עזרה | בעיה בתפריט לחצן ימני
-
@efij9181 כתב בעזרה | בעיה בתפריט לחצן ימני:
בתפריט לחצן ימני, ב "שלח אל" לא מופיעה לי האפשרות של בלוטות'.
ניסיתי להסיר התקנה דרך "מנהל ההתקנים" ולתת למחשב להתקין מחדש אחרי ההפעלה אבל זה לא עזר.
אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות.
תודה וגמח"ט.יש לך התקן בלוטוס במחשב אם כן תנסה בתוכנה HiBit Uninstaller יש בכלים למעלה שליטה בתפריט לחיצה ימנית
-
@דוד-משה-1 כתב בעזרה | בעיה בתפריט לחצן ימני:
HiBit Uninstaller
יש לך מושג האם זוהי תוכנה אמינה?
המקור שלה הוא מאיראן...
-
@efij9181 כתב בעזרה | בעיה בתפריט לחצן ימני:
המקור שלה הוא מאיראן...
לא יודע אבל אצלי במחשב אין דברים חסויים ביטחונית אבל אולי תשאל את @pcinfogmach ראיתי שהוא הביא אותה בעבר
-
@pcinfogmach כתב בעזרה | בעיה בתפריט לחצן ימני:
אני משתמש בה כבר תקופה ארוכה
גם אני אשמח לדעתם של @משחזר-מידע ו @יוסי-מחשבים
-
באתר באודות נכתב
My name is Mohammed Raee and I started programming in 2010. My main job is web developer, and I have also developed Windows applications for my entertainment and needs. I created this website in 2017 to share some of my programs with others for free. If you need to contact me, use the e-mails address below. Support@HiBitSoft.ir HiBitSoftware@gmail.com
בבדיקת בעלות הIP נכתב
IP Address 185.159.153.125 - 178 other sites hosted on this server Reverse IP. IP Location Iran, Islamic Republic Of - Markazi - Arak
אודות Markazi, Arak
Markazi province (Persian: استان مرکزی) is one of the 31 provinces of Iran. Its capital is the city of Arak. The present borders of the province date to 1977, when the province was split into the current Markazi and Tehran provinces, with portions being annexed by Isfahan, Semnan, and Zanjan provinces. In 2014, the province was placed in Region 4.
-
@דוד-משה-1 כתב בעזרה | בעיה בתפריט לחצן ימני:
המקור שלה הוא מאיראן...
לא יודע אבל אצלי במחשב אין דברים חסויים ביטחונית
לא קשור, זה יכול לעשות וירוסים...