שיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!
-
@ישראל-142 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
ואם הוא מאלו שלא קיבלו, הוא עלול לחשוב שזה טלפון עם הודעות
מספיק עוד 5-6 בוחרים שגם הם יקבלו בטלפון אפטק והמשגיח חוזר לסדר היום
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
מספיק עוד 5-6 בוחרים שגם הם יקבלו בטלפון אפטק והמשגיח חוזר לסדר היום
זהו, האפטק לא קיבל כי הוא דור 3, והבחור עם השיאומי שסיפר שזה כשר במקרה קיבל הודעה,
אבל הסיפור הגדול אם כן זה בחורים שהסתירו את אחד או יותר מהמכשירים, או בישיבות (גדולות) שאסור בכלל פלאפונים (או מותר רק נטופון או מכשיר ספציפי אחר) ובעיניי זה מוגזם שפלאפון שקט מצלצל!בדוק זה צלצל גם בשקט? מטריד אותי לחשוב שהטלפון שבכיסי יכול לצלצל גם על התרעת 'אפשר לצאת מהמקלטים' נגד רצוני, ואם אני בתפילה? לא נוח לי לחשוב שההתרעות האלו עוקפות את ההגדרה של המשתמש, ולא בהכרח בזמן שממילא יש הזעקה...
-
@דוד-טרייטל כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
בדוק זה צלצל גם בשקט? מטריד אותי לחשוב שהטלפון שבכיסי יכול לצלצל גם על התרעת 'אפשר לצאת מהמקלטים' נגד רצוני, ואם אני בתפילה? לא נוח לי לחשוב שההתרעות האלו עוקפות את ההגדרה של המשתמש, ולא בהכרח בזמן שממילא יש הזעקה...
לי זה לא צלצל בטלפון חכם על שקט
-
@דוד-טרייטל לא מבין את הקו מחשבה שלך אומנם זה לא פורום של דיבורים דעות והשקפה ולכן אין המקום לדון בזה כאן (רק אומר איפה ההגיון בדבריך יש טיל שנופל באזורך (ובהתקפה האירנית זה היה עוד יותר מסוכן) והשתמשו עם זה כדי להזהיר אותך במידה ואתה לא שומע או קולט שיש אזעקה ומשום מה אתה לא שמח בזה? זה לא פוגע לא בפרטיות ולא בכלום)
-
@10110000 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
לא מבין את הקו מחשבה שלך אומנם זה לא פורום של דיבורים דעות והשקפה ולכן אין המקום לדון בזה כאן (רק אומר איפה ההגיון בדבריך יש טיל שנופל באזורך (ובהתקפה האירנית זה היה עוד יותר מסוכן) והשתמשו עם זה כדי להזהיר אותך במידה ואתה לא שומע או קולט שיש אזעקה ומשום מה אתה לא שמח בזה? זה לא פוגע לא בפרטיות ולא בכלום)
בגלל שזה לא פורום של דעות רק אבהיר מה כתבתי, לא עודדתי השתקה של התרעות חירום אלא הבעתי חלחלה מהרעיון שהטלפון שלי לא ממושמע, והתמקדתי במצב שבו הודעה שאפשר לצאת מהמקלטים שהיא כידוע פחות קריטית, והיא מגיעה באותו אופן מלחיץ וכל זה בלי שליטת המשתמש, שאחרי הכל ברוב המקרים נמצא באיזור עם צופרים,
אבל אני מבין גם את ההגיון שלך, ויותר שמח ש@נחמן-פלח כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
לי זה לא צלצל בטלפון חכם על שקט
במקרה שלי (אנדרואיד 8-SHOW) יש מצב שקט שאפילו שעון מעורר לא מצלצל, וגם אם אפעיל מוזיקה/וידאו לא ישמעו, אז אני סבור שזה יעבוד, ואוכל להשתיק במקרים מסויימים (רק מסויימים, אל תדאג, לא בנסיעות שבהם יכול להיות הזעקה בלי צופר בסביבה ופיקוח נפש ח"ו)
זה לא פוגע לא בפרטיות ולא בכלום)
על זה דיברו, פרטיות של בחור ישיבה שפשוט 'אין לו פלאפון' מבחינת הישיבה, ופתאום יש לו, כי אולי הוא באיזור בלי צופרים,
כמובן שכל האמור לעיל לא שיקול מול 'נפש אחת מישראל' אבל בא לא נרחיב את הוויכוח, אם בכל זאת אני לא ברור, אפשר באישי -
@דוד-טרייטל באנדרויד אתה יכול פשוט לנתרל את ההתראות אם לא בא לך (הגדרות > wireless emergency alerts --> כיבוי התראות)
-
באנדרויד אתה יכול פשוט לנתרל את ההתראות אם לא בא לך (הגדרות > wireless emergency alerts --> כיבוי התראות)
כשהשיקו את הדבר הזה מישהו מטעם פיקוד העורף התראיין לזירת החדשות במהדורת חצות וטען שזה לא בשליטה של הבן אדם בכלל...
-
@שלוםפ כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
באנדרויד אתה יכול פשוט לנתרל את ההתראות אם לא בא לך (הגדרות > wireless emergency alerts --> כיבוי התראות)
כשהשיקו את הדבר הזה מישהו מטעם פיקוד העורף התראיין לזירת החדשות במהדורת חצות וטען שזה לא בשליטה של הבן אדם בכלל...
אלא אם כן הוא כיבה אותם מבעוד נועד
-
שמעתם במערכת צייטק של בית חכם יש אפשרות חדשה
להתחבר לצבע אדום | כשיש צבע אדום באזור שלך,
התאורה או מהבהבת כמה פעמים או נכבה ואם יש רמקולים גם יכול לעשות אזעקה. מטורף(יש ישיבות קטנות שאין תירוצים למה להביא פלאפון )
זה הפרסום שלהם
-
לא ממש בכל אנדרואיד זה קיים, מסתבר שיש לא מעט טלפונים שאין הגדרות כאלו (למשל בשואו, ובשיאומי הכשרים והחסומים
@שלוםפ כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
רק שזה לא יעקוף 'מצב טיסה' או מכשיר כבוי...
בינתיים נמליץ לבחורי הישיבות הקדושות להעביר ל3G -
@דוד-טרייטל לדעתי בכל מכשיר אפשר. גם בנוקיה אני יכול לחסום את זה.
אם החסימה חסמה ממך לגשת לאופציה זה כבר בעיה של החסימה. -
אם החסימה חסמה ממך לגשת לאופציה זה כבר בעיה של החסימה.בנוקיה מעיקרא הוא מצפצף רק אם אתה על צלצול כך שזה לא רלוונטי
-
@ek1 כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
בנוקיה מעיקרא הוא מצפצף רק אם אתה על צלצול כך שזה לא רלוונטי
אז מי שהסתבך זה רק הטלפונים הכשרים הסיניים, אנדרואיד כנראה גם שולט בזה, אז בעלי השיאומי ודומיו מסודרים, אז מה נשאר?
-
@דוד-טרייטל מי שאין לו הגדרות sms בגלל ועדת הרבנים לא יכול לחסום
||אני יודע שזה לא sms|| -
אם החסימה חסמה ממך לגשת לאופציה זה כבר בעיה של החסימה.בנוקיה מעיקרא הוא מצפצף רק אם אתה על צלצול כך שזה לא רלוונטי
לא זה היה על רטט (צפצוף) וזה עדיין צילצל
-
לדעתי בכל מכשיר אפשר. גם בנוקיה אני יכול לחסום את זה.
בנוקיה אפשר לכבות את זה דרך ההגדרות
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | קיבלתי התראה מפיקוד העורף!:
לא זה היה על רוט (צפצוף) וזה עדיין צילצל
לי זה רק רטט
-
לי זה רק רטט
מוזר
לי זה ציפצף -
@שניאור-שמח גם לי בפאלפון Q7 שנמצא על רטט זה ציפצף ורטט מה שכן את העודה הוא לא הצליח לכתוב וכתב רק E
-
לי זה רק רטט
מוזר
לי זה ציפצףואתה בטוח היית על רטט