שיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!
-
חברים בא נעשה פה סדר...
כל תקשורת סלולרית עובד על גלי רדיו (רדיו הכוונה לגלים שיש בעולם ולאוו דווקא למילה רדיו שאתם מכירים.)
לכל פלאפון יש אופצייה של קבלת הודעות חירום (נקרא בשפה מקצועית CB) מהאנטנה הקרובה אליכם ללא קשר אם יש לכם סים בפלאפון או לא.
פיקוד העורף לא יודע איפה נמצא הפלאפון האישי שלכם,
הם יודעים לשלוח לאנטנות מסוימות ובמידה שהפלאפון שלכם מחובר לאחד מהאנטות שאליהם פיקוד העורף שלח אתם אמורים לקבל את ההודעה,
לפי פיקוד העורף ההודעה נשלחה רק לאנטנות של דור 4, ולכן רק אם הפלאפון שלכם תומך בדור 4 ובנוסף היה מוגדר בהגדרות לעבוד גם או רק על דור 4 אתם הייתם אמורים לקבל,
במידה שלא קיבלתם את ההודעה זה או שהפאלפון שלכם לא היה מחובר לדור 4 או לא תומך בדור 4,
או שבדיוק לא היה לכם קליטה (יש הרבה ממדים שאין בהם קליטה...) ולכן לא הייתם מחוברים לאנטנה. -
@אהרן-שובקס
אתה בטוח שזה קשור גם לקליטה כי פרסמו באחד הקוי מידע לפני כמה חודשים שגם מי שלא היה לו קליטה יקבל -
@שקיעות-בלימוד איך הוא יקבל בלי קליטה??
אולי אפילו אם הייתה למכשיר קליטה כל כך נמוכה, שאפילו לא יכל לקבל שיחות, עדיין את האזהרה הוא קיבל...
-
@אהרן-שובקס אבל יש לי 4*4 ולא קיבלתי והיה לי קליטה, לשכן שהיה לידי הגיע
-
@אני-ואפסי-עוד כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@שניאור-שמח
שאלתי כמה אנשים
אחד קבל ב215 עם סים כשר הוט מובייל
אחד עם4x4 קבל בסלקום
והשני לא ברמי לוי -
@שקיעות-בלימוד כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@אהרן-שובקס
אתה בטוח שזה קשור גם לקליטה כי פרסמו באחד הקוי מידע לפני כמה חודשים שגם מי שלא היה לו קליטה יקבל@יוסף-אלחנן כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@שקיעות-בלימוד איך הוא יקבל בלי קליטה??
אולי אפילו אם הייתה למכשיר קליטה כל כך נמוכה, שאפילו לא יכל לקבל שיחות, עדיין את האזהרה הוא קיבל...
אולי ההסבר הוא כזה, לפי מה שקראתי על הטכנולוגיה הזאת גם מכשיר בלי סים יכול לקבל התראה, (ובלי סים המכשיר לא מראה קליטה)
ואם כן גם שנראה שיש אפס קליטה זה לא אומר שמחברה אחרת אין לך קליטה (כלומר שהמכשיר קולט אנטנות של חברות אחרות) -
@ישראל-142 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
ובלי סים אף פעם המכשיר לא מראה קליטה)
הוא כן. ואתה גם יכול להתקשר שיחת חירום ותהיה לך קליטה נהדרת. ע"י חברות אחרות.
-
@EBA
שהמכשיר שלי בלי סים אין שום קווים של קליטה, ורשום אין שירות, (אולי אתה מתכוון רק תוך כדי שיחת חירום?)אין שרות זה לא אומר אין קליטה !!!!!
-
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@EBA
שהמכשיר שלי בלי סים אין שום קווים של קליטה, ורשום אין שירות, (אולי אתה מתכוון רק תוך כדי שיחת חירום?)אין שרות זה לא אומר אין קליטה !!!!!
למיטב ידיעתי @ישראל-142 צודק
לא ראיתי אף פעם מכשיר בלי סים שמראה קוים של קליטה -
@אני-ואפסי-עוד כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@EBA
למיטב ידיעתי @ישראל-142 צודק
לא ראיתי אף פעם מכשיר בלי סים שמראה קוים של קליטהלי יש טלפון חכם וכשהוא בלי סים זה מראה
-
תמיד יש פעם ראשונה
-
@EBA
לא אמרתי ש-אין שירות זה אומר שאין קליטה, אלא רק אמרתי שבלי סים "אין שום קווים של קליטה," וגם ש"רשום אין שירות" (שהכוונה אין שירות מחברת הסלולר שלי)
כלומר רק תיארתי איך זה נראה כשאין סים
-
@יאיר-צ כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
@אהרן-שובקס אבל יש לי 4*4 ולא קיבלתי והיה לי קליטה, לשכן שהיה לידי הגיע
מוגדר בהגדרות שלך שיעבוד גם על דור 4? (אתה יכול להסתכל למעלה בצד שמאל אם כתוב לך 3 או 4)
במידה שהיה מוגדר שיעבוד על 3/4 כלומר גם על 3 וגם על 4 יכול להיות שבאותה שנייה הוא היה מחובר ל3. -
@אהרן-שובקס מוגדר לי גם וגם, אבל למה שיתחבר ל 3 אם הוא יכול גם ל 4, אגב בגולן אמרו לי שהם רואים דהוא לא דור 4, איך זה יכול להיות זה 4*4 וכתוב להדיא שהוא דור 4