מדריך | מדריך להוספת אחוזי סוללה בסטטוס בר בqin3 ultra החדש של שיאומי
-
זה די מעצבן שאין במכשיר הזה אפשרות לראות את האחוזים של הסוללה בלי להוריד את התריס
אז מצאתי את ההגדרה בmt
הנה מדריך כולל תמונות
נכנס לmt
בצד ימין של המסך נכנס ל
ואז
ואז נגלול למטה עד שנראה
ואז נעתיק את הקובץ לצד השני פשוט לוחצים עליה ארוך ובוחרים תיקייה בצד השני ולוחצים קופי
ושם נתחיל לערוך נלחץ על הקובץ ונלחץ על
ואז על
ואז על
ואז על
ואז על
ואז על
ואז נגלול עד שנראה
חשוב לשים לב אין לסמוך על המספרים יש לעקוב אחרי המילים!
ושם פשוט לוחצים עליו ובמקום false יש לרשום true
וזהו יש ללחוץ על השלוש כפתורים בצד למעלה לשמור
לחזור 5 לחיצות אחורה
ואז במסך הזה ללחוץ אוקילהמתין שניה שישמר ואז שוב להעתיק חזרה למקור
לכבות ולהדליק את המכשיר וזהו זה יהיה לכם בהגדרות בסוללהודרך אגב אצלי זה כבר דולק מתחילת המדריך ניתן לראות בצילומי מסך
-
אם יהיה ביקוש אני יעשה מדריך גם על איך לעשות את זה
הוספה של עוד משתמשים עם אפשרות לראות את זה במסך הנעילה@שלמה-2005 אפשר לעשות את זה גם בעוד טלפונים? או רק בשיאומי
-
@שלמה-2005 אפשר לעשות את זה גם בעוד טלפונים? או רק בשיאומי
-
אם יהיה ביקוש אני יעשה מדריך גם על איך לעשות את זה
הוספה של עוד משתמשים עם אפשרות לראות את זה במסך הנעילה -
@שלמה-2005 יש כבר המון מדריכים על הוספת משתמשים
-
@2580 להוסיף משתמש זה לא בעיה אבל לא ראיתי בפורום מדריך להוסיף על המסך המדריכים שראיתי צריך להתקין את האפליקציה של החיפוש בהגדרות וכו' וכו
-
@שלמה-2005 כוונתי הייתה להוספה במכשיר שלא תומך באופציה הזאת באופן רשמי וזה ע"י עריכת הbuild.prop אבל אכן אין מדריכים להצגה על המסך (לפחות מה שידוע לי...)
-
@2580 מה שאני אומר שגם במכשיר הזה זה לא נתמך המדריך הוא גם על הprop וגם בSystem
ההוספה של האפשרות דרך הprop וההוספה על המסך דרך הSystem -
@2580 להוסיף משתמש זה לא בעיה אבל לא ראיתי בפורום מדריך להוסיף על המסך המדריכים שראיתי צריך להתקין את האפליקציה של החיפוש בהגדרות וכו' וכו
@שלמה-2005 כתב במדריך | מדריך להוספת אחוזי סוללה בסטטוס בר בqin3 ultra החדש של שיאומי:
לי יש מדריך להוספת אריח לסטטוס בר של הוספת משתמשים...
-
@שלמה-2005 כתב במדריך | מדריך להוספת אחוזי סוללה בסטטוס בר בqin3 ultra החדש של שיאומי:
@שניאור-שמח אוקיי אז לא רלוונטי
-
@שניאור-שמח תוכל לתייג את זה ?
-
@שניאור-שמח תוכל לתייג את זה ?
-
זה די מעצבן שאין במכשיר הזה אפשרות לראות את האחוזים של הסוללה בלי להוריד את התריס
אז מצאתי את ההגדרה בmt
הנה מדריך כולל תמונות
נכנס לmt
בצד ימין של המסך נכנס ל
ואז
ואז נגלול למטה עד שנראה
ואז נעתיק את הקובץ לצד השני פשוט לוחצים עליה ארוך ובוחרים תיקייה בצד השני ולוחצים קופי
ושם נתחיל לערוך נלחץ על הקובץ ונלחץ על
ואז על
ואז על
ואז על
ואז על
ואז על
ואז נגלול עד שנראה
חשוב לשים לב אין לסמוך על המספרים יש לעקוב אחרי המילים!
ושם פשוט לוחצים עליו ובמקום false יש לרשום true
וזהו יש ללחוץ על השלוש כפתורים בצד למעלה לשמור
לחזור 5 לחיצות אחורה
ואז במסך הזה ללחוץ אוקילהמתין שניה שישמר ואז שוב להעתיק חזרה למקור
לכבות ולהדליק את המכשיר וזהו זה יהיה לכם בהגדרות בסוללהודרך אגב אצלי זה כבר דולק מתחילת המדריך ניתן לראות בצילומי מסך
-
@שלמה-2005 אני במקומך הייתי שוקד על פתרון לתצוגה המשובשת בסטטוס בר, נשמע לי יותר משגע מזה שלא רואים את האחוזים של הסוללה.
רמז כנס ל dimen ותנסה לשחק שם (של הסטטוס בר מסתמא) - כולי תקווה שתצליח -
@שלמה-2005 אתה לא רואה שהשורה כאן משובשת?
הסטטוס בר במכשיר שלך:
סטטוס בר תקין ממכשיר אחר (נראה לי s24):
אצלך הכול בתוך השני