בקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת
-
שלום,
אני מחפש המלצה לטלפון מקשים טוב וכשאני אומר טוב אני מתכוון לסוללה טובה מקשים טובים ותפעול ונח ואסביר קצת:
היה לנו עד לא מזמן נוקיה 208 - מכשיר מצוין אבל הזמן עשה את שלו והמכשיר כבר לא כ"כ עובד,
ניסינו נוקיה 225 - טלפון זעווה עם מערכת הפעלה טיפשית ואין מקום להודעות SMS
ניסינו ניסינו qin1s זוועה שבכל הזועות! מערכת הפעלה סופר טיפשית , מכשיר איטי ולא איכותי והכי גרוע המקשים!
חבר המליץ לי על שיומי חצי טאץ' ואז התחלתי להתבלבל.. f21 f22 פרו לא פרו..
מה המומלץ ביותר?
הכי חשוב לנו הוא הנדסת אנוש טובה כלומר מערכת הפעלה חכמה ונורמלית (איפה הימים של נוקיה 208?)
סוללה טובה
SMS - וגם שיהיה נח לכתוב הודעות אם יש מישהו מניסיון שיכול להגיד לי שנח לכתוב הודעות למרות המסך הקטן אני אשמח
נגן- עדיף אבל לא חובה
מצלמה- עדיף אבל לא חובה
אין צורך בשום אפליקציות , חיבור לאינטרנט ושאר מרעין בישין,
תודה מראש לכל העוזרים! -
@יהונתןב יש F22
יש F22 PRO
ויש F21 PRO
נתחיל בF22 רגיל אותו גודל מסך כמו F21 PRO הגודל הוא 2.8 אינץ מקשים נוחים יותר מהF21 PRO אבל יש לו נפח זיכרון של 16 GB ולא ניתן להרחבה (כמו כל השאר), כך שאם מתכוונים לאחסן בו דברים גדולים אין מקום ולכן כרגע לא הכי מומלץ. עוד נקודה חשובה אין לו בכלל מצלמות
מצרף תמונה של המכשיר
F22 PRO פלאפון פשוט טוב והכי מומלץ אומנם המסך שלו יותר גדול 3.54 מקשים הכי נוחים וטובים נפח זיכרון 64GB ומעבד די מהיר מצרף תמונה של המכשיר
F21 PRO אין כל כך מה להרחיב פלאפון טוב מקשים לא הכי טובים אבל גם סבבה (אני בכל זאת נוח לי איתם) כמובן שהF22 PRO נוחים בהרבה יותר זיכרון נע בין 32 ל 64 GB וגם מעבד סבבה מצרף תמונהלגבי מחירים
א, F22 רגיל בין 300 ל400
ב, F22 PRO בין 550 ל700
ג,F21 PRO בין 450 ל600
(כמובן תלוי מאיפה קונים) -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת:
F21PRO לא תומך דור 4 VOLTE - לא לקנות.
וגם המקשים לו על הפנים...
@יהונתןב כתב בבקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת:
אני מחפש המלצה לטלפון מקשים טוב
-
האם מפריע לך עניין הניראות?
(כלומר הגודל, או שהמסך יהיה כולו טאצ', אם לא, יש היצע רחב ואיכותי יותר).מבחינת השיאומי - בכל הדגמים אתה תרגיש עליית מדרגה בכל המישורים, כיון שנוקיה זו מערכת סימביאן (אמנם הטובה ביותר למכשיר טיפש, אבל) מיושנת ולא ממש חכמה, לעומת אנדרואיד - שמי שלא השתמש אף פעם באנדרואיד - זו תהיה לו קפיצת מדרגה גדולה.
עכשיו אתה צריך לבחור מבין שלושתם.
אז אם עד עכשיו היית עם נוקיות - כנראה שלא תרצה להסתובב עם מכשיר גדול מידי, אז עצה שלי לך על הF21 PRO - הוא המושלם מכל הבחינות, וכן מבחינת הנדסת אנוש,(וכשתהיה משתמש אנדרואיד קצת יותר מתקדם, כנס לפורום בקטגוריית 'F21 PRO ותתחיל לשדרג לך את המכשיר - יש המון מה לשדרג, כגון מחוות החלקה, לאנצ'ר נוח, מאקרו דרויד, המון אפל', ועוד מדריכים להמון שינויים ושידרוגים... עיין שם).נ.ב.
הקליטה בF21 PRO (נ"ל גם ב F22) לא תמיד טובה.כמובן לא לשכוח, שיש סכנות אינטרנט במכשירים אלו, ויש המון פירצות, צריך לדעת איך להכשיר את המכשירים האלו או מאיפה לקנות גירסא שבאמת טובה, כשתחליט להיכנס לעולם הזה תתיעץ פה בפורום לגבי הכשרה.
-
@אור-יוסף
סליחה על האיחור בתגובה,
קוםד כל וואו! ממש תודה על התשובה המפורטת.
אז אם הבנתי נכון כיון ש21 לא תמך בדור 4 והמקשים שלו על הפנים ירד מהפרק אז נשאר:- 22
- 22 pro
מה בעצם ההבדל בינהם?
הם יותר גדולים qin1s?
@מישהו12 ממש תודה על העזרה, הבנתי שהתנסית גם בנוקיה 235?
איך הוא בהשוואה לאלו? האם נפתרה הבעיה של הזכרון בSMS?
-
פוסט זה נמחק!
-
@יהונתןב כתב בבקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת:
תודה על העזרה,
בפוסט הראשון הבהרתי שאין לי צורך בשירותי גוגל או דברים כאלו,
אני צריך רק טלפון לשיחות וSMS עם סוללה טובה ומערכת הפעלה נורמלית
ושלא יראה חיצונית לא טוב כלומר לא כמו סמארפון או יגרום לאנשים להרים גבההוא עונה לצרכים שלך למעט זה שהוא מעט גדול
-
@מתושלח-הבבלי
עוד דבר, ראיתי שבעלי אקספרסס המחיר שלו הוא 146$
כלומר 553
לא עדיף כבר לקנות מהארץ עם גרסה סגורה?
לדוגמא מכאן : -
פוסט זה נמחק!
-
@דודי-ענהאל תודה רק כמה תיקונים קטנים:
נוקיה 208 זה לא סימביאן זה מערכת הפעלה s40@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | שיומי חצי טאצ' חוות דעת:
כשתהיה משתמש אנדרואיד קצת יותר מתקדם
בזמנו הייתי מכשיר מכשירי אנדרואיד דרך ADB למתחזקים בתחילת הדרך, עייפתי מזה ואין לי יותר כח לדברים האלו,
-
@מתושלח-הבבלי לא הבנתי?
מה עדיף? מהארץ? -
פוסט זה נמחק!