בקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל
-
@מוטי-זהב גופי חימום זה באמת רעיון טוב,
וכמו שכתב @דוד-משה-1 שעשו כן בישיבת סלבודקה
ואני שמעתי אותו דבר על עוד ישיבהאך מפזרי חום קטנים ופשוטים- הם אינם אמינים לאורך זמן
הרבה יותר טוב לדעתי, גופי חימום של דודי שמש/ חשמל או תנורי אפיה וכדו'
אותם גם אתה מוצא כל היום זרוקים אחרי שימוש ארוך.....[אתה יכול גם לקחת גרילנדות ולחבר בהם את הנורות הישנות (הכי יפות) של 100W+, ותוכל לקרוא לזה גם בשם 'פארק אורות מזהב' (ע"ש אלו שיש להם חשמל מיותר מהזבל- ואין להם מה לעשות איתו) ואז גם תעשה כסף על ביקור בפארק.....]
-
קראנץ' ונילההשיב לתלת פאזי נערך לאחרונה על ידי קראנץ' ונילה
תחבר לזה מכונת פחיות...
-
תלת פאזיהשיב לקראנץ' ונילה נערך לאחרונה על ידי
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
תחבר לזה מכונת פחיות...
לא צורך הרבה.
חבל באמת שאין אפשרות ליצור כסף ישירות מהחשמל.... -
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
לא יכול לעזור כאן. זה נשמע מרתק, אבל לא הגעתי להתעסק עם זה.@מוטי-זהב כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
האם מישהו מכיר צרכן חשמל אחר זול ויציב שהוא לא גוף חימום
מההיכרות שלי - כל אמצעי החימום הם הצרכנים הטובים ביותר שיש. הם צרכנים אוהמיים טהורים ולא צורכים הספק היגבי.
גם כיוונים של אגירת אנרגיה זה טוב, אבל זה דורש הרבה מקצועיות, שלא תסתבך עם ייצור מעבר ליכולת האגירה.
בהצלחה!
נ.ב. ממש מרתק אותי כל המערכת הזאת, אשמח אם תוכל ללמד אותי קצת יותר מקצועי ומפורט מה הולך כאן... -
@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
תחבר לזה מכונת פחיות...
לא צורך הרבה.
חבל באמת שאין אפשרות ליצור כסף ישירות מהחשמל....לפי זכרוני אם יש לך לוחות סולאריים אתה יכול למכור לחברת חשמל חשמל,(כאילו אתה חלק מספקי החשמל שלהם)
-
אני יענה אחד אחד
@aiib כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
@מוטי-זהב לא יותר הגיוני לאגור את החשמל הזה?
זה באמת הגיוני אבל בגלל שזה מערכת סולארית און גרייד (מחובר לרשת) הוא לא תומך בתוכו את כל העניין של האגירה ולהוסיף את זה חיצונית צריך מערכת נפרדת, זה מסובך מאוד עד בלתי ניתן לביצוע
@aiib כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
(או אולי לפנק את השכן שאליו אתה מחובר בחשמל המיותר)
הוא אכן מקבל את כל היצור עודף ומה שהוא צורך אנחנו אכן לא משלמים עליו, אבל הצריכה צריכה להיות על אותו פאזה של היצור עודף וכאשר הוא צורך בפאזה אחת 16A ובשני הוא לא צורך כלום אז בראשונה אנחנו נשלם לחברת חשמל כי צרכנו חשמל ובשני אנחנו נשלם לחברת חשמל כי החזרנו להם חשמל וזה עבר את המונה
@yoseyf7 כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
עמדות טעינה לרכבים חשמליים
מה? אני יכתוב על ההטענה שזה מטעין רק בחשמל עודף
אך מפזרי חום קטנים ופשוטים- הם אינם אמינים לאורך זמן
הרבה יותר טוב לדעתי, גופי חימום של דודי שמש/ חשמל או תנורי אפיה וכדו'
אותם גם אתה מוצא כל היום זרוקים אחרי שימוש ארוך.....אבל מבחינה בטיחותית איך אני יחבר גופי חימום חשופים בצורה בטיחותית
[אתה יכול גם לקחת גרילנדות ולחבר בהם את הנורות הישנות (הכי יפות) של 100W+, ותוכל לקרוא לזה גם בשם 'פארק אורות מזהב' (ע"ש אלו שיש להם חשמל מיותר מהזבל- ואין להם מה לעשות איתו) ואז גם תעשה כסף על ביקור בפארק.....]
חשבתי על זה וככה גם יהיה לי מדד ישיר איזה פאזה יש לה חשמל עודף אבל לדעתי (תתקן אותי אם אני טועה) יש להם חיי מדף קצרים
@מוטי-זהב כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
והאם מישהו מכיר צרכן חשמל אחר זול ויציב שהוא לא גוף חימום
אפשר לפנק גם איזה מקווה, בחימום טוב.
או לפנק את הרחובות במזגנים...שוב, אני יחמם את המקווה רק בחשמל עודף?
תחבר לזה מכונת פחיות...
אין לי כל הזמן חשמל עודף לכן אני רוצה לעשות את זה אוטומטי (מה? הפחיות יהיו קרות רק בחשמל עודף)
חבל באמת שאין אפשרות ליצור כסף ישירות מהחשמל....
חבל באמת...
@mirol כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
אולי תנתק כמה פאנלים וככה התפוקה תרד?
רעיון מצוין אבל כמו שאמרתי לא כל הזמן יש לי יצור עודף אלא רק בחלק מהזמן ולא תמיד בכל הפאזות
והמערכת סולארית היא תלת פאזית אבל הפאנלים מחוברים כאחת לכן אם אני ישים קונטקטור על על חלק מהפנלים ירד לי היצור של כל המערכת (ואז אני ישלם על חשמל שאני צורך)@רפאל-0 כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
נ.ב. ממש מרתק אותי כל המערכת הזאת, אשמח אם תוכל ללמד אותי קצת יותר מקצועי ומפורט מה הולך כאן...
בכיף אז נתחיל עם זה שיש מערכות און גרייד ויש מערכות אוף גרייד האון גרייד מייצר על אותו סינוס של החשמל שהוא מקבל ככה אני יכול בו זמנית לצרוך מרשת החשמל ומהמערכת וכן להזרים חשמל לחברת חשמל
@עם-ישראל-חיי כתב בבקשת מידע | אני צריך גוף חימום לבזבוז חשמל:
לפי זכרוני אם יש לך לוחות סולאריים אתה יכול למכור לחברת חשמל חשמל,(כאילו אתה חלק מספקי החשמל שלהם)
לדעתי כתבתי את זה, שבשביל למכור לחברת חשמל (ואז הם שמים מונה שבודק לאיזה כיוון החשמל זורם) אתה צריך טופס 4 שאת זה אין לי (או קרקע חקלאית וגם זה אין לי)
-
אבל לדעתי (תתקן אותי אם אני טועה) יש להם חיי מדף קצרים
היתה פעם אגדה על איזה נורת ליבון כזו שדלקה באיזה תחנת כיבוי אש במשך אולי 100 שנה רצוף, ללא כיבויים והדלקות.
ואכן חיי המדדף שלהם היו ללא זמן קבוע, פעמים הרבה מאוד ופעמים קצת מאוד. -
מה? אני יכתוב על ההטענה שזה מטעין רק בחשמל עודף
שוב, אני יחמם את המקווה רק בחשמל עודף?
תחבר להם את הבקר חכם שייקח מהעודף- ואם אין עודף ייקח מח"ח
-
אבל מבחינה בטיחותית איך אני יחבר גופי חימום חשופים בצורה בטיחותית
כשאני שמעתי את זה על כמדומני ישיבת מיר, ואולי מיר הקטנה (ברכס)
הם קברו באדמה גופי חימום- כנראה זה גם מקרר אותם [קצת] שלא יתחמם מידי הרבה וישרף.וכמובן אתה יכול לקחת אותם בתוך קופסאות/ רדיאטורים וכו'