שיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!
-
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@ישראל-142 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@EBA
שהמכשיר שלי בלי סים אין שום קווים של קליטה, ורשום אין שירות, (אולי אתה מתכוון רק תוך כדי שיחת חירום?)אין שרות זה לא אומר אין קליטה !!!!!
לא אמרתי ש-אין שירות זה אומר שאין קליטה, אלא רק אמרתי שבלי סים "אין שום קווים של קליטה," וגם ש"רשום אין שירות" (שהכוונה אין שירות מחברת הסלולר שלי)
כלומר רק תיארתי איך זה נראה כשאין סים
-
@יאיר-צ כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@אהרן-שובקס אבל יש לי 4*4 ולא קיבלתי והיה לי קליטה, לשכן שהיה לידי הגיע
מוגדר בהגדרות שלך שיעבוד גם על דור 4? (אתה יכול להסתכל למעלה בצד שמאל אם כתוב לך 3 או 4)
במידה שהיה מוגדר שיעבוד על 3/4 כלומר גם על 3 וגם על 4 יכול להיות שבאותה שנייה הוא היה מחובר ל3. -
@אהרן-שובקס מוגדר לי גם וגם, אבל למה שיתחבר ל 3 אם הוא יכול גם ל 4, אגב בגולן אמרו לי שהם רואים דהוא לא דור 4, איך זה יכול להיות זה 4*4 וכתוב להדיא שהוא דור 4
-
איך זה יכול להיות זה 4*4 וכתוב להדיא שהוא דור 4
עיין כאן
@אני-ואפסי-עוד כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
לא ראיתי אף פעם מכשיר בלי סים שמראה קוים של קליטה
ראיתי קיוליקס Q3 הישן...
-
הבוקר דיברתי עם נציג של אחת מחברות המכשירים הסלולריים הכשרים והוא אמר לי שוועדת הרבנים החליטה שלא לאפשר את ההודעות האלו מפיקוד העורף והם יבטלו את זה בפלאפונים החדשים שימכרו
(אולי בשביל שח"ו לא נתמכר להודעות טקסט )מפגרים שלא מהעולם הזה!
מישהו לוקח אחריות על הנזקים??? -
הבוקר דיברתי עם נציג של אחת מחברות המכשירים הסלולריים הכשרים והוא אמר לי שוועדת הרבנים החליטה שלא לאפשר את ההודעות האלו מפיקוד העורף והם יבטלו את זה בפלאפונים החדשים שימכרו
(אולי בשביל שח"ו לא נתמכר להודעות טקסט )מההההה???
כוונתי היתה לומר ש- (אני בהלם מהרעיון) -
@ישראל-142 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
(אולי בשביל שח"ו לא נתמכר להודעות טקסט )מההההה???
אני לא יודע הכל אבל ככל הידוע לי יש שינוי בועדת הרבנים והמשוגעים עזבו /הועזבו משם ולכן זה נשמע לי בדייה
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
הבנתי תפוינטה זה הודעות מהצבא הטמא ולכן זה בגדר נמות ולא נקבל הודעות מצילות חיים.
קרדיט לתמונה הפרגוד
לפום טיפשותא שבשתא
-
הבנתי תפוינטה זה הודעות מהצבא הטמא ולכן זה בגדר נמות ולא נקבל הודעות מצילות חיים.
אתה אמרת אחרת!
למה? היה אקשן כיף🤭
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
אתה אמרת אחרת!
למה? היה אקשן כיף🤭
איך זה סותר?
לי זה היה כיף -