירד לי היצור של כל השלוש פאזות
אולי אפשר לנתק עם קונטקטור רק פאזה אחת?
איך המערכת עובדת (הסולארי) -
@יצחק-e כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
שדיודה לא תעזור אלא תשבית את המערכת
הוא לא הציע לחבר דיודה
הוא שאל האם אין מקבילה לדיודה בחשמל -
(הבעיה היא בשטח שתופס 9 רדיאטורים)
אז זה יותר קטן (ויותר זול)
https://shop.super-pharm.co.il/electricity-and-electronics/air-conditioning-ventilation-and-heating/heat-spreader/מפזר-חום-עומד-Gold-line-2000W-גולד-ליין-ATL501/p/mp-00190499 -
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
(הבעיה היא בשטח שתופס 9 רדיאטורים)
אז זה יותר קטן (ויותר זול)
https://shop.super-pharm.co.il/electricity-and-electronics/air-conditioning-ventilation-and-heating/heat-spreader/מפזר-חום-עומד-Gold-line-2000W-גולד-ליין-ATL501/p/mp-00190499יש להם טרמוסטט שמכבה אותם ממש מהר.. (עם הוא על מצב 2 החזק יותר, הואלא עובד יותר מ-5 דק' ברצף..)
אם אתה רוצה אני יכול לבדוק עם מולטימטר כמה הוא צורך