שאלה נוקיה 208
-
@yosefdahan אמר בשאלה נוקיה 208:
@מישהו12 אשמח לקבל הסבר מדויק יותר
לדבר כזה קוראים "ביטול עסקה"
מחודש זה פלאפון עתיק והרוס (לפעמים) שהחליפו לו את הפלסיטקה אבל הלוח אם נשאר אותו דבר עם יש אז אפילו לא מנקים חלודה וקוריוזה -
-
@מקס-מקסים אמר בשאלה נוקיה 208:
@מישהו12 באלי אקספרס כתוב לך או משוחזר שזה מחודש ויש משומש ואני צריך לדעת מה עדיף לי לקנות כל אחד אומר משהו אחר
לא יודע.
תראה,זה הבעיה של מי שלא קונה סמרטפונים.או טלפונים לא נוחים וזוועתיים כגון ה230 או טלפונים משוחזרים\מחודשים וכדומה -
@מקס-מקסים תראה אני קניתי לחברים שלי את מה שהראתי לך למעלה
וזה הגיע ונראה טוב
הוא עובד להם (כרגע) מצוין (אחרי הכל זה מאליאקספרס) -
@מקס-מקסים אמר בשאלה נוקיה 208:
@מישהו12 כמדומני שהרבה עושים את זה והם מסודרים עם זה הרבה זמן אני רוצה לדעת מה עדיף
איך שאתה רוצה לי יש טראומה מפלאפונים חדשים-4 בשנתיים!!!!
-
@yosefdahan אני
-
@מקס-מקסים לדעתי מחודש, שים לב שגם המשומש יכול להיראות "כמו חדש" לא פחות מהמחודש כי האריזה החיצונית הם מחליפים בחדש לגמרי, תלוי באמינות של המוכר.
אני פעם קניתי ממוכר אחד מחודש (דווקא לא 208 אלא C2) קיבלתי נראה, כחדש ממש גם בתוכו אין שום סימן על שימוש הכל נוצץ. מצד שני קניתי אצל מישהו אחר גם מחודש וזה הגיע לי שהאוזניה לא הי' ממש ברור, פתחתי בפנים היה נראה משומש לחלוטין גם קצת חלודה נאלצתי להחליף את החלק לבד.
כלל בקניה באליעקפרס. לבחור במוכר אמין:
א) הרבה הזמנות ב) דירוג גבוה -נניח 4.9 במוכר שכבר עובד מ2014 עדיף ממוכר עם 5.0 מ1/2020 תלוי אחד עם השני בהזמנות ג) כמה חוות דעת יש? האם רובו ככולו נותנים 4,5 כוכבים?
לפעמים שווה לשלם טיפה יותר ואפילו לשלם כמה שקלים למשלוח בכדי לקנות ממוכר אמין ווותיק. -
-
-