בעיה | עזרה בחיבור מולטימדיה לסים של נטפרי
-
קניתי מולטימדיה עם מגש לסים המכשיר מסמן שיש חיבור וקליטה [רק אחרי שהעברתי אותו למצב של 3G/4G ולא במצב 3G/4G/5G]
אבל תכל'ס לא נותן לגלוש או כותב חיבור אינו פרטי או אין רשת וכו'
בחיבור דרך הוויי פיי הווייז מצליח להתחבר ובגדול הגלישה בסדר, לא נתן לי להיכנס לחנות אפליקציות [אולי לא פתוח בנטפרי?] גם שם הוא כותב לי לפעמים החיבור אינו פרטי אפי' ששינתי את הקוד בהגדרות כמו שראיתי שכתבו באינטרנט
מה ניתן לעשות ?
תודה מראש לעוזרים -
@דוד-שמש כתב בבעיה | עזרה בחיבור מולטימדיה לסים של נטפרי:
קניתי מולטימדיה עם מגש לסים המכשיר מסמן שיש חיבור וקליטה [רק אחרי שהעברתי אותו למצב של 3G/4G ולא במצב 3G/4G/5G]
אבל תכל'ס לא נותן לגלוש או כותב חיבור אינו פרטי או אין רשת וכו'
בחיבור דרך הוויי פיי הווייז מצליח להתחבר ובגדול הגלישה בסדר, לא נתן לי להיכנס לחנות אפליקציות [אולי לא פתוח בנטפרי?] גם שם הוא כותב לי לפעמים החיבור אינו פרטי אפי' ששינתי את הקוד בהגדרות כמו שראיתי שכתבו באינטרנט
מה ניתן לעשות ?
תודה מראש לעוזריםאיזה ספק אינטרנט יש לך?
צריך להגדיר apn רק ככה עובד הגלישה במערכת מולטימדיה -
אבל תכל'ס לא נותן לגלוש או כותב חיבור אינו פרטי או אין רשת וכו'צריך APN כמו שאמרו וגם תעודת אבטחה.
בחיבור דרך הוויי פיי הווייז מצליח להתחבר ובגדול הגלישה בסדר
קצת מוזר, כי אם צריך APN ותעודת אבטחה זה גם בWIFI, אולי מוגדר כבר APN בנטסטיק.
לא נתן לי להיכנס לחנות אפליקציות [אולי לא פתוח בנטפרי?]
ממש לא, בנטפרי לא עובד חנות אפליקציות.
גם שם הוא כותב לי לפעמים החיבור אינו פרטי אפי' ששינתי את הקוד בהגדרות כמו שראיתי שכתבו באינטרנט
כנ"ל החיבור אינו פרטי נאמר כשאין תעודת אבטחה.
-
@מיישה כתב בבעיה | עזרה בחיבור מולטימדיה לסים של נטפרי:
צריך APN כמו שאמרו וגם תעודת אבטחה.
אני מאמין שיש מדריכים איך עושים את כל הטוב הזה תוכל להפנות אותי?
ודה -
אני מאמין שיש מדריכים איך עושים את כל הטוב הזה תוכל להפנות אותי?
> ודהכחלק ממקצועיות הפורום, יש הקפדה יתירה על שגיאות כתיב או רווחים ואותיות מיותרות בין מילים, בדקו היטב כל פוסט קודם שליחתו אם אין שם קוים אדומים, וכן האם הוא מובן ומקצועי.