בקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת
-
האם מפריע לך עניין הניראות?
(כלומר הגודל, או שהמסך יהיה כולו טאצ', אם לא, יש היצע רחב ואיכותי יותר).מבחינת השיאומי - בכל הדגמים אתה תרגיש עליית מדרגה בכל המישורים, כיון שנוקיה זו מערכת סימביאן (אמנם הטובה ביותר למכשיר טיפש, אבל) מיושנת ולא ממש חכמה, לעומת אנדרואיד - שמי שלא השתמש אף פעם באנדרואיד - זו תהיה לו קפיצת מדרגה גדולה.
עכשיו אתה צריך לבחור מבין שלושתם.
אז אם עד עכשיו היית עם נוקיות - כנראה שלא תרצה להסתובב עם מכשיר גדול מידי, אז עצה שלי לך על הF21 PRO - הוא המושלם מכל הבחינות, וכן מבחינת הנדסת אנוש,(וכשתהיה משתמש אנדרואיד קצת יותר מתקדם, כנס לפורום בקטגוריית 'F21 PRO ותתחיל לשדרג לך את המכשיר - יש המון מה לשדרג, כגון מחוות החלקה, לאנצ'ר נוח, מאקרו דרויד, המון אפל', ועוד מדריכים להמון שינויים ושידרוגים... עיין שם).נ.ב.
הקליטה בF21 PRO (נ"ל גם ב F22) לא תמיד טובה.כמובן לא לשכוח, שיש סכנות אינטרנט במכשירים אלו, ויש המון פירצות, צריך לדעת איך להכשיר את המכשירים האלו או מאיפה לקנות גירסא שבאמת טובה, כשתחליט להיכנס לעולם הזה תתיעץ פה בפורום לגבי הכשרה.
-
@אור-יוסף
סליחה על האיחור בתגובה,
קוםד כל וואו! ממש תודה על התשובה המפורטת.
אז אם הבנתי נכון כיון ש21 לא תמך בדור 4 והמקשים שלו על הפנים ירד מהפרק אז נשאר:- 22
- 22 pro
מה בעצם ההבדל בינהם?
הם יותר גדולים qin1s?
@מישהו12 ממש תודה על העזרה, הבנתי שהתנסית גם בנוקיה 235?
איך הוא בהשוואה לאלו? האם נפתרה הבעיה של הזכרון בSMS?
-
פוסט זה נמחק!
-
@יהונתןב כתב בבקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת:
תודה על העזרה,
בפוסט הראשון הבהרתי שאין לי צורך בשירותי גוגל או דברים כאלו,
אני צריך רק טלפון לשיחות וSMS עם סוללה טובה ומערכת הפעלה נורמלית
ושלא יראה חיצונית לא טוב כלומר לא כמו סמארפון או יגרום לאנשים להרים גבההוא עונה לצרכים שלך למעט זה שהוא מעט גדול
-
@מתושלח-הבבלי
עוד דבר, ראיתי שבעלי אקספרסס המחיר שלו הוא 146$
כלומר 553
לא עדיף כבר לקנות מהארץ עם גרסה סגורה?
לדוגמא מכאן : -
פוסט זה נמחק!
-
@דודי-ענהאל תודה רק כמה תיקונים קטנים:
נוקיה 208 זה לא סימביאן זה מערכת הפעלה s40@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת:
כשתהיה משתמש אנדרואיד קצת יותר מתקדם
בזמנו הייתי מכשיר מכשירי אנדרואיד דרך ADB למתחזקים בתחילת הדרך, עייפתי מזה ואין לי יותר כח לדברים האלו,
-
@מתושלח-הבבלי לא הבנתי?
מה עדיף? מהארץ? -
פוסט זה נמחק!