מדריך | גירסה אנדרואיד 13 לשיומי f21 משהו מטורף גירסת בטא
-
@TripleU כתב במדריך | גירסה אנדרואיד 13 לשיומי f21 משהו מטורף גירסת בטא:
שלום
אחרי הרבה זמן ומאמץ, אני שמח להציג לכם את גרסת הבטא המובחרת ביותר עד כה של אנדרואיד 13 (LOS20) לשיומי F21 Pro. הגרסה כוללת:
- אנדרואיד 13
- TrebleDroid
- שירותי גוגל
- TWRP מפוענח
- רוט
הסיבה שהיא עדיין בגרסת בטא היא שיש בה באג שלא מאפשר להגדיר מסך נעילה. ישנם עוד כמה באגים מינוריים שניתן לפתור בקלות, כמו:- חיסכון בסוללה מנתק חיבור לאינטרנט – עדיין ממתינים לתיקון.
- צילום וידאו במצלמה הקדמית קורס – ניתן לתקן עם כל אפליקציית מצלמה אחרת.
- טעינה איטית – ניתן לתקן בעזרת מודול מג'יסק.
- בעיה ב-GPS - gnss_fixer.zip
- בעיות בכפתורים – ניתן לתקן בעזרת אפליקציה זה
- המתנה ארוכה בזמן אתחול – ניתן לתקן עם מודול מג'יסק לאנימציית אתחול מותאמת אישית.
- תאורת כפתורים – ניתן לתקן עם מודול מג'יסק הזה(f21pro-keybacklight-release-1.0.6_035618.zip )
זה כל מה שנתקלתי בו עד כה, ייתכן שיש עוד...
תכתבו בתגובות אם אתם מצליחים לתקן משהוהקישור לגרסה
https://drive.google.com/file/d/1hxHbDSM86FNpLSik9k97_erzVJuBHemO/view?usp=drivesdk
הקישור לדרישות
https://drive.google.com/file/d/1z9rHHQ_660oNtj095TbI5SIJzDirHVv5/view?usp=drivesdkהתקנה:
- לפתוח את הבוטלאודר.
- לצרוב את הגירסה.
- לאתחל ישירות ל-TWRP (או לאתחל מחדש דרך ADB לאחר ההפעלה).
- לבצע איפוס מלא / למחוק את כל הנתונים.
- לא להגדיר מסך נעילה
(אם עשיתם זאת, המכשיר ייתקע בשגיאת אתחול. גשו ל-TWRP, למנהל הקבצים, לנתיב data/system/locksettings.db ומחקו אותו). - להתקין את מנהל מג'יסק ולהגדיר (תסתדרו לבד ).
- להתקין את כל המודולים ואפליקציות המסופקים.
- להריץ את הפקודה
adb shell settings put global restricted_networking_mode 0
- לשחק עם הגדרות ה-IMS בהגדרות PHH Treble אם אין לכם LTE.
אני משתמש בזה כרגע והכול עובד בצורה חלקה.
אם מישהו מצליח לתקן את הבאגים, אשמח לשמוע בתגובות.
תודה @FSHLOMO
תהנו!
יענו בעצם אין קוד?
-
@TripleU חשבתי אולי אם נריץ את הפקודה שהבאת דרך הטרמינל של ה-twrp אולי שמה האינטרנט יעבוד גם אם החיסכון בסוללה פעיל אלא אם כן לא הבנתי נכון מה הפקודה הזאתי עושה או להריץ איך שהוא את הפקודה הזאתי כשהחיסכון בסוללה פעיל ואז אולי עדיין זה יעבוד האינטרנט גם כשהוא כן פעיל מה שבטוח שאני מת לפתור את זה ואני לא יודע כל כך איך אם יש לך פתרון לזה אני אשמח מאוד אבל