עזרה | שגיאה בצריבת קושחה לC2
-
-
@שלמה-ווייס הוא אומר שהקובץ לא נמצא, אתה בטוח שהקובץ לא נמחק במחשב או שזה לא תואם?
-
@שלמה-ווייס יכול להיות שזה קשור לדריברים
זכור לי שהיה לי פעם את הבעיה הזו ונראה לי שדריבר תקין סידר את זה -
@איציק-דייטש הקובץ לא נמחק הוא (יותר נכון "הם" הקבצים) מופיע לי בתיקיה בשלימותו, ומה פירוש תואם?
-
@חיים-כהן-1 אבל את הגירסא הכשרה של אלישי צרבתי אך לפני כמה דקות?!
-
@שלמה-ווייס אז אם כך זה לא קשור
אני פשוט זוכר שהיה לי את זה גם והסתדר, לא זוכר איך -
@חיים-כהן-1 האמת שגם לי זה קרה לא פעם עם הקושחה של אלישי, רק שאז השגיאה הראשונה היתה עם קובץ הPPM ושמתי לב שכבר בטעינת הקובץ התוכנה הראתה סימני שאלה בקובץ הPPM במקום המילים בעיברית (כשר ללא ביפים) אז פשוט שיניתי את שם הקובץ לאנגלית (KOSHER NO BEEPS הייתי יכול גם פשוט למחוק את המילים בעברית ולהשאירו כמו שהוא) ולמעשה הכל הסתדר (רק שמאז שקיבלתי את אותה הבעיה כל פעם אחרי שאני צורב אני צריך לשנות את ערכת הנושא ואת התפריט לכשרים האמת שאני לא בדיוק זוכר מה היה לפני כן)
-
@חיים-כהן-1 @איציק-דייטש ברוך השם הסתדרתי הורדתי שוב פעם וטענתי את הקושחות בתוכנה ישר משולחן העבודה אליו הורדתי אותם וב"ה הצליח, מה שמוזר שניסיתי לאחמ"כ אם אפשר להעביר את הקבצים לתיקיה אחרת ומשם לטעון בתוכנה ולא הצליח התוכנה כתבה לי אתאותה שגיאה ואחרי שהעברתי אותם בחזרה למיקום הקודם שוב פעם הצלחתי, לאחמ"כ ניסתי להוריד ישר לאותה תיקיה ומשם לטעו אותם בתוכנה ושוב פעם עלתה לי אותה שגיאה?????????????????????