בקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה
-
@אברך-מייבין אני משתמש אם זה המון וזה מצוין יש גם את הסיכות השחורות שהם יותר חזקות ולנגן הוא קצת עבה אז אני משייף אותו אם סכין בהצלחה
-
@bbn אמר בבקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה:
@אברך-מייבין אמר בבקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה:
יש משהו פרימיטיבי שאני יכול להשתמש בו?
אתה יכול לנסות עם הציפרונים ,
תנסה לראות לפעמים יש אזורי חולשה במחשב שמשם קל מאוד לפתוך ואז אחרי שזה נפתח אתה יכול לפתוח את השארזה מה שעשיתי בתכל'ס. אבל זה מאוד קשה. אחרי שמצאתי באמת מקום שיותר קל לפתוח, שמתי סרגל מתכת לשמור שלא ייסגר, ואז פתחתי את הכל.
אבל רואים טיפ-טיפה כיווצים. -
@אברך-מייבין נראה לי כדאי לרכוש את הכלי הזה שמיוחד לזה וכך לפעמים הבאות יהיה לך בקלות
-
@bbn אמר בבקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה:
@אברך-מייבין נראה לי כדאי לרכוש את הכלי הזה שמיוחד לזה וכך לפעמים הבאות יהיה לך בקלות
אם אתה יודע על מקום (עדיף לי במודיעין עילית) שמוכרים כזה דבר, אשמח לדעת.
-
@אברך-מייבין פתחתי כמה עשרות מחשבים ניידים בשנים האחרונות
הכלל הוא: סבלנות ועדינות. המחשב חייב בסוף להפתח רק צריך לאט ולא משנה עם איזה כלי תשתמש אני בד"כ מתחיל מהחלק האחורי צמוד לחיבור הצירים של המסך למחשב שם זה בד"כ רך יותר ומשם אני מתקדם לאט לאט לצדדים וגם אם תשתמש במברג פס דק (שעון / משקפיים) לא אמור להיות שום סימן
כמובן שאם יש איזה כלי ייעודי למטרה הזו זה עדיף אבל אני אף פעם לא השתמשתי בזה וב"ה הסתדרתי והכל נשאר נקי וחלק
אגב... לסרגל מתכת יש זוויות חדות וברור שזה ישאיר סימן -
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בבקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה:
@אברך-מייבין פתחתי כמה עשרות מחשבים ניידים
הכלל הוא: סבלנות ועדינות. המחשב חייב בסוף להפתח רק צריך לאט ולא משנה עם איזה כלי תשתמש אני בד"כ מתחיל מהחלק האחורי צמוד לחיבור הצירים של המסך למחשב שם זה בד"כ רך יותר ומשם אני מתקדם לאט לאט לצדדים וגם אם תשתמש במברג פס דק (שעון / משקפיים) לא אמור להיות שום סימן
כמובן שאם יש איזה כלי ייעודי למטרה הזו זה עדיף אבל אני אף פעם לא השתמשתי בזה וב"ה הסתדרתי והכל נשאר נקי וחלקגם אני בד"כ מתחיל מהחלק האחורי, ומשתמש במברג של שעוני יד ומשקפיים. כנראה שאני צריך לעשות את זה ביותר סבלנות ועדינות.
-
@אברך-מייבין תראה כאן (אלי אקספרס)יש כאלה דברים, שזה מיועד לפלאפונים אבל זה יהיה טוב גם למחשב
יש גם חבילות עם כל מיני סוגים בגרושים -
@אברך-מייבין מצטרף להמלצת @A0533057932
מפרט גיטרה
ותראה פלאות תקנה בכמה עוביים ותרווה נחת בדר"כ כמה שקלים בחנויות מוזיקה -
@שלמה-ו אמר בבקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה:
@אברך-מייבין מצטרף להמלצת @A0533057932
מפרט גיטרה
ותראה פלאות תקנה בכמה עוביים ותרווה נחת בדר"כ כמה שקלים בחנויות מוזיקההקישור למוצר שהבאתי זה באמת אותו רעיון רק שיש לו ידית כזו ולכן זה יותר נח
-
@חיים-כהן-1 אמר בבקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה:
@אברך-מייבין תראה כאן (אלי אקספרס)יש כאלה דברים, שזה מיועד לפלאפונים אבל זה יהיה טוב גם למחשב
יש גם חבילות עם כל מיני סוגים בגרושיםמופיע הודעה:
מצטערים, החיפוש שלכם "Dissolution of phones" לא תאם לאף מוצר. בבקשה נסו שנית. -
@אברך-מייבין אצלי זה עשה גם כשעשיתי לפי מחירים
תנסה לרענן
בזמן האחרון זה קורה לי הרבה באלי אקספרס, לא יודע מה זה -
@אברך-מייבין קח קישור נוסף, דומה אבל שונה אצלי זה עובד עכשיו
עריכה: כבר לא יש להם באג
-
@חיים-כהן-1 אמר בבקשת עזרה - איך לפתוח מחשבים ניידים / כוננים חיצוניים בצורה חלקה:
@אברך-מייבין קח קישור נוסף, דומה אבל שונה אצלי זה עובד עכשיו
לצערי אצלי מופיעה ההודעה הנ"ל.
-
@אברך-מייבין תעשה כך תפתח אלי אקספרס ותכתוב בחיפוש את זה Dissolution of phones
-
@אברך-מייבין תעשה כך תפתח אלי אקספרס ותכתוב בחיפוש את זה Dissolution of phones
אותה הודעת שגיאה. לא ברור.
-
@אברך-מייבין מוזר. כך זה נראה אצלי תסתכל שאותיות החיפוש תואמות (אין סיבה שלא אבל בכל זאת)
-
@חיים-כהן-1 אני עשיתי העתק הדבק. מוזר. מעניין איך זה אצל אחרים.
-
@אברך-מייבין
תבדוק את זה
זה אותו סגנון ואפי' יותר טוב זה למחשבים הקודם היה לפלאפונים (אצלי זה נפתח) -
@אברך-מייבין
תבדוק את זה
זה אותו סגנון ואפי' יותר טוב זה למחשבים הקודם היה לפלאפונים (אצלי זה נפתח)תקין. אבדוק בל"נ (או שיש לך המלצה ספציפית).
-
@אברך-מייבין וזה קישור ישיר למשהו שנראה לי טוב אבל קצת יקר (יחסית)
15 שקל בערך לחבילה המורחבת
לדעתי זה נראה מעולה